Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Връчването на американските музикални награди ще бъде на 22.11. /при нас на 23.11. сутринта най-вероятно /. Ето сайта на ABC, където ще можем да ги гледаме на живо. Няма да бъде изненада за нас ПОБЕДИТЕЛЯТ в пет от категориите  Wink Сценарият ни е ясен, нали и ние участвахме активно в написването му  Flutter

http://abc.go.com/shows/american-music-awards

# 631
Ани, Сладкишче, нощни птици такива

http://www.youtube.com/watch?v=axCKz0JheKQ&feature=related

за лека нощ!

# 632
  На нощтните птици-поздрав! Peace
Задължително да полигавим темата за да не заглъхва постепенно.....
Днес имах причини за лошо настроение та чак на Майкъл ме хвана яд.Мисля го за голям хитрец-в добрия смисъл на думата.От друга страна мисля че със себе си постъпи глупаво.Но като се има предвид събитията в живота му...знам ли?Трябваше да прояви повече лош характер!Повече лош инат!......
Но като цяло го мисля за голям хитрец.Гениален хитрец!
''Виновен до доказване на противното''
BAD....много BAD!
 От друга страна мисля точно обратното.Объркана съм.Лош ден -мина вече..уф    Peace Hug Hug Hug

''Каква невинна физиономия'' ДА.....ама  НЕ!  newsm48 

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 03:53 от leidi_08

# 633
Преди час прочетох книгата на Иън Халпърин и се чуствам зле.Толкова емоции ми донесе отново съприкосновението до Майкъл...Бях ядосана,възмутена,изумена,а накрая се разплаках.Не искам да коментирам преди всички,които са решили да прочетат книгата да го направят.Няма да я препоръчвам,нито да я отричам.Нека всеки сам за себе си реши дали да я чете.Тя просто е една хронология на събитията през погледа на автора и източниците му.
Боли ме!Искам да го изплача,но няма да го правя засега.Толкова е голямо,толкова е трогващо...Толкова е логично,а от това не става по-малко тежко.Никой не бива да има такъв край.Никой...
Надявам се най-сетне да си намерил така жадувания покой,Майкъл!!!
Понякога е :"It's Too High To Get Over.Too Low To Get Under.You're Stuck In The Middle.And The Pain Is Thunder". (Твърде високо е,за да го изкачиш.Твърде ниско,за да минеш отдолу.Заклещен си по средата.И болката пронизва като гръм),нали?
Stela2910 ,точно сега не искам думите ми за Майкъл да заглъхват...

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 08:52 от liliyyy

# 634
  • Под тепетата
Здравейте,момичета!Не съм особенно активна,но съм тук и ви чета,просто сега наистина нямам аз какво да кажа толкова,освен,че на моменти изпадам в огромни,дълбоки дупки и чак не ми се излиза,но знам,че сте тук и това ме успокоява  bouquet
Единствено,да ви споделя само,че Джанет миличката ме "държи" и така желая да гледам повече като изяви и присъствие,че поне малко за мен поне компенсира....... Tired

# 635
Здравейте момичета Hug
ani_220778,на два пъти в предишните теми го качвах и писах,че този мюзикъл е страхотен и Майкъл е невероятен в него,но никой не обърна внимание Thinking
ето за който реши да се поправи...няма да съжалявате Peace
"The Wizz"-качила съм го на 3 части:
http://www.megaupload.com/?d=ITT3ULKQ
http://www.megaupload.com/?d=AAUEQQBG
http://www.megaupload.com/?d=716EWDQ9

liliyyy,сега я чета книгата...със много смесени чувства съм...

# 636
Феновете от форумите водят странна стратискита...

Джак Гордън - бившия съпруг на Ла Тойа, който преди години каза, че Майкъл е педофил, и разполага с доказателства, починал от РАК на 19.04.2005г.

Боб Джоунс - написал книгата "Майкъл Джаксън - мъжа зад маската" (долкото знам, е някаква гавра) - също починал от РАК.

Еван Чандлър - човекът, който обвини Майкъл в педофилия и му съсипа живота, се самоуби, защото беше болен от РАК.

Мартин Башир - човека, който буквално се изгарви с Майкъл, който му отвори вратите на дома си, и на сърцето си - болен от РАК...

newsm78  
П.п отказвам да купувам книга и то за живота му след като той не се е произнесъл за нея.Каквото и да издадат никой няма да е на 100% сигурен ,че е вярно.Не желая да си я купувам само от чисто женско любопитство.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 10:16 от sisa788

# 637
Sisa 788.Аз си мисля същото.На никой няма да му се размине.Те ще бъдат съдени според заслуженото.Но Майки няма да се върне.Няма да е с нас.Той ще е в нас.

# 638
Башир е с тумор в мозъка, случайно са го открили миналата година. Ударил си главата по време на снимки и му направили ЯМР (ако не се лъжа).

