Секса- до каква възраст?

• 33 283
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
Абе майка ти всички ли е  ooooh!

а всички на 20 г. правят ли? а на 30?  ooooh!

# 76
Хайде по голямата част.... Peace

# 77
Иаз да споделя:имахме пациентка на 74г,с десцензус на матката и трябваше да я повдигнем оперативно през корема,жената отказа като разбра,че около месец ще се възстановява,с думите:"Амиии сакън! Мене дедото всека вечер ме ОНОЖДА!"
   Всички много се смяхме на израза и на ситуацията,аз много разпитвах,ДЕДОТО е на 80г,бабата е без зъби Joy,но това е положението жената си има приоритети и отказа операция,напикаването не й пречело толкова.
  Изненадах се,не допусках,все пак съм запозната с измененията в женските гениталии след менопаузата newsm78,но явно намират чалъм да се справят,който иска намира начин....

# 78
За кои изменения говориш?
Аз лично освен психологични такива - не виждам като пречка...

# 79
  • густо майна Филибето
А ти колко такива си разглеждала? Laughing Доколкото разбирам от постинга, medi работи в АГ отделение Wink Тоест - базира се на наблюдения.
medi, а какви изменения настъпват всъщност?

# 80
Ако бях виждала сама - щях ли да питам бе жена  Crazy

# 81
Това е повече по темата за помощните средства  Grinning

Имам познат, който работеше в секс-шоп. Разказа ми как веднъж дошъл дядо на видима възраст около 80 г., който си купил колан-пенис, от тези, които обикновено се ползват от лесбийките  Mr. Green Даже и споделил защо му е: "Тя бабата иска, а пък аз вече не мога"  Grinning

# 82
  • густо майна Филибето
Аз съм чувала за някаква атрофия, но не съм се интересувала от подробностите. А от женска гледна точка какви ще са психологическите пречки?

# 83
Психологическа - на първо място желание.

# 84
  • густо майна Филибето
Момичета, най-хубавото ви предстои Grinning http://gotvarstvo.georgievi.net/a/sex40

# 85
Да де - сексуално най-активни, защото тогава грижите за децата са вече привършили, домът е осигурен и напудрен, със съпруга вече са се установили като характери и компромиси и имат време за себе си  Laughing
Аз ако имах възможност - охоо, бих правила  по няколко пъти на ден  Mr. Green

# 86
  • Банкя
В менопаузата влагалището изсъхва и има проблем ,но има мазила.
Влечението си е друго нещо

# 87
до каква възраст?ами при всички го хора е различно.имам познати които сериозно си признажат 4е около 40 почти спрели секса.дано при нас не стане така.

# 88
  • густо майна Филибето
Ама с половинките или изобщо? Wink

# 89
С понижаването на хормоналното ниво  след окончателното спиране на цикъла много неща се променят:Намаленото овлажняване и атрофията затрудняват проникването,става болезнено,да има кремове,но пациентката ни едва ли ползва и знае за тях.
Да не говоря за десцензуса и пролапса на матка,влагалище ,пикочен мехур,за напикаването със или без усилие.
Освен това с напредване на възрастта сексуалният отговор се забавя,при жените възбудата  е по-бавна и по-слаба,ефектът от стимулацията на клитора е по-слаб и интезивността на оргазма е по-слаб.
 Това е от медицинска гледна точка,наистина имам наблюдения,има жени при които дори прегледът е затруднен,болезнен до невъзможен.
Хора с хронични заболявания и гинекологични операции,особено на злокачествени тумори изобщо не си и помислят,но тук по-скоро е психологически проблемът,дори и мои колеги около 60-те са споделяли и всички бяха потресени от изказването на бабата,по-интересно е,че дядото не ползва стимуланти.
          Слава Богу има и здрави хора на по 50-60години без горепосочените изменения,които очевидно се радват на живота,дай Боже всекиму  Hug

Общи условия

Активация на акаунт