СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Малиии, ще потроши детето от "гледане"  Joy
Моя мъж заспива така, но легнал, със Свилен върху корема, та и да падне бебе ще е на леглото  ooooh!
smile3532 smile3532 smile3532
....и с моя така се гледат...

Миринда,за мене кафе с двойно капучино,ако може и в порцеланова чаша smile3521 smile3532
Находкеее, само леко да не вдигнеш кръвното от толкова кофеин smile3533

# 496
  • Варненско мишле
Здравейте, момичета!
И аз рядко пиша, но затова пък редовно ви чета( все в нещо да съм "редовна"  Wink
Виждам , че проблема с приспиването го има при много от вас, не сме сами ...
Моята девойка ми е сменила деня и нощта- през деня не можеш да й видиш очите отворени (че още са сини  Laughing), а падне ли мрак е във вихъра си - същинско бухалче , а мама й вече- вампирче Sad
Друг е въпроса , че сложа ли я в кошарата-все едно на пирони я поставям - ококорва се и рев, вече без ръце останах.Опитвам се от 2-3 дни да й сменя режима - денем повече да будува, но то душичката му спи  и как няма като нощес ни "маймунясва" до 3-4 4аса .Снощи след храненето в 1 си мислех ,4е сме я "навили" да е дисциплинирана , но ...в 3 пак яде  и от тогава до сутринта в 6.30 заспа и то пак в нашето легло.Мъжа ми си сложи слушалки, все пак е на работа ..не му се разсърдих .Но и аз вече не издържам и на моменти си изпускам нервите да  й се разкрещя, а какво разбира двумесечно бебе...Ама безсънието стопява яко нервната система , а и физически не прощава.
Периоди всякакви явно ще минаваме,
но как ли да се справяме,
че и себе си да съхраняваме   Thinking(и рима "друснах" даже Laughing)
Та това е моята "болка", бял кахър ама  кахър
И нещо друго - някой ползвал ли е дезинфектанта за пране Напизан?
Скоро ми го препоръчаха , за да си спестявам малко от гладенето, но нещо съм резервирана- все пак е мощна химия...Май,ще си заложа на ютийката
Хубава вечер на всички  Grinning
А нас би ни зарадвало пожелание за Лека нощ Wink

# 497
Здравейте пак момичета- много ме притеснява Алекс с това ядене. Как е възможно за 1 ден да започне да яде по толкова малко newsm78 До вчера ядеше по 100-110 , а сега и 70 и стигат. Като почна да й бутам пак шишето почва да се сърди или ако благоволи да отвори устата плюе или в най- лошия случай връща поръчката... #Crazy Какво може да й има- не давам нищо по различно от преди, защо така се лигосва сега.... newsm78

# 498
почнах да чета и си загубих мислите, щото моя бате ме ядоса...

първо- Находке, браво на свекърва ти.. рядко се срещат такива Simple Smile

Емир, верно не съм разказала как се запознах с моя бате, защото тя историята не е много интересна Simple Smile Ама специално за теб и за останалите разказвам :
С бате се запознах покрай една моя приятелка Ловджийка. По това време имах 3- годишна, мъчителна връзка с един младеж. Мислех да се разделяме, обаче ми беше много съвестно, защото той беше останал без работа и не посмях да му изтърся и това.
Та като ни запознаха с бате, първо ми направи много готино впечатление- веднага ме грабна с чувството си за хумор и флиртаджийския майсторлък. Определено знаеше как да флиртува по интелигентен начин, та да ме накара да ми се подкосят краката Simple Smile Имаше голяма тръпка и аз почнах да излизам и с него( Сега ще кажете, че съм била голяма мръсница). Е... след 2-3 месеца  бате ми каза да решавам какво да правя и ако искам да съм с него да се разделям с другия младеж, ако ли не- той не искал да играе втора цигулка.. И така направих... Казах на бившия ми, че искам да се разделим. То бяха мелодрами- изкара ме най- голямата мръсница, въпреки че го оставих да живее при мен докато си намери място къде да се изнесе... Тъй като имаме общи приятели, после те ми разказаха какви глупости е говорил за мен.. е, преглътнах го.. И до ден днешен ми се обажда по телефона чат пат...
Та 2006 година се запознахме с моя си бате и оттогава сме заедно. Въпреки, че много ме изнервя понякога, той си е моята половинка и много си го обичам. Е, няма го онова ухажване както в началото, но аз определено не му оставам длъжна като ме забрави за някой повод или ме пренебрегне по някакъв начин.

Та.. за какво ме нервира бате.. да се оплача... Значи родителите ми са решили да ни купуват лап топ за коледен подарък, при което моя съпруг избра модела. Баща ми обаче му предложи още един, който са му препоръчали и му каза да го провери и него и да му каже кой да вземе...
И понеже баща ми ще взема лап топа от пловдив( от един негов познат, който има такава фирма), та днес моя възлюбен цял ден се тръшка, че нямало да се чувства мъж, щото баща ми уреждал винаги всичко; че ако се развалял нещо трябвало да се ходи на сервиз в пловдив; че ако е сервиза в пловдив баща ми щял да го носи, а не самия той и тн и тн...Направо ми прекипна и му казах, че е зверски неблагодарен и човек пишман да стане, че е решил нещо да купи. В момента ми е толкова крив, че не искам да разговарям с него. От 1 час ми е загрял телефона от звънене, а просто ако му чуя гласа сега и ще се развикам.. То бива, бива.. ама то неговото е просто дразнещо... Аз просто не мога да ви пресъздам целия разговор и неговата позиция, защото то беше толкова дълга и прозаична реч, че нямам думи...

Айде.. аз се връщам назад да чета, та белким ми мине яда..

# 499
Привет!
Ние преди малко се прибрахме, бяхме на една дъъълга разходка с обиколка по магазините... Малкия още спи в количката, та да висе похваля - купих ново кожухче на Нена, на мен - нова блузка, а за малчо - ново боденце с една ламя отпред  Mr. Green. За мъжо - нищо, него вчера го водих на китайски  hahaha
Одеве го заплаших, че ако и довечера заспи в 8 ще изляза и ще си намеря къде да правя секс  Joy Мали, мали, да не ме чуе мъжа на Горска китка, че....  Mr. Green (Дианка, само се шегувам, разбира се  Hug) Нещо ме хваща лиготията и простотията, ама то така е като общувам главно със себе си, и то на глас в последно време...
Ама пък днес съм пила кафенце и Дундито и с Есим, да ви е яд  smile3533 Пак малко ми се стори, ама тия дни като е хубаво времето пак ще се съберем.
Алекс продължава да спи, в 6 трябваше да яде... Ще се събуди после озверял, та трябва да съм готова. Пък и мъжо си дойде, сега ще му "сготвя" на микровелето остатъка от китайското и съм готова...
Шами, такава ни е кафемашината в офиса, прави страхотно кафе!
Айде, до скоро!

# 500
Ох сега преглеждах снимките с коремчетата- помните ли колко ни беше готино тогава. Не че сега не е де...., ама аз лично с блаженство си спомням за тогавашните дни- все ден някоя я болеше нещо, все нещо не ни беше както трябва, постоянно мрънкахме  hahaha hahaha hahaha. Като се гледам на снимките с корема -чак ми се поиска още да съм бременна  Mr. Green Ама ще почакам де....поне 4-5 годинки не ми мърдат.... Party

# 501
Хелоу, пак сте изписали света...

Шами, честита кафе машина много сладки кафета да изпиете благодарение на нея. Ние с  мъжо щот сме фенове на разтворимите кафета сега се точим на новата кафе машина на Нескафе дето я рекламират, много ми е хубава рекламата.

Дундито хич не си спомням с   Tired умиление за бременните моменти, пак ми е по цял ден бебето на корема, но поне не е вътре да притиска все нещо, да рита и да опъва, и да се нервя само, едва ли има друг като мен толкова да е броил дните до изпразването на корема.
А по въпроса ти за яденето ми прави впечатление, че всички бебета от форума, айде повечето минаха от този път, с по-малкото количество изпито мляко, явно е някакъв период, обратен на скока на растежа.

Горска китка за съжаление и двамата с мъжо сте прави и не трябва да се сърдите един на друг и той е прав за сервиза в Пловдив и ти, че е подарък в крайна сметка и можеше и баща ти изобщо да не ви даде и паво на избор за модел и характеристики, а направо да ви го донесе и да сте приятно изненадани от подаръка.  Peace

Емир по въпроса с личните лекари, не се учудвай, че не си вдига телефона, аз при педитата които съм записвала дребните, директно са ми казвали в извън работно време не отговарям има си спешен кабинет  #2gunfire. Хем ги разбирам-да и те имат нужда от лично време, но от друга страна нали те са тези, които уж познават детето и знаят най-добре как да реагират.

Направо пък ви се чудя как издържате мъжете ви събота и неделя да ги няма, при нас събота и неделя таткото поема изцяло децата, ами цяла седмица аз съм била на смяна, редно е той да ме отмени. Е, не може да предложи мляко, но това което прави е достатъчно и ми стига.

А Малибу пак се изгуби, дано да са по-добре нещата при тях. Мимчето и тя не пише, абе изобщо.......

И един въпрос за края, тези които ползват помпичката бейби вак как я почиствате на течаща вода и малко течен сапун вкарах в тръбичката, но някаква идея за по-лесен начин  Thinking

# 502
Миринда Simple Smile Айде да се менкаме Wink Аз идвам при твоя мъж да си спиме заедно и да не се закачаме, а ти идваш при моя да го укротиш малко Simple Smile Ама гледай да му изпиеш така силите, че да не ме закача поне седмица Wink

Надина, аз мия помпичката най- често на течаща вода, но също така я слагам в един съд със сапунена вода( с Бочко) да се накисне и почисти хубаво. След това изплаквам с чиста чешмяна вода Simple Smile
Що се отнася до бременността, и аз като тебе имах мнооооооого тормоз последните 3 месеца. Просто бебка ми притискаше всичко и едва си намирах място...

# 503
  • Испания и Стара Загора
Аз пък не искам и да си спомням за бременността. NaughtyВсе нещо ме болеше,все не ми беше удобно,и накрая с този корем едва ходех. Laughing
dundito 2 и ние ядем по малко,но явно с толкова се засища. Peace

# 504
Бременоста- ми просто невероятно. Това бяха най-хубавите, най-специалните и най-емоционалните месеци в живота ми.Чувството да усещаш растящото под сърцето ти човечета  не може да се сравни с нищо друго.Обожавах моментите когато бебетата ме ритаха и коремчето ми растеше,макар че последните месеци бях като слон. smile3532Следва и самото раждане.Там вече има борба.Борба за отцеляване.Освен твоите родилни мъки и бебенцето се бори за живота си,за първара глътка въздух,за първата прегрътка на мама...Чуваш толкова чакания плач и сърцето ще се пръсне от радост и щастие,че то-твоето малко бебече е вече в прегръдката ти.Неописуем момент!Понякога си мисля с носталгия за това време... Беше толкова прекрасно, че чак ми липсва... Все по-често се замислям, че май ще искам трето дете след време. smile3521

# 505
Nahodke  Този шезлонг вибриращ и люлеещ ли е?

# 506
Бременоста- ми просто невероятно. Това бяха най-хубавите, най-специалните и най-емоционалните месеци в живота ми.Чувството да усещаш растящото под сърцето ти човечета  не може да се сравни с нищо друго.Обожавах моментите когато бебетата ме ритаха и коремчето ми растеше,макар че последните месеци бях като слон. smile3532Следва и самото раждане.Там вече има борба.Борба за отцеляване.Освен твоите родилни мъки и бебенцето се бори за живота си,за първара глътка въздух,за първата прегрътка на мама...Чуваш толкова чакания плач и сърцето ще се пръсне от радост и щастие,че то-твоето малко бебече е вече в прегръдката ти.Неописуем момент!Понякога си мисля с носталгия за това време... Беше толкова прекрасно, че чак ми липсва... Все по-често се замислям, че май ще искам трето дете след време. smile3521
Peace
Като видя бременна жена и се изпълвам с някакво много особено чувство, премесено с благородна завист за всички моменти, които Милица описва. Никога в живота си преди не съм се чуствала толкова специална самата аз.

# 507
  • Бургас
Добър вечер

Днес ползоворен се оказа за мен деня,въпреки че е петък 13.Тринадесет ми е любимо число може би защото съм родена на 13. Simple Smile
Купих си ново яке.От както се е родил НИкола все на него му купувам дрехи,днес обаче се престраших и най накрая си взех и на мен нещо. newsm44

Ладида и Уиш ако може и аз да се присъединя към вас ако си уговаряте срещичка.

На наш бебо зад ушенцето му се е подсякла кожата,мажа с цинкова паста не знам дали ще се оправи.Някой ако е имал подобен проблем да сподели.
Ами това е за сега
Лека вечер

# 508
  • Karlovo
Наистина чувството при първата среща на майка и бебе е невероятна .На мен не ми липсва бременността ,тогава едвам ходех то се търкалях де  Laughing .И тогава не се наспивах ,и сега не се наспивам .
Аз си мисля с това неакане по няколко дена да започна да му давам сок ,но не всеки ден .Примерно ако не ака 3-4 дни да му дам една лъжичка сок от някакъв разхлабващ плод вместо да му давам лекарството  newsm78 .Вие какво ще ме посъветвате ?

# 509
  • Бургас
Две бабички испанки така ме ядосаха.Наведоха се да гледат Андреа в количката и почнаха да спорят.Едната вика "Момиче е",а другата "Не,момче е,щото няма обици". #CrazyАз им казвам,че е момиче,а тая дето вика,че е момче започна с мен да спори,че не било момиче.После ми вика "Ми защо още не си й сложила обици,вече е голяма?" Shocked
Анитка, в Испания има обичай, когато бебето (момиче) стане на 40 дни да му се пробият тогава ушите! Затова бабите са спорели с теб!  Mr. Green Аз нали съм учила в испанска гимназия и си го спомням това от една учителка испанка като ни е преподавала за испанските стари традиции!  Peace

Ладида и Уиш ако може и аз да се присъединя към вас ако си уговаряте срещичка.

Зад ушлето мажа с олио. Имах същия проблем и аз с Бобо, но се оправи след няколко намазвания!

На наш бебо зад ушенцето му се е подсякла кожата,мажа с цинкова паста не знам дали ще се оправи.Някой ако е имал подобен проблем да сподели.
luchkata, разбира се! Ще ми бъде приятно!  Peace

находката,   bouquet

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 21:40 от LaDiDa

Общи условия

Активация на акаунт