На моя лаптоп му липсват цели 8 копчета, но аз съм се запънала, че няма да сменям клавиатура, докато Пепи не се осъзнае, защото вече сменяме 2 пъти и все без копчета си седя
! Няма оправия, примирих се
!
По 20 минути се качаме и слизаме,с цялата кинкалерия. 
Подтискащо едно...
- замръзна нафтата в колата и сега няма как да се придвижваме. А магазинът е в процес на местене на ново място и няма как да помогна на мъжа ми,при положение,че гледам детето
Ще изпукаме от студ

Успех с местенето!!!
но най-добре - отивате с детето в магазините и го слагате във всички столчета - накрая, който му пасне най-добре 
По принцип старите дизели се държат много по добре- тези под 97год. Но нашият е от по новите и има и повече електроника и стана страшно 
Въпрос на късмет и на кола 
- макар,че и това не е гаранция защото някои от познатите ми са на бензин,а и те имаха проблеми

Прочетох пак листовката и направо не знам първия път къде съм бляла. Лекарят е предписал на Алекс огромна доза, по-голяма дори от тази за възрастни в упътването! Факт е, че упътванията се пишат така, че да се застрахова фармацевтичната компания и лекарите знаят най-добре, но определено не съм ОК да давам кортикостероид в такива количества. Иначе, Веси, прочетох, че е такъв вид лекарство и никак не ми стана приятно, но след толкова седмици проблемен нос реших да пробваме това. Както и да е, от утре ще огранича приема на тези капки или направо съвсем ще ги спра. Благодаря ви за коментарите! 
Много е смешен.
И баща му все се изтърва, аман от тези несъобразителни мъже!