Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 615

KLIKNETE NA SNIMKATA
ВИЖТЕ КАКВА ХУБАВА МУЦКА ИМА

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 19:14 от stelass

# 616
# 617
Какво, само наколко поста за цял ден?
Моля ви, момичета, не позволявайте на темата да заглъхне!

Stelass...дали пък не сме възнаградени дори и "само" със самото чувство към него, което  кара сърцето ни да тупти и  трепти, припомняйки ни по този начин, че сме живи?

Ето нещо от мен - едно много несериозно, но затова пък толкова забавно за правене видео!  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=fuwB2D282xE
Наистина беше приятна заигравка!  Joy

# 618
momi4eta pi6ete

# 619
# 620
И аз ви призовавам пишете...
Тези които четат книгата , споделяйте.......
Аз няма ден в който не я отварям.. Вижте само колко пъти е прочетена темата....

# 621
Ами тука сме може би, може би не?Днес съм в такова настроение, че не е добре да пиша и с това да спамя темата но просто обявявам присъствие  Peace

# 622
Aз искам да се запиша.Майкъл е тук в сърцето ми.Няма да се тревожите:на топло е, нахранен е ,има любов и се чувства добре/грижа се за него/.Това не е шега .Извоювал си е място и така си живеем заедно всеки ден и всяка нощ.През нощта ,като реша да се обърна на ляво към сърцето ,той ми казва :Внимавай-аз съм тук,да не ми сториш лошо или да ме притиснеш.Това не е шега ,истина е.Обичам ви всичкииииииииии.

# 623
http://vbox7.com/play:e1f543b5   momi4eta nqkoq ot vas gleda li tozi film

# 624
http://vbox7.com/play:b617d0b6    znam 4e ste go gledali hilqdi puti .....no veliko eee

# 625
           az malko kato ludite .......sama......ama ni6to

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 00:23 от ani_220778

# 626
И аз не спирам да присъствам...
Просто напоследък... т.е тази вечер не съм в много ведро настроение, точно преди да изляза попаднах в youtube на абсурдни неща за Майкъл, казани от *забележете* американски политик (idiot). Не мисля да го пращам, защото линка няма място в тази красива тема тук. А и разваля настроението. Америка наистина трябва да подбира нещастниците, които я управляват...
 И така се породи такъв яд,  изкарах си го на бюрото и в момента ме боли ръката, докато пиша... пхх.. съжалявам, че ви го казвам, просто съм изумена от невежеството на хора, които би трябвало да покажат поне респект и почит, а те показват цялата си нехуманност. Често мисля, че Европа би била по-уважителна и по-добро място за Майкъл. Но това вече няма никакво значение.
Това, което исках да кажа е, че понякога просто си припомням хората, които са го наранявали и... пак идва момент, в който трябва да си го изкарам някак.... на бюрото. Въпреки, че започнах да разбирам, че от това няма смисъл и блокирам всичко отрицателно... забелязвам как всичко наговорено негативно за Него не означава нищо за мен и как Майкъл се издига все по-високо и по-високо в очите и сърцето ми... Често ми се случва да се ядосвам за духовната нищета на хората..., но осъзнавам, че има Кой да дава спаведливост и истини. Ние, тук, знаем истината, знаем същността, знаем Любовта, Добротата и Красотата, разбираме ги и това ни прави хора, които не бива да обръщат внимание на нечовеци, говорещи празни, глупави неща, защото they don't really care about us...  Wink

Хей, malak, накара ме да се усмихна с последния ти пост Simple Smile Мерси.
И снимките са прекрасни. Ех, как само една негова усмивка ми трябва и целия ми свят става по-светъл, по-красив...
Колко много те обичам, Майкъл... Дано го знаеш.
Всички те обичаме.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 13:58 от LoveMJ

# 627
Какво, само наколко поста за цял ден?
Моля ви, момичета, не позволявайте на темата да заглъхне!

Да не се самоцитирам сега, но.... думите все някога свършват, хората се връщат към обичайното... остава само музиката /надявам се/.
Момичета, радвам се, че няколко месеца делихме едно място, пълно с любов и мъка, запознахме се виртуално, а с малка част от вас и лично.
Продължавайте да го слушате и обичате! И не го забравяйте!

L.O.V.E.

# 628
Aз искам да се запиша.Майкъл е тук в сърцето ми.Няма да се тревожите:на топло е, нахранен е ,има любов и се чувства добре/грижа се за него/.Това не е шега .Извоювал си е място и така си живеем заедно всеки ден и всяка нощ.През нощта ,като реша да се обърна на ляво към сърцето ,той ми казва :Внимавай-аз съм тук,да не ми сториш лошо или да ме притиснеш.Това не е шега ,истина е.Обичам ви всичкииииииииии.

Heart Eyes Peace Heart Eyes Malak, развълнува ме и ме разплака, но това е Неговото място, Неговите хиляди частици в хиляди сърца /а даже милиони/. Майкъл наистина е част от живота на всяка една от нас, тази част в която няма лицемерие, злоба, завист, лоши помисли и интриги. Има само Любов, Доброта и Сърдечност. В тази част бягаме и се спасяваме от злото в ежедневието. Поне аз съм така.

В събота и неделя по VH1 от 14 до 17 часа ще има Уикенд на Краля на Поп музиката.   Какъв уикенд само... Heart Eyes

# 629

Общи условия

Активация на акаунт