Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 354
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Какво правите бе момичета?Стига - всички сте сладурани ...без значение кой как вижда нещата и защо така.Обичам ви всичките до една/ако има някой скрит мъж във форума ..и него/

Кажете сега къде беше адресът на който можеше да се палят виртуални свещички,да запалим по една за Майкъл/утре е задушница/ Tired

# 46
  • Sofia
Здравче, кога стана така бре? Нали се кефеше преди?Вече не ви ли възбуждам?  Embarassed
Имате точно още един опит!
После аз ще ви разкажа притча с елементи на правила, условия, но и указания.
А сега се озаптете сама за да не се налага горното.
Моля!

# 47
За Gita - Благодаря много!Сега няма да успея да прочета, защото тръгвам на път, но при първа възможност ще го направя!
За MJ - дали някой реве, или не реве, дали споделя или не е негов проблем!Щом твърдиш, че си по -малка с поне 20 години, би следвало да се държиш ( доколкото ти е възпитанието) подобаващо!
Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но много скоро ще научиш, че в реалността има йерархия и обноски, които следва да се спазват!
Извинявам се на всички, които обременявам с поученията си към "ЛОШАТА" но не можах да се сдържа!
 MJ не мислиш ли, че с агресия, предизвикваш аресия!Я си пусни You are not alone

# 48
petya75 ,бях попадала и на самите документи,но не мога да се сетя къде  newsm78.Дори ги бях пускала в някоя от темите.

# 49
kati-p,

http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng&gi=MJ

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:42 от Калин@

# 50
  • На брега на реката
Момичета,

Да запазиш самообладание, когато ти идва да крещиш е може би поуката, която е трябвало да си вземем след 2003г.

Бъдете в хармония със себе си и запазете светлото чувство, което ви е събрало тук .

Няма да показвам емотикони - Прегръщам ви и  ако успея да ви дам частица спокойствие и мир, днешният ми ден ще е завършил с добро.

# 51
# 52
Калин@,Благодаря! Heart Eyes

# 53
Момичета,

Да запазиш самообладание, когато ти идва да крещиш е може би поуката, която е трябвало да си вземем след 2003г.

Бъдете в хармония със себе си и запазете светлото чувство, което ви е събрало тук .

Няма да показвам емотикони - Прегръщам ви и  ако успея да ви дам частица спокойствие и мир, днешният ми ден ще е завършил с добро.

newsm51

# 54
  • Под тепетата
Момичета,

newsm51

+1

# 55
Уххх, на някои чувствителни парчето bad не им хареса и се оплаха на модераторите.

Модератор, що не озаптихте дамите, които ореваха форума и беше нужно със спасителна жилетка на налазиш дотук? Когато очевидно имаха нужда от психиатър, а ся видите ли, аз съм за бан.И що си мислите, мили добри девойки, лели и баби, че на мен ми пука , че щели с бан да ме дарят? На тва ли ви учи ТОЙ? Клюкарки! Забравихте ли ,когато пльосвахте снимки с клатещият се пенис на Майки и всички ние търпяхме това, макар и да не ни беше приятно да гледаме чужди ***** и най-вече на мъртвец? Тогава не опетнихте паметта му, нали? Не сте у ред, другарки, не сте. Може и да съм доста младо и зелено, ама избихте рибите с лабилното си незадоволено поведение. Малко ви трябваше да си покажете истинското лице. Да твърдиш, че Майкъл е велик режисьор и мозък е опетняване, но да си точиш лигите на клатещите камбанки не е.

гледайте си работата, да не ви кажа кое друго ще е най-добре да си погледате. И модератор - действай, хич не ми дреме. Ощастливи мамите фенки, че явно тва ся им е най-големият проблем.

Ооооооооооооо, ама вие към Админа направо  Laughing Ах, че сте смешни... Ми като дойдат други по-непослушни като мен на кой ше се оплачете ? На Него ли?  Laughing

# 56
Какво става тука Shocked от къде тая злоба? И аз предлагам,който има да си казва нещо ,което не е свързано с Майкъл да си пише на лични или по някакъв друг начин изобщо не ме интересува какъв!!Как може да приказваш такива простотии бе MJ ?? И аз имам едно 20 години може би отдолу на някои от потребителите,но никога не би ми хрумнало да говоря на някого така дори и в Интернет.Запази си глупостите и мизерните писания за тебе!Аман от "хейтъри" и "непукисти"мн модерно значи

И по темата:Тази книга за  Майкъл според вас,струва ли си или  Money

# 57
  • 7800
Запис.

# 58
Какво става тука Shocked от къде тая злоба? И аз предлагам,който има да си казва нещо ,което не е свързано с Майкъл да си пише на лични или по някакъв друг начин изобщо не ме интересува какъв!!Как може да приказваш такива простотии бе MJ ?? И аз имам едно 20 години може би отдолу на някои от потребителите,но никога не би ми хрумнало да говоря на някого така дори и в Интернет.Запази си глупостите и мизерните писания за тебе!Аман от "хейтъри" и "непукисти"мн модерно значи

И по темата:Тази книга за  Майкъл според вас,струва ли си или  Money

Подкрепям Ани!Имайте малко уважение към по-възрастните!И смятам, че книгата не струва...  Rolling Eyes

# 59
Аз пък се учудих как така изведнъж темата се размърда със страшна скорост, а то пак разпри на дребно. Гледам онлайн присъствието и все повече се убеждавам,че много си падаме по сеира. Както неведнъж писах в тази тема на теория знаем какво е толерантност, но на практика ич никакви ни няма. Само локуми разтягаме. Освен това скоро изразих мнение, че начина на изразяване е доста важен ако искаш да бъдеш разбран правилно. Уж никой нищо лошо не искал да каже, пък поне петима са обидени, а още 10-ма не влизат в темата, други не смеят да пишат, а някои са се отказали - пълна трагедия. Темата се превръща в братство в което има място само за определени хора - не бива така. Беше време в което пишехме много хора и всеки обръщаше внимание на това, какво е написал другия. Айде малко мисъл да вложим...не е трудно да разберем,че Майкъл е един за всички ни и никой от нас - тези,които го обичаме, не е с предимство пред другия.

Общи условия

Активация на акаунт