Досадни аватари, подписи, лични титли

• 76 078
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Italia
А защо не е отбелязано, че това са аватарите на ivonska и на Aisha? Издребнявате ми се струва... Една прясно регистрирана потребителка влиза в галерията и си избира един аватар, не е длъжна да провежда двуседмично изследване във форума дали някоя друга потребителка не използва същия аватар. Не ми прави впечатление, когато 123456789 потребителки използват аватара с двете бели мишки, които прегръщат едно сърце. Би ме подразнило обаче, ако видя двама потребителя с аватара на Вълка или с кихащия минзухар.

# 1 231
Пука ми, че ми дреме, кой какво си харесал и турнал за аватар, че и разследвания да провеждам, да не би пък да засегна някого с моя избор. Mr. Green

# 1 232
Tц, аз малко не съм съгласна. Сега ще поискате да пусна аватара щото съм нов потребител, пък има по-стари от мен дето го ползват. Няма пък. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Най-малкото убедена съм, че никой друг не цени така високо както мен плавната ú накуцваща походка.

# 1 233
Напоследък се дразня, че цели две потребителки са си сложили за аватар кобрата на ivonska, и като видя картинката, се засилвам да чета какво е писала, а то ...  ooooh! Добре, че и двете потребителки са доста неграмотни, та от първите думи става ясно, че това не е първообраза.

Ей за тази кобра става въпрос:

Прочетох едно изказване и си помислих, че нещо и се е случило на дамата с кобрата. Чак после видях ника и разбрах, че не е тя.
Да си призная аз съм малко "първосигнална" и като свикна с аватара на някого се обърквам като го смени.

# 1 234
Хич даже не те иронизира момиченцето..  Laughing
Въпреки, че считам засегналите се за симпатяги, мнението си ми остава. Нервят ме и това е.  Mr. Green
Ми на мене си ми е написано на аватара бе. Кво ся. Whistling

# 1 235
Наскоро открих опцията  Embarassed и сега съм изключила всички аватари и подписи- ей, родих се  Grinning

# 1 236
Остава и опция- без никове  Joy

# 1 237
  • София
Наскоро открих опцията  Embarassed и сега съм изключила всички аватари и подписи- ей, родих се  Grinning
Тогава защо си си сложила аватар и подписи?Нали не ги виждаш?

# 1 238
Тогава защо си си сложила аватар и подписи?Нали не ги виждаш?

Да, ама другите да я виждат.  Laughing

# 1 239
  • София
  Един нов ник Черната вдовица! Дори и да е вдовица, що трябва и да е черна? Тя мъжете ли си избива?

# 1 240
  Един нов ник Черната вдовица! Дори и да е вдовица, що трябва и да е черна? Тя мъжете ли си избива?

Имаше такъв филм навремето, може да е фен на актрисата  Grinning

# 1 241
Май има такъв отровен паяк, може просто да е взела за ник името му.
Пак добре, че не е Веселата вдовица, на Лехар.

# 1 242
  • София
Май има такъв отровен паяк, може просто да е взела за ник името му.
Пак добре, че не е Веселата вдовица, на Лехар.
Знам ,че има такъв паяк, но не вярвах някой да се кръсти на паяк!

# 1 243
Ето този прекалено "хард" ми идва:

# 1 244
Ето този прекалено "хард" ми идва:

.....КАК не съм го видяла по рано ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!....изпреварили са ме!!!!! Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт