СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
здравеите и от нас
само да се запиша и отивам да ви чета

# 91
  • Испания и Стара Загора
Добър ден,
тази нощ спахме добре.Андреа яде в 21.30ч и после се събуди чак в 3.30ч и после в 7.00ч.За първи път прави такава голяма пауза. Peace
Момичета,от няколко дни много ме болят ставите и костите,особено таза.Тази нощ направо място не можех да си намеря. Tired
Андреа вече не иска да лежи постоянно.Много й харесва да е полулегнала в мен и да гледа наоколо.А като я сложа в нейното легло,се заглежда в музикалата играча над нея.И като свърши музиката започва да реве и иска да й я пусна пак. Wink
dundito 2 ти на каква диета си?Аз от другата седмица започвам коледните пости. Peace

# 92
  • Бургас

ето и една истинска торта
да ви е сладко

# 93
luchkata , честита месечинка на малкия Ники! Нека расте здраво и щастливо дете!

# 94
luchkata, честита втора месечинка на Ники.
Благодарим за почерпката Wink

весита, моята бебка същоо не се заглежда много по играчки. Но пък много обича да оглежда всичко вкъщи.. обича да я носим и разхождаме из цялата къща, а тя върти главата постоянно.. Голяма любопитка е Simple Smile Тя също се заглежда по гоблените вкъщи, както и по лампите.

По отношение на пъпчето, нашето падна в болицата. Прибрахме се с паднало пъпче. Кой знае може да стане докторка Simple Smile

# 95
  • Karlovo
Stefi Stefi , luchkata честити месечинки на бебоците  newsm51 ,
при нас играчката е интересна само сутрин след като се е наспал ,след това вече не я иска.През повечето време сме на ръце и играем на някоя песен или го люшкам в люлката ,когато мине номера  Laughing .
Днес много се ядосах на свекъра ,ама как няма да каже когато е сгафил нещо  smile3515 .Дава на Ицо вода , чай  ,после го приспа и даде зор на свекървата да си ходят и чак след около 30 мин. като се събуди детето видях че е целия мокър отпред на гърдичките . Дядото като махал капачката на чая я отвил леко и то текло , той се е усетил щом побърза да си тръгнат ама да каже ,няма да го обезглавя .

# 96
Честита втора месечинка на бебоците,празнуващи днес  
luchkata ,мерси за почерпката- тортата е страхотна на вкус ..... Crazy

dundito 2 ,браво на вас ,на мен беба не ми е правила такива големи почивки,максимум 5 часа,а вчера се буди през 2 часа  Rolling Eyes,отдавна не се беше случвало  Tired,сега ми се спи две не виждам.
bibo4e и на мен беба ми прави понякога такива номера,но когато я вдигна да се уригне няколко пъти  се успокоява и продължава да суче .
Има ли мама която да се цеди и така да храни бебчето ?По колко кърма изцеждате?Аз ако се изцедя и дам на беба   ми изяжда по  120 мл ,което ми се вижда страшно много за едно ядене  Rolling Eyes,а е едно кльощаво милото ,та се чудя защо така .Дали не успява да изсуче толкова мляко ,колкото и е нужно  и когато и го дам с шишето си наваксва ?или просто по толкова си яде,но пък ако яде по толкова защо е толкова слабичка /3,160беше във вторник/....уф,съвсем се обърках с това кърмене.
Засипах ви с объркани въпроси ,но наистина нещо не се движат добре нещата .
... от ДГ са им дали домашна работа.Трябва да научи как се пише числото 1 и да си пише и името.Има и да оцветява една картинка......
Стига де  Shocked, то бива да ги зорят децата ,но от ДГ ли ги подкарах с домашните  ooooh!....
И при нас като при arllina са по прости нещата ,свързват зайче с морков,лепят плодове на листи ей такива простички неща...като за 3 - 4 годишни  Laughing.

# 97
  • София
polly, аз се цедя и давам с шише. На ядене изяжда по 130 мл, рядко по по-малко.
Никола се заглежда доста по играчки - като го преобличам пеещата играчката над леглото ме спасява от рев Mr. Green Има едно куче-дрънкалка, което му стои в кошарата, малкият много му се радва. За погачата му подариха активна гимнастика, която зяпа като го сложа, макар че не му задържа вниманието за дълго. Наскоро забелязах, че се заглежда и по обиколника на леглото - има щамповани разни мечета по него.

# 98
Eй, аз сигурно съм най шашавата и отвеяна мама! Днес и ние правим 2 мес.  newsm38 Черпя за нейно здраве  Grinning

# 99
s0nic , а как сте с килограмите?
Че на нас ни лепнаха диагноза :тежко белтъчно -калорийно недохранване ,неуточнено  Rolling Eyes.
Значи си е нормално това количество кърма да хапва,аз си мислех за 90 ....100мл максимум .
Май ще трябва да се цедя постоянно ,може би тя не успява да изсуче нужното и мляко .....но хич не виждам как ще става номера,времето съвсем няма да стига за нищо .
bibo4e , споко не си най-отвеяната мама   bouquet....аз проспах първата месечинка на беба  Joy

# 100
здрасти мадамки Hug Hug
айде завърнасе кака ви учената Joy bowuu bowuuимам  4 и съм много щастлива,защото не се бавих много на изпита newsm44

айде дан кажете че съм скръндза-почерпете се мацки Party

Анита,разби ме душа с вашта детска градина Crazyми той Алекс до 5 годишен и може и висше да вземе smile3521а къде отиде веселото и безгрижно детство newsm78 newsm78 newsm78

Ла Дида,бе мисля,мисля newsm78 newsm78 newsm12 що ли ми са струва,че не си толкова бодра и весела от нощната пауза на Боб,а от нещо друууууууууууго Whistling Whistling Whistlingха честито булка обиране на краставиците Mr. Green и сега кат почнете със секса,да не ни зарежеш тука във форума и да чакаме да пишеш с месеци smile3534 smile3534

честита  месечинка на бебоците на Стефи стефи,Бибоче и Лучката-нека да са ви живи и здрави и да ви носят много радост Hug Hug

Весита,ей на Асенчо вече мога да кажач,е е истински българин-нека да ви е жив и здрав Hug smile3501

# 101
Малко съм отвеяна, та сутринта забравих да ви почерпя, че моята хубавица днес става на два месеца.

По този повод се нагласих и отидохме на разходка на жълтите павета - да види детето света отблизо, стига тоз див Люлин. Вълнуващото беше като приключихме разходката и се върнахме при колата, паркирана на паркинга на мястото на мавзолея .......колата я няма  smile3506 newsm12 След като получихме сърцетуп с мъжа ми, гледаме един униформен младеж и притеснени го питаме, а той : ааааааааа, ще има някакво мероприятие и ги преместиха, ама тук някъде наблизо е  #Crazy
Добре, че ни голяма колата, и мъжа ми е 2 метра, та я фокусира. Айде кажете ми това на какво прилича  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

А ето тази торта правих вечерта преди да вляза да раждам:
http://septemvri2009.snimka.bg/other/ivelina-na-stefi-stefi.423634.15823166

Сега съм се приготвила да я правя, но в млечно-плодов вариант. Само да я спретна и ще ви почерпя и от нея.
Качих в албумчето на Ивелина и малко пресни снимки, та ако някой иска да ни види  newsm03

Ама много съм отвеяна - три пъти се редактирам 
Честита месечинка на всички бебчета, родени на дата 7 !!! Да са ни живи и здрави!!!

# 102
Аз пак се класирах за компа- голяма навалица е тука - всеки се бута за тоя компютър.
Анитка нищо по специално по схема, просто повече плодове и адушени зелечуци, никакъв хляб освен на закуска(ако има такава) по една препечена филийка. Хапвам мног рибка, а от нея не може да преяде човек. Супички хапвам също и гимнастика разбира се . Аз си намерих начих докато друскам малката се старая да я друсам с мускулите на дупето като седна на кревата се повдигам от към дупето (ама как го обяснииииххх мале мале.... newsm62 Малко смешно звучи ама върши работа, поне мъжо казва че ми се е стегнало д-то luvbed
Сутрин също правя коремно преси- мислех че е малко рано като за след секцио ама пробвах и се чувствах добре. Ва начлото започнах с негова помощ но сега вече сама newsm18
polly   нормално си яде детето, Алекс ядеше по 100 мл кърма като беше на 1 месец така че на 2 е нормално по 120 да яде- споко  Wink
Находке , какво стана мила с 6-те чувала пресъхна ли. Нищо и 4 е ОК все пак знаеш че изпит се дава не се взима newsm53
Алекс също има цял антураж от играчки пеещи викащи скачащи и на всичките се кефи . 
Заповядайте малко снимки и от нас да ни видите колко сме се разкрасили  smile3539
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.15752763

# 103
momi4eta kajete mi kak da si sloja i az otdolu kartinka s malkata

# 104
Стефи,страхотна торта мила  bouquet  bouquetи аз много съм и фенка на тортата на Лео Peace Peaceмалката е голяма сладуранка,личи си вече-голямо дете Hug

Дундито,мале,Алекс вече колко е променена-обаче ти е одрала кожата smile3521ами на снимките има все една мадамас тебе,да не е снаха ти newsm78
а иначе и на 3 съм съгласна,само да ми дадат изпита Hugи да си идвам по-бързо при любимите ми мъже вкъщи newsm76
 newsm76 newsm76

Горби,никва не пишеш бре душа Grinning,Бамба и тя се шматкосва,Янита 28 newsm78 newsm78

а някой има ли връзка с Бубара,как е с малуганите,слушкат ли-Горска малинка май ти се чуваше с нея Hug

Патенцето20,картинка или линийка искаш да си сложиш мила newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт