Досадни аватари, подписи, лични титли

• 76 047
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 245
И така си си добре.  Joy

# 1 246
 Един нов ник Черната вдовица! Дори и да е вдовица, що трябва и да е черна? Тя мъжете ли си избива?
Това е отровен паяк .Отровата му е много  силна.В БГ има малко по-слаб "вариант",но забравих точното име.
 Убива мъжките ,след като се ..хм...след като той се погрижи за оплождането. Станало е нарицателно за жени,които убиват мъжете си ,след като получат каквото им е необходимо от тях.

# 1 247
Ми на мене си ми е написано на аватара бе. Кво ся. Whistling
Като мерна твоя аватар и си мисля, че съм писала аз.  Laughing

# 1 248
  • на брега на морето
Ивонска, твоят аватар се подвизава с друг ник. Така си бях свикнала само ти да си с него.

# 1 249
В тоя ред на мисли ме подсетихте как да се именувам...
Благодаря!

# 1 250
Благодаря!
Проява на лош вкус ми се вижда. Преди време се беше обзавела с чужд аватар, сега с чужд ник. Е леко овкусен ама...

# 1 251
Благодаря!
Проява на лош вкус ми се вижда. Преди време се беше обзавела с чужд аватар, сега с чужд ник. Е леко овкусен ама...

На мен пък на заяждане ми прилича. Аватарите си бяхме разменили за едно денонощие с нея, не е взимала чужд зорлем.

# 1 252
На мен пък на заяждане ми прилича. Аватарите си бяхме разменили за едно денонощие с нея, не е взимала чужд зорлем.
Би било такова, ако ставаше въпрос за твоя аватар.

# 1 253
Какво ли ще е, ако се карате за мъж...

# 1 254
Последно плужецитедето се менят дразнят ли или будят възхита....да знам с какво самочувствие да завърша деня...важно ми е Mr. Green

# 1 255
  • София
Последно плужецитедето се менят дразнят ли или будят възхита....да знам с какво самочувствие да завърша деня...важно ми е Mr. Green
Абе "плужувай" си и да не ти пука, само да не е много мигренозен аватара. Joy

# 1 256
Последно плужеците дето се менят дразнят ли или будят възхита....да знам с какво самочувствие да завърша деня...важно ми е Mr. Green
Абе "плужувай" си и да не ти пука, само да не е много мигренозен аватара. Joy

Наздраве за добрата вест. Laughing

# 1 257
Благодаря!

Бухаха !!!!! А, сея не се ли дразните ?
Глейте колко съм неграмотна - аватар не моа да си сложа
Айде списвайте , че ще умра от скука

ВГЗМКТИ

# 1 258
Не пип, че пляс. Туй е мойта леля Mr. Green

# 1 259
Ивонска, твоят аватар се подвизава с друг ник. Така си бях свикнала само ти да си с него.

И аз се стрясках на няколко пъти от това, а сега гледам, че и аватара на Минзухар го носи и Парцуца.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт