Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
rasar, поетесо! Много си добра!

Ако някоя нощ те сполети желание и най-вече муза, може да удариш един гребен на поетичните ми напъни за превод по-назад. Така с общи усилия накрая ще се получи нещо прилично и за пред хора   bouquet

# 646
# 647
Поетеси,прозаички и преводачки,не спирайте да превеждате !!!
Пък после може някой и един фотошоп да измайстори и ще си направим книгата на български Wink
bella_ и аз бях със смесени чуства докато не прочетох последната глава.От нея ме заболя.Благодаря за "The Wizz" HugАз лично го имам,но все пак благодаря за труда ти!

# 648
  • Под тепетата
Искам да ви кажа как се чувствам и по скоро синът ми ми го каза:гледам клипчето  което Калина е пуснала и малкия влиза и закривайки очите ми ми казва"Мамо стига си го гледала,Майкъл те омагьосва"и знаете ли-точно така е,абсолютно сме под влиянието на магията наречена Майкъл  bouquet (моля,продължавайте със прекрасните стихове и преводи-присъединявам се към Лили)

# 649
Благодаря ви, благодаря още веднъж и на всички, които превеждат, които пишат, които четат, които пускат линкове - т.е. на тези, които са тук

Някой е направил клипове по Dancing The Dream, има много добри

http://www.youtube.com/user/ramss70#p/c/2A0FEF3DD9B86F11

Ако не се отваря линка при вас /без регистрация в тубата май не става/  - от тук и профила на автора

http://www.youtube.com/watch?v=XB1rttkwIMc&NR=1

# 650
    bella mnogo ti blagodarq za the wizz.

# 651
sisa788 tazi statistika .....me izumi.  nqma ni6to slu4aino...te si go zaslujavat. moje bi sam lo6 4ovek nodori tova ne im e dostatu4no....te sasipaha tazi 4ista du6a

# 652
# 653

http://www.vbox7.com/play:ed83d8da - Има го преведено във Vbox вече. Много е болезнено да гледаш очите му, изпълнени с болка. Джанет беше казала, че усмивката й е като защитна маска. Отдавна забелязах, че на Майкъл също... особено в този... разпит си личи.  Sad Миличкият ни Майки!!!

# 654
 HugПоздрав за всички с Ви Ейч 1 в момента Peace

# 655
# 656
Числото 6:Вашето мото сякаш е “Раздавай се!”. Вие имате толкова голямо сърце, че често то става прицел на съдбата. Любовта е вашият живот, да помагате на хората е призванието ви. Топлина строи от всяка ваша постъпка, защото тя е безкористна: никога не очаквате на доброто ви да се отвърне с добро, защото сте на мнение, че това е Божа работа. И мъжете и жените с число на живота 6 са одухотворени, истински таланти. Но имате един голям проблем: това ви желание да помагате на всеки често се оказва лоша идея, защото човечеството не е свикнало да му се прави добро, а вие сте прекалено лесно раними и емоционални и поради тази причина, се обиждате от хорската грубост и арогантност. Не се свивайте в черупките си, борете се за своите идеали, мечтайте да промените света към по-добро, продължавайте да се стремите към най-висшето и духовно: с положителна нагласа и вяра ще успеете да съхраните себе си в този така користен свят. Грижете се и за здравето си, защото тялото, както и душата ви са лесно раними.

Искам просто да напомня,че Майкъл е живял под числото на живота 6.Моето също е шестица.Много ми е познато всичко.Но няма как.Аз си имам спасител/мъжът ми/той мн.ми помага.Мисля си ,че такива хора трябва да имат много честен приятел винаги до себе си,защото в стремежа си да помогнеш на целия свят -губиш себе си.Не ме разбирайте погрешно,но аз съм се старала и съм загубила много.Някъде беше написано,казаното от Майкъл:Господи ти всичко ми даде и всичко ми взе.

# 657
malak    mila kak se razbira koi 4ovek koe 4islo e?

# 658
ani_220778 ,смени си режима на клавитурата отгоре,за да минеш на кирилица. Wink

# 659
Доста ми събудихте любопитството с тази книга... но и аз не възнамерявам да я купувам и чета... Именно, че само от Майкъл мога да чуя самата истина... Мисля, че ако някой иска да чете книга за Майкъл, по-добре да прочете нещо, което той самия е написал. Жалко, че няма по-скорошна книга, написана от него. А и това, което чета за съдържанието на книгата на Халперин (или там както му е името...) не ми харесва. Може да има логични и смислени неща, но това е просто поредната книга написана през погледа на автора. А и до колкото разбрах дори не са били толкова близки (?)... откъде ще знае толкова подробности.
Само едно ми е интересно: Вярно ли е, че наистина е предсказал колко месеца му остават на Майкъл... това е стара информация, де.. но има толкова странни неща.

Искам да знам всичко за Майкъл... още и още неща до най-обикновените подробности, и очаквам всичко да е положително.  Но да познавам Любовта в сърцето му, Красотата му и Таланта му... напълълно ми е достатъчно. Достатъчно е, за да го запазя завинаги там, където му е мястото. Той е тук, в мен, в нас, във въздуха, в мечтите, мислите и сърцата.

rasar, стихотворението е страхотно. Доста е трудно да превеждаш с рими... Браво, наистина си много добра!

Едни много сладки 3 секунди: http://www.youtube.com/watch?v=4jgcdCt0l6w  Grinning

LOVE WILL KEEP US TOGETHER !!!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 19:13 от LoveMJ

Общи условия

Активация на акаунт