Аз не пиша, защото в главата ми е запечатано едно изречение, което не мога да изтрия. Кънти там ден и нощ вече няколко дни. Известно време след обвиненията на Чандлър, на пресконференция говорителят на Майкъл обявява пред журналисти, че Майкъл прекъсва турнето Dangerous (остатъка от втория етап) защото отива в Европа да се лекува от зависимост към лекарства (painkillers), и по-късно добавя пред репортери, че Майкъл е "barely able to function adequately on an intellectual level". (буквално - почти неспособен (или едва способен) да функционира адекватно на интелектуално ниво).

Какво да пиша, с какви думи да обясня потреса си от това гигантско престъпление, извършено с подкрепата на медиите в най-демократичната държава в света. Още тогава е бил смъртоносно ранен, но умря 16 години по-късно. И животът му се наблюдаваше като в риалити шоу, ден и нощ, дали му пада носът, и прочее, не мога да напиша всички гадости, вие ги знаете. Но какво му е било на него, единствен той си е знаел.

# 639
  • BG

И аз прочетох книгата преди ден - не знаех какво да чувствам, бях в ступор. И все още съм...Горкият, горкият, милият......!!!!!!!!!
Кое сърце ще издържи на всичко това....?!!! А ето на какво попаднах днес, напълно се покрива с прочетеното: http://www.vbox7.com/play:1c868c45

Нищо не може да ме спре да го обичам!!!!!! В 14ч съм пред ТВ-то и VH1........

# 640
Цитат
Джак Гордън - бившия съпруг на Ла Тойа, който преди години каза, че Майкъл е педофил, и разполага с доказателства, починал от РАК на 19.04.2005г.

Боб Джоунс
- написал книгата "Майкъл Джаксън - мъжа зад маската" (долкото знам, е някаква гавра) - също починал от РАК.

Еван Чандлър - човекът, който обвини Майкъл в педофилия и му съсипа живота, се самоуби, защото беше болен от РАК.

Мартин Башир - човека, който буквално се изгарви с Майкъл, който му отвори вратите на дома си, и на сърцето си - болен от РАК...

Цитат
Какво да пиша, с какви думи да обясня потреса си от това гигантско престъпление, извършено с подкрепата на медиите в най-демократичната държава в света. Още тогава е бил смъртоносно ранен, но умря 16 години по-късно. И животът му се наблюдаваше като в риалити шоу, ден и нощ, дали му пада носът, и прочее, не мога да напиша всички гадости, вие ги знаете. Но какво му е било на него, единствен той си е знаел.

Каква ирония на съдбата...

# 641
Книгата купих, така и не съм я почнала. Е, все някога сигурно ще я прочета.

През нощта се занимавах с това, което е по-долу. Исках да избягам от конкретните думи и да се опитам да запазя ритъма и посланието на това стихотворение. Но както беше писал някой, Майкъл е много труден за превод и всеки може да го тълкува по различен начин. Не ме съдете строго - това е моето тълкувание.

Освобождаване

Нашите истерии, нашите заблуди,
времето, пространството, са само илюзии.
Това, което мислехме, сме го и създали-
любов и ненавист само сме си дали.
Краят и началото къде са, не знаем.
Времето не можем да спрем, да обуздаем.
Колко обещания, празни  и безсмислени
и писма любовни, така и ненаписани...

# 642

Stela2910 ,точно сега не искам думите ми за Майкъл да заглъхват...

Не говорех за моите думи Лили, нито за твоите. Говорех по принцип за думите за Майкъл. Оказа се /след всичко видяно, прочетено, чуто/, че понякога е безсмислено да се коментира, обсъжда и говори за нещо и някой, който е нива и измерения над всички нас.
Не е като да коментираш последните татуировки на Анджелина Джоли или новия клип на Бритни Спиърс.
Просто всичко около него и за него е толкова над думите, оставя те безмълвен и незнаещ какво и как да кажеш.
Затова и казах... остава само музиката.

А това Калин@ е отново потресаващо... и пак оставящо те без думи.

# 643
Майкъл,Майкъл?

Децата който обичаше те докараха до бавна смърт, а твойте собствени деца ти остави без време(невръстни) сираци!Защо ги създаде и защо не се бори за тях до край?Собственото ти его е велико.
Защо?
Накара половината свят да те обича безумно а постъпи напълно безотговорно към тях.Към тези който щяха да дадат живота си за тебе.
Твоята мъка беше огромна!
Но ти реши да се спасиш от нея? Доста егоистично решение!!!
Защо реши че тя е най- голяма?Предаде се и така взе най лесното решение за себе си!
Но мъката на майка ти по- маловажна ли е? На сестрите и братята ти?На Принс, на Парис ,на Бланкет?
На тези, който те обичат от дъното на душата си-тя също ли е по -маловажна?
Защо ни хвърли на ''кучетата''?
Какво да си мисля за тебе???
Знам само какво чуствам!И знам единственото възможно решение.....

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 13:18 от leidi_08

# 644
rasar, аз със сигурност не виждам причина да те съдя строго...
Вярна си на смисъла на думите му и си запазила посланието  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт