Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
      и от мен

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 15:43 от ani_220778

# 691
  • На брега на реката
Много ми е интересно за къде е ключето от колана на панталона  hahaha

За Невърленд ???  Joy

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 15:57 от kloi

# 692
Здравейте мили момичета  Hug
Аз напоследък не пиша много, защото съм зарината от уроци  smile3529  и други задачи и задължения.Сего просто ви хвърлям едно оченце и заминавам на трен...но когато мога ви чета и ви призовавам не спирайте да пишете.Толкова много любов блика от темата.Сигурна съм че Майкъл я усеща!!!

ха така и Майк е залегнал над книгите  hahaha

# 693
  kloi     за моето сърце е Laughing

# 694
Много ми е интересно за къде е ключето от колана на панталона  hahaha

За Невърленд ???  Joy

Kloi, много питаш  Flutter За където стане  Laughing Важното е, че го носи на сигурното място  Heart Eyes

# 695
Как за къде е ключа?За у нас.

# 696

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 16:48 от ani_220778

# 697
Здравейте момичета....
Дълго се колебах да пиша ли или не в темата,ама с всеки изминал ден ми напира нещо отвътре...
Какво да ви кажа...и аз като вас бях едно смахнато хлапе на 12 години,лудо по един 'батко' Grinning...Минаха години,позабравих го,касетките взеха прах да хващат.Но...,ето че най-лошото се случи и сега една буца ми е в гърлото...Много е тежко да го няма.Живеехме си спокойно,сигурни че той е там,живее и се бори за нас...и ни беше спокойно и топло и рядко се сещахме за него/поне аз/.Просто ми стигаше че е там някъде...Но...сега го няма и детството ми си отиде с него,както на всички вас.Не знам какво да кажа,тежко ми е,наистина.Няма да пиша много,просто искам да съм ред вас,това ми е достатъчно.Наистина голямо усилие полагам да пиша това,не съм по писането.Просто тия месеци само седя и чета,вас и всичко що ми падне за Майк...
Сега чета книгата на Халперин...Потресена съм!!!!!Няма човек на земята,сигурна съм в това,който да понесе всичко,което е понесъл той!И после взимал успокоителни и т.н...Че кой ще издържи на това чудовищно дело,замислено срещу него.Абе ужасена съм,не ми се мисли просто какво му е било на него....

# 698
  • Под тепетата
Здравей,Ленита,добре дошла.На точното място си,всички така се чувстваме и затова сме тук,за да сме заедно в мъката. Peace

# 699

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 17:46 от ani_220778

# 700
Здравейте,момичета Heart Eyes Искам да ви благодаря от цялото си сърце и душа, че ви има! С вас съм от началото на третата  тема, а вече станаха 15... и така всеки ден. Благодаря ви за всички прекрасни неща, които написахте, за преводите, клипчетата, снимките, не мога да ви опиша колко пъти съм плакала пред екрана на компютъра, докато съм била тук с вас. Вече месеци наред се чувствам толкова странно, сякаш съществуват 2 свята- моят, в който е и Майкъл- и реалният, в който е университетът, работата, пиятелят ми, близките...радвам се, че ви намерих преди толкова месеци, защото никой друг не може да разбере какво е в душата ми и колко ме боли Cry.. съжалявам само за едно, че чак когато Майкъл напусна тази земя, разбрах колко много е значел за мен, колко важна част от живота и сърцето ми е бил, не мога без него и не знам кога ще се махне тази гадна болка  Rolling Eyes...Благодаря ви, още веднъж  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Добре дошла, tinkerbell07 - тук си точно на мястото си, да знаеш  bouquet
Радвам се, че нови хора се включват напоследък - момичета, давайте, пишете, споделяйте, говорете... Hug

# 702
  newsm78
Къде можем да гледаме американските музикални награди в реално време!  PraynigМоля помогнете! newsm03 newsm51

# 703
Благодаря на всички ви-страхотни неща сте напускали пак Hug
Не съм писала,защото цялата седмица я прекарах в леглото(болничка бях).Освен това най-добрата ми приятелка загуби майка си CryОтново почувствах болката в сърцето си.В спомените ми се върна и злощастния 25 юни  Cry Cry CryТотално съм объркана.

# 704
http://www.youtube.com/watch?v=lTx778LK3Rc&NR=1&feature=fvwp
Кое е момченцето от домашното видео? Племенник?
Чак искам и синът ми да може така  Laughing  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт