СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами аз днес от ходене немота да се включа, времето беше страхотно и цял ден сме навън.
И ние днес ставаме на 2 месеца почерпете се  newsm38 smile3510 Popcorn cook
Честито на всички месечинки newsm51.
Мен също ме пишете в списъка за подаръците.
Да ви се похваля от бебка от една седмица ядем в 20 и 30 след като се изкъпем след това чак в 1 и30 с лед това чак в 5 и 30 чувствам се понаспана. От няколко дни моята бебка не иска да яде от шише, изцеждам се след като се е наяла и като реша да и го дам на следващото хранене от шишето голямо мусене, плюене чак до рев стигаме. Чай и вода също вече не иска да пие някой от вас има ли такъв проблем  и знае ли на какво може да се дължи това? Притеснява ме това че сега пиша дипломна работа и смятам да ходя на консултации и ще са наложи да я остава за повече от 3 часа при майка ми да я гледа а не знам как ще я храни, дали ще засмуче или ще е гладна докато се прибира. Cry

# 106
линийка извинявам се за тъпия въпрос ама не знам как.

# 107
  • София
polly, от изписването е наддал 1.500 кг, това беше на последната консултация преди 10-тина дни. Педито беше доволна. Тази вашата диагноза много гръмко звучи.. Може би наистина не успява да изсуче колкото й е нужно. И Никола беше така, затова се наложи да се цедя - на едно ядене изсукваше 10-тина мл, а от шише изяждаше по 40-50. Сега вече май успява да се наяде и от гърдата, ама аз като свикнах да го виждам по колко яде и ми е терсене като суче и не знам колко е изял ooooh!
Дундито, много е порастнала Алекс, голяма сладурана Simple Smile
Много бебенца имат месечинки днес, да са им честити на всичките, да са здрави и засмени и да радват мамите и татковците smile3525  love001

И аз качих малко нови снимки в албумчето на Никола: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/nikola-na-s0nic.431070.15826642

# 108
# 109
Находке , ти си първата , коиято казва че Алекс прилича на мен. Цялата е Коки . И за да не съм голословна
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.15827616
Ха, "открии 10- разлики" hahaha

# 110
  • София
Момичета ето ме и мен !!! Не съм писала от толкова одавна, а не съм и чела...

Hug Hug Hug

# 111
Здравейте момичета!
То докато се разпиша и дошло време за Лека нощ!  Simple Smile
Ама така като моето бебе днес не иска никак да спи, за целия ден я й се събере час и половина сън, я не. Знаех си аз, че вчера не трябваше да се хваля. Тъкмо констатирам нещо и на другя ден хоп - обратното. То някой виждал лие човек на който много му се спи, а не знае как? - ето това прави цял ден.

За капак и тази грипна епидемия и другата седмица ще съм в къщи и с двамата, а баткото напоследък е много непослушен, аз ли някъде сгреших - незнам, но преди беше дете за пример.

# 112
я да видим направих ли нещо с тези линийки

# 113
мерси че ми помогнахте момичета
много съм ви благодарна
лека вечер от нас

# 114
Дундсито,усмивката е твойта Naughty Naughtyинак наистина е тата Коки-тя затова ще е на тати глезанката и принцеската smile3521 smile3521 smile3521

Патенцето,ти успя,успя-урааааааааа newsm44 smile3501дано носиш на бъзик мила Hug Hug Hug

айде сладка и спокойна нощ от нас и много   love001  love001  love001

# 115
Здравейте Hug

И аз гледамда съм в течение с форума, ама за писане много-много не ми остава време. Малкият все иска да го гушкам, ама за минутка не му се стои сам ooooh!
Направи ми впечатление, че си къпете бебетата доста по-късно, ние го къпем най-късно към 7 часа, и до 8 гледам да е заспал. На него му хареса тоя режим - папа и заспива след банята. Така и на мене ми остава все пак време да свърша нещо, да си обърна малко внимание...Обаче през деня не спи много, около час и половина му се събират. Та така е засега режимът, може би след време ще го поизместим. А снощи и на мене за първи път ми направи пауза от 8 часа Simple Smile

А това, че реве бебчето като го извадиш от топлата вода, може и да му е студено, да...Аз му затоплям хавлията предварително и като го извадим, хубаво го увиваме, даже с още една пелена, да не изстива, и му е приятен вече тоя ритуал с къпането Simple Smile

Пъпчето и ние не сме го хвърлили още. Баща му иска на един футболен стадион да го хвърля, да станел футболист Laughing

Ето малко снимки от нас: http://picasaweb.google.com/SV.Gogovi/GogiNaDvaMeseca#

# 116
  • София
Добро утро Hug
Днес съм от ранобудните, след като малкия пак направи нощна пауза от 7 часа и половина Mr. Green Дано не се окаже временно явление това дълго спане.

Хубав ден и кротки бебоци на всички!

# 117
  • София
Добро утро мацки!
Днес ми е ред да поднеса кафето май... Simple SmileЩе сложа и чайче...
  и
Днеска Ангел има имен ден аа и майка има имен ден/нали е кръстен на нея Wink/...а пък вчера месечинка та по тоя повод се почерпете..

Честит имен ден на всички празнуващи и честита месечинка.
Днес май само това ще ми е влизането, защото от обяд ще посрещаме гости...
Послушни и ядящи бебчета днес... Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 07:55 от EmiR

# 118
  • София
Еее мислех, че си ме изпреварила с кафето  s0nic ..и аз съм от ранобудните Sunglasses...Иначе и ние имаме такива паузи...ама като знам, че и Кати правеше такива...пък после пак почна на 3 4 часа будене, хич и не се надявам да е нещо постоянно на тоя етап.
Забравих да напиша, че много ми хареса статията, която Арлина беше постнала...
Сега едно готино музикално парче от Ладида и денят ще е прекрасен... Grinning
Забравих да ви разкажа и един виц..
Отиват Мечо пух и Прасчо да обират банка...влизат и нареждат на касиерката да слага парите в торбата.
Касиерката ги поглежда и учудено ги пита...а къде е оръжието ви..
Пух отговаря..А искаш ли Прасчо да си свали маската и да се изкашля  Laughing

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 08:12 от EmiR

# 119
  • Karlovo
Добро утро ,
EmiR мерси за кафенцето   bouquet .
Честит празник на всички празнуващи днес - малки и големи  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт