помпи за кърма

• 3 927
  • 18
  •   1
Отговори
  • Бургас
Здравейте кърмещи мами,искам да попитам какви помпи за кърма използвате и кой са най удачни и лесни за употреба(ръчни или електрически ) Simple Smile
Съжалявам ако има такава тема но не намерих с търсачката  Peace

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:35 от MuMka

# 1
Ползвам помпа на Авент и съм супер доволна. Заслужават си цената. В момента са на промоция даже.

# 2
  • Пловдив
Авент ,  ползвах я 7 месеца всекидневно .Заслужи си всяка една стотинка.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:26 от Aнели

# 3
Зависи за какво ти трябва.
Ако само ще изцеждаш след кърмене,предполагам,че почти всяка ще ти свърши работа.
Ако ще храниш с изцедена кърма,по-добре си вземи автоматична.
Аз храних малкия само с изцедена кърма 5 месеца,ползвах ръчна на Avent и се измъчих.
Иначе е качествена.

# 4
Ръчната на Авент е много удобна,върши чудесна работа.Препоръчвам Peace

# 5
  • София
И аз бях в такава чуденка преди да родя Simple Smile
В крайна сметка реших като за начало да си взема най-обикновена помпа тип спринцовка,каквито продават във всяка аптека.Прецених,че ако се наложи ще си купя по-добра.
Е,не се наложи.Бебчо си сучеше без проблем и в моментите които се налагаше обикновената ми свърши чудесна работа.Той още си суче, де Laughing

# 6
ние също се хранихме с изцедена кърма и ползвах на Avent ръчната!!!Почти 3 месеца бяхме така без никакви проблеми!Наистина си заслужават парите

# 7
И аз с Авент изцеждах доста дълго време, след като спря да суче. Доволна съм много.  Peace

# 8
# 9
електрическа на Медела!Страхотна е!Не съм хранила с изцедена кърма,но тази помпа си е един лукс,която всяка кърмачка заслужава PeaceПолзвала съм я само в началото за облекчаване на напрегнати и препълнени гърди,докато се урегулира кърмата Peace
http://apregnantpause.net/wp-content/uploads/2009/04/medela-mini … c-breast-pump.jpg

# 10

аз лично ти препоръчвам електрическата помпа на Medela.
Заслужава си цената на 200% ... по скъпа е и то не с много от ръчните, а удобството не може да се сравни.
Като пазарувахме за болницата си взех ръчна помпа, не ми се даваха толкова пари за електрическата защото и не знаех дали ще имам кърма. Съответно после съжалих хиляда пъти.
Зарната ми се разраниха цедях се по часове защото ми се запушиха и втвърдиха гърдите. Купихме електрическата и всичко се подобри за 2-3 дни и не ме боли нищо освен вече нараненото.
Сигурна съм че няма да съжаляваш.
Както казват бабите "скъпото излиза евтино"

# 11
  • София
Ползвам елетрическата на Авент и съм много доволна. Синът ми е изцяло на изцедена кърма от самото начало. Ползвам помпата ежедневно по няколко пъти, голямо удобство е, а в моя случай и необходимост, струваше си всеки лев Peace

# 12
  • София
Моята помпа е такава   

Вършеше ми работа, но честно казано ръката доста ми се уморяваше от стискането на гумения накрайник. Сега след регулирането на кърмата почти не ми се налага да я ползвам.

# 13
Zdravejte, momicheta!
Imam chisto nova pompa elektricheska na  Medela. Toku shto rodih i se okaza, che njama da ja polzvam, a ja bjahme kupili predvaritelno veche. Ako njakoi projavjava interes, moga da ja dam na 1/2 cena (struvashe 144 lv ot magazini Bebelan) zaedno s podaruk ot men podplunki za kurmene i krem za gurdite:))!
Pishete na lichni za koordinati!
Pozdravi i uspeh na budeshti mami!

# 14
Ръчната на Авент е много удобна,върши чудесна работа.Препоръчвам Peace
и аз я  ползвах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт