Секса- до каква възраст?

• 33 277
  • 110
  •   1
Отговори
# 15
на 20 години и аз така мислех. доживях да се убедя, че не е така.

# 16
'що пък да не може и на 80-90 г. - не се лупат като на 20 г., но щом могат да си доставят удоволствие - докогато си искат  Laughing

# 17
45-50 едва ли.
Но пък и 80 и кусур ми се струват прекалено.
Щом могат, нека правя докогато си искат. Grinning

# 18
Аз пък разбрах , че родителите ми се обичат така, едва преди 2 години  Embarassed, когато случайно научих, че майка ми си е взела тест за бременност. 
Просто съм била дечко, и голям кон с капаци и съм си мислела че родителите са Само родители.
Е сега не съм толкова категорична, и признавам че завиждам лекинко на такива хора които са запазили енергията и желанието си до такава възраст.
 Ако доживеем до 80 и мъжът ми все още ме желае ще дойда да се изфукам   Laughing

# 19
Докато можем!За всеки е индивидуално.А, дано, и при нас е до такава възраст!

# 20
А какво мислите за хора, които на 30 и няколко решават да прекратят сексуалните си занимания след като са си родили вече деца и започват да спят в отделни стаи? И не става въпрос че имат проблем някакъв или са пред развод, просто така решават?

# 21
А какво мислите за хора, които на 30 и няколко решават да прекратят сексуалните си занимания след като са си родили вече деца и започват да спят в отделни стаи? И не става въпрос че имат проблем някакъв или са пред развод, просто така решават?

че си имат сексуалните занимания вън от дома: за мъжете 100%, за жените - че или никога не ги е привличал секса, а само плоденето /20%/ или и те като мъжете /80%/

# 22
Май по-подходящо ще е "от каква възраст", не до каква.

Има толкова млади стресирани хора, на които не им е до секс и съвсем съзнателно не го практикуват.
Възрастните може да не са вече толкова привлекателни,колкото преди са били,но сега имат време,не се налага да не си доспиват заради ревливи бебета,не бързат за работа, а и виаграта прави чудеса-все по-млади мъже ( и жени) я използват.
За мен всеки човек е потенциален любовник,при положение,че има желание за секс.

# 23

че си имат сексуалните занимания вън от дома: за мъжете 100%, за жените - че или никога не ги е привличал секса, а само плоденето /20%/ или и те като мъжете /80%/

Да, ама точно за това става въпрос- че си нямат извън дома. За жената 100 % е вярно че не я привлича секса, а че е искала само деца. За мъжа не знам.

# 24
За секса при 50-годишните мисля да не взимам отношение, защото някои от пишещите във форума го приемат мнооого лично  Wink

30 години мисля е прекалено ранна възраст за прекратяване на "сексуалните занимания". Това, което описваш, е по-скоро едно временно явление - семейство с бебе, майката и бащата в различни стаи /между другото спане в отделни стаи не означава задължително неправене на секс/, но мисля че доста семейства минават през този период, след което възобновяват сексуалните си отношения. Ако една жена кърми 5 пъти през нощта, нормално е да не и е до секс  в този период.

# 25
Не става въпрос за това. Хората за които говоря са минали вече 50 те години, тоест от 20 години не водят полов живот. Спят в отделни стаи и думата секс не се спряга в разговори.

# 26
Дядото на мъжа ми е на близо 95 години. Веднъж преди година-две им бяхме на гости и на мен през нощта ми стана лошо. Станах и отидох в кухнята да си сипя вода. В хола на дивана заварих бабата будна и видимо бясна да гледа телевизия в 3 през нощта #Crazy Като я попитах какво става, жената ми се оплака, че дядото дори на тези години не я оставя да спи, тази вечер бил особено настоятелен, а на нея не й било до това, ядосала се и станала.
За да завърша картинката, въпросният дядо, редовно й прави сцени на ревност заради един 75 годишен нищо неподозиращ комшия Joy
Преди тези случки и аз си мислех, че след 50-60 години хората карат на плетки и кръстословици, ама май не е баш така. Whistling

# 27
  • Варна
Ами извинявам се, аз съм 83ти набор. Явно съм и малко задръстеничка Embarassed. Не съм искала да обидя 50 годишните.

Ти си на 26 години? В такъв случай не вярвам, че сериозно си задаваш тоз един въпрос.

# 28
....и аз си мислех, че след 50-60 години хората карат на плетки и кръстословици, ...
това направи деня ми хепи  Laughing Laughing Laughing

# 29
  • София
До когато искат и докато могат. Това са достатъчни и необходими условия.
Чела съм, че секса е много полезно занимание за възрастните хора.
Не разбирам какво толкова се чудите.
Антъни Куин се сдоби с 13-тото си признато дете на 83г.

Общи условия

Активация на акаунт