Секса- до каква възраст?

• 33 282
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
Ама с половинките или изобщо? Wink
Вероятно е само с половинките ... Crazy

# 91
# 92
Преди няколко дни гледах някакво предаване по кабеларките и моля ви се един дядо и една баба, дядото на 82 години, бабата малко по-млада, разказват за живота си. И репортерът ги бъзика нещо и уж пита - вършите ли работа още с бабата, та дядото като се ухили един и вика, естествено ,че вършим, то това ни е останало. Аз ей така Shocked. Хората на 80 години пък още се ...хм... обичат Laughing. Та се зачудих колко ли възрастни хора си практикуват секс пък аз не знам. Аз съм си мислела че след 45-50 години тия нужди намаляват и изчезват. Ама явно съм грешала. Та ми е интересно - вие какво мислите? Дали тези двамата са изключение или старите и те са като нас  Laughing. Хайде просветете ме мен загубената.

А ти до към 45-50 ли мислиш да правиш секс. Защото аз мисля, че точно като се пенсионира човек не бива да се лишава от живота. Напротив, тогава трябва да се отдаде на изживявания, пътешествия и спокоен живот. И дай Боже всекиму както е казано.
Не виждам защо толкова си се учудила на този факт....

# 93
  • Linz
Обаче човек се пенсионира "малко" по късно- след 60 год.- тогава когато вече едва ли ще му е до секс и пътешествия. По-добре да живеем докато можем Wink

# 94
  • София
ами моят съпруг е на 50 точно,а имаме дъщеря на 2 месеца Simple Smile

# 95
  • София
А не мислите ли че биологичния часовник на всеки от нас му показва какво трябва да прави - едни и на 25 не обичат секса ,други и на 70 го обожават,просто човек трябва да следва инстинктите си .

# 96
Че какво лошо има да си на 45/50 години и да правиш секс?Аз мисля,че това са все още млади хора на тези години.

# 97
ами моят съпруг е на 50 точно,а имаме дъщеря на 2 месеца Simple Smile
Peace Браво на теб и на съпруга ти!!! Да ви е жива и здрава дъщеричката, която си е живото доказателство, че за страстта и секса възраст няма!  Heart Eyes Още повече, че на колкото и години да е човек, стига да има мерак и мъжът все още да е потентен, пречки няма!  Grinning А и с годините по-добре опознаваш тялото си, желанията на партньора, ставате си по-близки и т.н. все хубави неща Grinning

# 98
# 99
боже немога да си представя как изглежда секса на 80 години  newsm78
няма ли опастност да си счупят нещо докато правет секс?

# 100
  • по пътя на светлината
Тази тема пак се възроди Simple Smile
Определени години няма ,може да си на 80 и пак да имаш трепет....

# 101
Аз пак си мисля, че има общо м/у темата и родната народопсихология. От българите се очаква като се сдобият с рожба да забравят за собствения си живот, да се посветят изцяло на отрочето и нуждите му, образът на мама е натоварена с пазарски торби женица или неизменно наведена над тенджерата. Татко пък е изгърбен от работа и чака с нетърпение Коледа, за да се сбъдне единствената му радост в живота - да се напие с ракия и да погълне поне 1 кг свинско. Максимум до 50 годишна възраст мама и татко трябва вече да са баба и дядо със същите задължения, които обаче вече се простират не само върху детенцето, но и върху семейството му. Абсолютно задължително за тях е да се грижат за внучето и за зимнината (като че ли ако я няма - край, няма какво да се яде през зимата и настава световен глад). Единствената грижа, която баба полага за себе си е да отиде 2 пъти в годината да й изгорят косата с къдрин, че така й седи по-бухнала и наподобява някаква прическа, а не стърчи на всички страни. Като се пенсионират официално баба и дядо получават милостинята, наречена пенсия и определен период от време се чудят да се самоубият ли или да си платят парното. Като премине този период се минава на диета от кисело мляко, а междувременно грижите за внучето и зимнината съвсем не отпадат. И на цялата тази картника възниква въпроса - секса, до каква възраст? newsm78 Може би не е зле този въпрос да се зададе на баба Пенка и на баба Хелга, въпреки че за мен отговора е ясен. Още повече, че преди 15ина  дни видях към 70 годишната баба Хелга с огромното си деколте, перфектните й маникюр и причекса да купонясва здраво в една кръчма със съучениците си. Докато баба Пенка пък се подготвя да посрещне зимата обикалайки пазарите за по-евтин зеленчук баба Хелга сигурно е обиколила туристическите агенции чудейки се къде да избяга от тежката немска зима - в Тайланд или на Фиджи.

Та няма абсолютно нищо чудно в изразените по-горе мнения, че сексуалните желания затихват към 45-50 год. възраст и че някой отказва да приеме, че баба му правела секс. Откъде-накъде ще прави секс, мръсница такава, при положение, че висейки всеки ден пред вратата на личния лекар получава достатъчно внимание...

# 102
Аз пак си мисля, че има общо м/у темата и родната народопсихология. От българите се очаква като се сдобият с рожба да забравят за собствения си живот, да се посветят изцяло на отрочето и нуждите му, образът на мама е натоварена с пазарски торби женица или неизменно наведена над тенджерата. Татко пък е изгърбен от работа и чака с нетърпение Коледа, за да се сбъдне единствената му радост в живота - да се напие с ракия и да погълне поне 1 кг свинско. Максимум до 50 годишна възраст мама и татко трябва вече да са баба и дядо със същите задължения, които обаче вече се простират не само върху детенцето, но и върху семейството му. Абсолютно задължително за тях е да се грижат за внучето и за зимнината (като че ли ако я няма - край, няма какво да се яде през зимата и настава световен глад). Единствената грижа, която баба полага за себе си е да отиде 2 пъти в годината да й изгорят косата с къдрин, че така й седи по-бухнала и наподобява някаква прическа, а не стърчи на всички страни. Като се пенсионират официално баба и дядо получават милостинята, наречена пенсия и определен период от време се чудят да се самоубият ли или да си платят парното. Като премине този период се минава на диета от кисело мляко, а междувременно грижите за внучето и зимнината съвсем не отпадат. И на цялата тази картника възниква въпроса - секса, до каква възраст? newsm78 Може би не е зле този въпрос да се зададе на баба Пенка и на баба Хелга, въпреки че за мен отговора е ясен. Още повече, че преди 15ина  дни видях към 70 годишната баба Хелга с огромното си деколте, перфектните й маникюр и причекса да купонясва здраво в една кръчма със съучениците си. Докато баба Пенка пък се подготвя да посрещне зимата обикалайки пазарите за по-евтин зеленчук баба Хелга сигурно е обиколила туристическите агенции чудейки се къде да избяга от тежката немска зима - в Тайланд или на Фиджи.

Та няма абсолютно нищо чудно в изразените по-горе мнения, че сексуалните желания затихват към 45-50 год. възраст и че някой отказва да приеме, че баба му правела секс. Откъде-накъде ще прави секс, мръсница такава, при положение, че висейки всеки ден пред вратата на личния лекар получава достатъчно внимание...

Поздравявам те за поста, хареса ми сбития, проникновен и с чувство за хумор!   bouquet
  202uu

# 103
Че какво лошо има да си на 45/50 години и да правиш секс?Аз мисля,че това са все още млади хора на тези години.

Ама и аз това казвам. И на 60 да си--като ти се прави--правиш, какво толкова странно има.

# 104
Поне до 80
Справка Джейн Фонда - http://life.dir.bg/2009/11/13/news5372814.html

Общи условия

Активация на акаунт