Секса- до каква възраст?

• 33 276
  • 110
  •   1
Отговори
Преди няколко дни гледах някакво предаване по кабеларките и моля ви се един дядо и една баба, дядото на 82 години, бабата малко по-млада, разказват за живота си. И репортерът ги бъзика нещо и уж пита - вършите ли работа още с бабата, та дядото като се ухили един и вика, естествено ,че вършим, то това ни е останало. Аз ей така Shocked. Хората на 80 години пък още се ...хм... обичат Laughing. Та се зачудих колко ли възрастни хора си практикуват секс пък аз не знам. Аз съм си мислела че след 45-50 години тия нужди намаляват и изчезват. Ама явно съм грешала. Та ми е интересно - вие какво мислите? Дали тези двамата са изключение или старите и те са като нас  Laughing. Хайде просветете ме мен загубената.

# 1
Сексът е индивидуална нужда при всеки организъм! Има хора, които изпитват удоволствие и нужда от него до края на живота си, има и такива, които след минаване на 50-те нямат никакво желание!

Индивидуално!

# 2
Е,45-50 години-ти пък съвсем.Че на тази възраст човек си е още млад.

# 3
Майка ми има пациент на 92 г., който твърди, че "още си може". Дай Боже всекиму.

# 4
Еее 45 - 50 ти пък много ниска граница поставяш.
Ами баща ми е на 60 , разведен е и има приятелки, значи още не се е отказал. Ще видим нас кога ще ни сдуха стреса, де, дали няма и преди 45 да ни мине мерака.  Laughing

# 5
На 45 -та аз сега се чувствам много по-спокойна,отколкото когато децата бяха малки и все имахме някакви грижи.Сега сякаш караме втора младост.Имам време за себе си и не се чувствам взела-дала.

# 6
  • Варна
П Аз съм си мислела че след 45-50 години тия нужди намаляват и изчезват. Ама явно съм грешала. Та ми е интересно - вие какво мислите? Дали тези двамата са изключение или старите и те са като нас  Laughing. Хайде просветете ме мен загубената.

Пиле, ти ме разби!
Ако си мислиш така, миУто като мине 40-така ще го изтървеш! От позицията на старите - близо до 40-ет - най-отговорно ти заявявам - не се и надявай: ще правиш секс!

# 7
Знам ли  Laughing но като бях на 15-16 г. си мислех, че тези на по 40 не правят, сега като съм на 31 обаче, и хората на 60-70 ми се струват "работоспособни"  Mr. Green

# 8
Ами извинявам се, аз съм 83ти набор. Явно съм и малко задръстеничка Embarassed. Не съм искала да обидя 50 годишните.

# 9
Никого не обиждаш.Нормално е-и аз на твоите години си мислех,че 40-годишните са си възрастни.Големият ми син е 83 набор,а аз съм на 45-ами казвам ти,че още не смятам ,че съм си изживяла живота.Малкият син така ни бъзика-"какво толкова се киприте-вече сте си изживяли живота.

# 10
При мъжете част от широко разпространените заболявания в България водят до невъзможност за секс, независимо от възрастта и желанието (високо кръвно, диабет). Жените са в по-благоприятна позиция поне в това отношение. От друга страна има и доста жени около 70-годишна възраст, които по-скоро се оплакват от проявявания сексуален интерес на половинките си към тях.

# 11
Преди няколко дни гледах някакво предаване по кабеларките и моля ви се един дядо и една баба, дядото на 82 години, бабата малко по-млада, разказват за живота си. И репортерът ги бъзика нещо и уж пита - вършите ли работа още с бабата, та дядото като се ухили един и вика, естествено ,че вършим, то това ни е останало. Аз ей така Shocked. Хората на 80 години пък още се ...хм... обичат Laughing. Та се зачудих колко ли възрастни хора си практикуват секс пък аз не знам. Аз съм си мислела че след 45-50 години тия нужди намаляват и изчезват. Ама явно съм грешала. Та ми е интересно - вие какво мислите? Дали тези двамата са изключение или старите и те са като нас  Laughing. Хайде просветете ме мен загубената.

трябва да попитаме по този въпрос нашите родители  Laughing

# 12
Докато имаш желание предполагам  newsm78
А такъв дядо на 82 дай Боже всекиму  Joy Joy Joy

# 13
  • Германия
П Аз съм си мислела че след 45-50 години тия нужди намаляват и изчезват. Ама явно съм грешала.
Да си приззная и аз нещо от този порядък си мислих  Blush Добре, да вдигнем летвата до към 60-65, но някак си не мога да си представя дядо на 75 и повече години да е още работоспособен и да има сили и желание....

# 14
Всичко си е до човек, до организъм, до нагласа - абе с една дума нещата тук са индивидуални. Щом има желание и МОЖЕ - защо не.  Peace И евалата на 90 годишните, които все още практикуват.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт