Секса- до каква възраст?

• 33 272
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
Сладурана си ти, така си мислят и мойте деца сигурно. Но до коя възраст ще бъде се надявам дано стигнем тези 80-82 с дядото и ще ти кажа ако още помня.

# 31
Не знам, все си мисля, че меракът е свързан с хормоните. За това след определена възраст хората не се нуждаят от секс.
Обаче фармацефтичната промишленост се е погрижила вече Laughing Wink

Относно 80-90 годишните - ми ние сме смешни, че се учудваме. Хората са правили толкова повече секс от нас, и то още преди да се родим. Демек, където отиваме, те от там се връщат. Mr. Green

# 32
Май има повече хора на 25 години,които не правят секс,отколкото на 85.
И въпреки всички секс-реклами,и постоянното навиране на секса в живота,имам чувството ,че все по-малко хора правят секс...
Не знам стрес ли е ,мързел ли е,или нещо друго-но факт.

# 33
Е това за спането в отделни стаи не го разбирам.Имам чувството,че раздели ли се леглото,ще се разделят и сърцата.

# 34
mari45, ти направо ме срази с това чувство.
ако отношенията в едно семейство се крепят на едното спане заедно... лоша работа.
Отдавам го на това, че си се отдалечила от "бебешките периоди", в които спането така или иначе си е мираж  Grinning

# 35
Да бе,може,но ние не сме се делили,дори не ни е минавало през ум за такова нещо.И затова съм се чудела на колежки като кажат,че спят отделно.Не става въпрос за секс,просто винаги сме били заедно-бебетата като се будят,имат и баща.Защо и той да се не включва нощем.Ще кажете -защото на другия ден е на работа.Че майката също е на работа,само че в къщи.

# 36
mari45, ти направо ме срази с това чувство.
ако отношенията в едно семейство се крепят на едното спане заедно... лоша работа.
Отдавам го на това, че си се отдалечила от "бебешките периоди", в които спането така или иначе си е мираж  Grinning
Спането заедно си е едно от най-важните неща...колкото и да го отричате.
Две деца имам...какво значи това   "Бебешки период,в който така или иначе спането е мираж..."
Първия ,втория месец се храни и през нощта...после започва все по-рядко да се буди...
много преекспонирате това неспане...

Първо пращате мъжете в другата стая,след една година четем тука "Той не иска да правим секс..."
"Той не иска да се грижи за малката /малкия!"
"Той си седи пред компа/ТВ-то..., а ние с бебока-в другата стая..."

# 37
Точно.Отиде ли мъжът в другата стая-и по-често според мен е по негово желание-отговорността му вече е коренно различна.И може и да му хареса така.

# 38
краси.мира, пропускаш една много съществена подробност - че всяко дете, всяко семейство, всяка майка и всеки баща са различни. Като комбинация от тях - съответно хиляди и милиони варианти на отношения между хората  Wink

Ако ти си хранила децата ти нощем до 1-2 месеца, аз например моето го кърмих до 1.3 години - включително и през нощта.
Ако ти се страхуваш, че спейки в отделна стая, мъжът ти ще спре да прави секс с теб или няма да се интересува от децата - аз не.

И т.н.

# 39
Първо,това с неспането докато са по-малки децата въобще не е преекспонирано.С малкия нямах 1 нощ в която да спя повече от час без да ме събуди,и понеже го кърмех,нямаше как и мъжът ми да ме отменя.
С мъжа ми винаги спим в една стая и на едно легло,дори през бебешките периоди.Е просто не мога да заспя без него.
Аз съм на 25 и нямам идея колко е горната граница за тези работи.Мисля си,че това е толкова индивидуално,но пък и много странно ми звучи това за 80-90 годишните.

Как ли правят секс?Дали си махат ченетата,космодиска,очилата?Дали внимават за дископатиите?Бабите с Паркинсон по-добри ли са в леглото?...ей такива ми ти въпроси ми се въртят,вие как мислите?
...сори,но не се сдържах при тая скука в ДиС... Embarassed

# 40
М-да,като родих и още в родилното ме пита кротко ли е ?Аз отговарям положително.След два дни в къщи ела да видиш колики,реееев.Погледна ме скъпия и вика много ви обичам ,ама отивам да спя.И си взе възглавницата и в другата стая.Така до към годинката,после пак се присламчи.
Нещо не го схващам тоя героизъм и двамаа да будуват покрай детето. newsm78По рационално е единия да се жертва,а другия да го компенсира.... Wink
Иначе моя позната ми сподели,че като отгледаме децата  сме щели да станем по-настървени.Истина е ,че с бебе понякога едвам гледаш от умора.Изобщо не ти е до....

# 41
Ами не знам геройство ли е...или дълбок сън...,но дори не прояви желание да иде в друга стая.Пък и аз докато промърка малкото му бутвах да суче и то заспиваше сучейки,но аз не можех да спя.
На мен би ми било гадно да ми каже много ви обичам ,ама отивам да спя,все пак детето е и негово и моя най-малкото би се опитал да помогне с нещо,а не да откърти в другата стая.

# 42
Ние и двамата мислим,че е глупаво да будуваме и двамата,а и аз съм родителя с циците,а той е родителя носещ финансовото бреме.Всеки  се насочва натам на където е най-ефективен.Принципно винаги сме се допълвали Peace

# 43
Edelia , права си ,че децата са различни.Както и майките.Аз например съм чела,че детето не се храни нощем,за да си почива стомаха му от храна.И ние не се храним през нощта ,нали?Така щяло да спи по-спокойно,като не му е напрегнат стомаха да смила храната или млякото.
И така си беше...първия ми син спа в нашата стая по-дълго по стечение на обстоятелствата,но втория ми син беше на 10 месеца,когато го преместих в детската стая.Спеше си по цяла нощ.
Той още от 4-5 месец всъщност не се будеше през нощта.

А относно таткото,не съм го карала аз да спи при мен.Просто и през ум не му мина да се изнася от спалнята...дори често ми казваше през нощта първите месеци  "Стой,аз ще стана,поспи си..."

# 44
Мойте близнаци бяха "паднали" до 1800гр. и два месеца ядяха по 8 пъти. Малкият ми (с увреждане) ядеше по 1час, по един час се изцеждах. А коликите му продължаваха по 5-7 часа. Ако ми се събереше час и половина спане на куп си беше събитие. Заспивала съм с помпата, докато се цедя! Но с таткото се редувахме (за тва, което може да прави де Laughing)

Бтв, не говорехме ли за секс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт