Относно хигиената - кое е нормално и кое не за вас

• 28 086
  • 519
  •   1
Отговори
# 465
  • 221B Baker Street
Абе за какви ястия и готвене говорим? То оная работа не се яде, а само се ближе - поне аз така правя  Joy

чувала съм,че от беззъба жена фелациото било най хубаво  Crazy та може някои да обичат да дъвчат  Joy

# 466

чувала съм,че от беззъба жена фелациото било най хубаво  Crazy та може някои да обичат да дъвчат  Joy

Еми като се замисля на моя син откакто му излязоха зъбките, доста силно ги усещам докато кърмя. Ако съдя по това, сигурно си права и за беззъбата жена и фелациото.

# 467
  • София
Егати,аз досега да съм умряла...Винаги,когато правя кекс,си хапвам малко от суровото тесто...
Хапвай на малки хапки, че да има за повече.  Joy

# 468
  • София
Абе за какви ястия и готвене говорим? То оная работа не се яде, а само се ближе - поне аз така правя  Joy
С близане само нищо не става. Цялата устна кухина трябва да се използва.  Laughing

# 469
Ползвам я, да, но пак не го  дъвча и преглъщам Joy

# 470
  • густо майна Филибето
Ползвам я, да, но пак не го  дъвча и преглъщам Joy

Не че е нещо за хвалене, ама аз досега съм правила не малко пъти, пък вкус чак на снощната му манджа не съм усещала

Почваш да си противоречиш  Mr. Green

Да се върна пак на капака на тоалетната в миялната - това, дето има вкус на вчерашната манджа (viliko, не е към теб, само ползвам пример) , нали все пак минава от там, където и това, което пръска капака на тоалетната Mr. Green А сега да ви чуя аргументите Laughing

# 471
Това  е важно и трябва да се изясни  Naughty
Къде видя противоречие?

# 472
  • София
То оная работа не се яде, а само се ближе - поне аз така правя  Joy
Ето тук е разковничето. Laughing

# 473
Амче не знам някой да я гълта мама му стара...или съм остаряла  Thinking

# 474
  • София
Амче не знам някой да я гълта мама му стара...или съм остаряла  Thinking
Има, има. И питат за още... Laughing

# 475
Остаряла трябва да си Mr. Green smile3558

# 476
Марш към спалнята , като сте се толкова разгонили кво оспамвате темата ходете да го .д... ooooh! Naughty
Аман цял ден само ви чета глупостите . ooooh!
А спрете се малко де.Отворете си една петъчна по повод фелациото и си обяснявайте колкото искате.

# 477
  • тук-там
 nono

eeeee, айде една червена точка да сложим, и малки деца четат тука...Мислех, че ще науча щерката що е то хигиена, пък вие на кво я отваряте Naughty

# 478
  • София
nono

eeeee, айде една червена точка да сложим, и малки деца четат тука...Мислех, че ще науча щерката що е то хигиена, пък вие на кво я отваряте Naughty
Ми то не е споменато за каква хигиена става дума.  Laughing

# 479

Ми то не е споменато за каква хигиена става дума.  Laughing
Мнооо ясно Peace
Нали нова тема щеше да има за нашите си работи.Чакам си я.Къде си, Вилико?

Общи условия

Активация на акаунт