Аз не мога да се въздържа да не се включа в темата
- изчетох я с огромен интерес и така като гледам май-май с Весела ще правим клуб на "неорганизираните,лоши" майки Ема няма раждам от раждането си до днешен - сега вече го няма кърменето като фактор/защото суче само вечер на заспиване и рядко на обяд за заспиване пак/ - но то с такова човече като моето режимът е мисия невъзможна
Няма да се оплаквам,защото много исках детенце- и сега макар ужасно палаво,лудо и до умопомрачение невъзможно,то си ми е сбъдната мечта
- само дето тая мечта ще ми съкрати живота/което пък е доста добре,че не ми се живее с лешоядите и орлите/.Още сме на памперс,количка ползваме - бибата съм аз,но само за заспиване вкъщи. Така,че имам и аз 3 точки
- гушкам я много,спи с мен и баща си.Колкото и да ми е лошичка гледам да изживея всеки момент на макс,защото за разлика от много други "нормални" двойки, аз може и да нямам шанс за друго дете - тоест сега му е времето за гушкане,глезене,заспиване късно и какво ли още не. Надали ще имам друго бебе да гушкам и глезя Преди бях доста рязка и доста крайни позиции заемах за много неща,но за тия 2 години много се промени начинът ми на виждане на децата,по край контактите с много майки и деца. И най-вече на много неща ме научи моето по различно патенце.Нали виждам как вм гледат по площадките и заведенията,когато съм с Ема
- чудят се невъзпитана ли е,бебешки пубертет ли е,какво и има....
естествено, моят синковец се изпоти след половин час от бягане и вдигнахме палатките наобратно да се преобличаме в колата и да си ходим, че то косата му беше като току-що измита ...
Честит празник и на всички милиционери! 

Просто всяка майка (и татко), които много обичат децата си, ги гушкат, целуват, милват и глезондрят колкото си искат. И това е нормално - всяко дете трябва да чувства, че е обичано от мама и татко, защото това му дава увереност в живота

А за Ани му казвам - "помниш ли,че през лятото играхте с това момиченце?", той вика "даааа" (остава и да му повярвам,като се има предвид, че всички търчаха на различни посоки
.
Мисли само за това колко ще и е хубаво в новата къща и че ще мине. Кофти дни/седмици ще са, но тази Коледа ще ви е по-прекрасна (предполагам и по-нашироко) от предишните.
та, види му се краят, неделя е голямото преместване... после чистене, купуване на някои мебели, нов мокет в хола и т.н., но съм доста по-спокойна вече.
, а триколката не умее още да я кара сам.