Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Темата се превръща в братство в което има място само за определени хора - не бива така. Беше време в което пишехме много хора и всеки обръщаше внимание на това, какво е написал другия. Айде малко мисъл да вложим...не е трудно да разберем,че Майкъл е един за всички ни и никой от нас - тези,които го обичаме, не е с предимство пред другия.

Ха такаааа, явно настана време разделно ...

# 61
Темата се превръща в братство в което има място само за определени хора - не бива така. Беше време в което пишехме много хора и всеки обръщаше внимание на това, какво е написал другия. Айде малко мисъл да вложим...не е трудно да разберем,че Майкъл е един за всички ни и никой от нас - тези,които го обичаме, не е с предимство пред другия.

Да ви кажа честно незнам за кокво изобщо говорите!В темата пишат все повече и повече хора,а това кой на какво обръща внимание как го разбрахте?За какво братство иде реч?Аз в него ли съм?

# 62
  • На брега на реката

Да ви кажа честно незнам за кокво изобщо говорите!В темата пишат все повече и повече хора,а това кой на какво обръща внимание как го разбрахте?За какво братство иде реч?Аз в него ли съм?

Супер - ставаме братя  Joy

Mr. Green

# 63
  • Норвегия
И по темата:Тази книга за  Майкъл според вас,струва ли си или  Money

АнИни, ето само кратка част от едно мнение на човек, който си е купил книгата. На български тя излиза под заглавие "Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън" от Иън Халпърин.

"Преди няколко седмици авторът твърдеше, че неговата книга ще "ви шокира с факти колко болен може да бъде един човек. Колко прецакан, пре**** един мъж - ако можете да наречете Майкъл Джексън мъж - може да бъде". Той нарича Майкъл Wacko Jacko и в своя блог публикува далеч по-гротескни неща за него. Оригиналното заглавие на книгата е било "Питър Пан или перверзник". Не бих препоръчал нито тази книга, нито някоя от другите, публикувани без одобрението на Майкъл". 

Повече читателски мнения има тук: http://www.amazon.com/Unmasked-Final-Years-Michael-Jackson/dp/1439177171

# 64
И по темата:Тази книга за  Майкъл според вас,струва ли си или  Money

АнИни, ето само кратка част от едно мнение на човек, който си е купил книгата. На български тя излиза под заглавие "Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън" от Иън Халпърин.

"Преди няколко седмици авторът твърдеше, че неговата книга ще "ви шокира с факти колко болен може да бъде един човек. Колко прецакан, пре**** един мъж - ако можете да наречете Майкъл Джексън мъж - може да бъде". Той нарича Майкъл Wacko Jacko и в своя блог публикува далеч по-гротескни неща за него. Оригиналното заглавие на книгата е било "Питър Пан или перверзник". Не бих препоръчал нито тази книга, нито някоя от другите, публикувани без одобрението на Майкъл".  

Повече читателски мнения има тук: http://www.amazon.com/Unmasked-Final-Years-Michael-Jackson/dp/1439177171

Ами аз ще си спестя удоволствието smile3555 newsm50 Благодаря,че откликнахте

# 65
Е, хайде сега поне да не отричаме очевАдното. Тук отдавна е ясно ,че има по-по-най фенове и не такива. На мен това лично не ми пречи, защото винаги съм смятала, че за всеки има място под слънцето. Аз се кефя на темата и попивам с интерес всичко,което пускате. Често се възхищавам на търпението и желанието на повечето от вас да обръщате нета с хастара надолу и да пускате нови снимки и статии и други неща.

Пъ.съ. Мислех да я купя тази книга,но след прочетеното до тук, май ще се откажа.

# 66
  • MJF
 Хората с удоволствие вярват на това, което желаят (Цезар).

петък е Wink. тук сме. гледах филма. чакам http://www.ilovethatsong.com/jackson5/amazon/ това. филмът изгледах с цялата гама човешки чувства. ще се гледа и слуша и занапред както сътвореното излязло досега.

фльор   bouquet, пусна версии, които нямах досега и сега пак ги слушам.

# 67
Момичета,

Да запазиш самообладание, когато ти идва да крещиш е може би поуката, която е трябвало да си вземем след 2003г.

Бъдете в хармония със себе си и запазете светлото чувство, което ви е събрало тук .

Няма да показвам емотикони - Прегръщам ви и  ако успея да ви дам частица спокойствие и мир, днешният ми ден ще е завършил с добро.

Kloi, много точно и на място, в унисон с посланията на Майкъл   bouquet Peace Hug

# 68
И по темата:Тази книга за  Майкъл според вас,струва ли си или  Money

Аз писах и в предната тема против книгата, ама то покрай караниците може и никой да не е забелязал. Та отново - повтарям болднатото! Книгата не струва!  Тя обижда Майкъл!

# 69
  • Linz
Отказахте ме, бях решила да я купувам.

# 70
  • 7800
Аз чакам с нетърпение една друга книжка  Sunglasses - дано да не ни пропуснат момичетата.

# 71
привет от мен самос  едно скромно запис, че не мога да вляза в тона на темата нещо, извинявам се.
не мога да преглътна филма още и просто знаех, че не бива да го гледам..........

# 72
MJ аз така и не разбрах ти всъщност фен ли си на Майкъл или просто те влече конспиративната нотка около смъртта му? Питам съвсем добронамерено и не искам въобще да се заяждам, наистина ме интересува това? Просто за да знам аз лично поне, как да се отнасям към постовете ти   Peace  

# 73
  • Sofia
Извинете.
Каквото повикало, планина повдига.
Нека темата си продължи нормално!

# 74
Аз чакам с нетърпение една друга книжка  Sunglasses - дано да не ни пропуснат момичетата.

И аз я чакам с нетърпение.Първо чаках филма .Сега чакам книжката.....хубаво е когато очакваш да ти се случат приятни неща.Да кажа пак...исках два броя но сега ги увеличавам на три ..ако може? Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт