Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
       лека .....и   сънувайте michael

# 676
# 677
  • На брега на реката
Пътят в снимки на едно малко момченце към световната слава и превръщането му в музикална икона , според сп. PEOPLE - I част

# 678
Ръкавицата на Джако продадена за 350 000 долара
22 ноември 2009 09:16 / обновена в 09:19 | 0 Коментирай

© снимкa: БГНЕС 
 Прочутата ръкавица, която Майкъл Джексън носи на лявата си ръка, когато през 1983 г. за първи път демонстрира танца "лунна походка", станал негова запазена марка, бе продадена на търг за 350 000 долара, съобщи Асошиейтед прес.

Бялата ръкавица, обшита с фалшиви диаманти, първоначално оценена на 40 000 долара, бе гвоздеят на аукциона вчера в "Хард рок кафе" на "Таймс скуер", пише БТА.

Купувачът, Хофман Ма от Макао, каза пред "Фокс нюз", че пристигнал готов да даде много повече за легендарната ръкавица. Меката шапка /федора/, която носи Джексън тогава, бе продадена за 22 000 долара.

# 679
  • На брега на реката
Пътят в снимки на едно малко момченце към световната слава и превръщането му в музикална икона , според сп. PEOPLE - I I  част

# 680
# 681
  • На брега на реката
Пътят в снимки на едно малко момченце към световната слава и превръщането му в музикална икона , според сп. PEOPLE - I I I   част

# 682
Аз пак да напиша ,че тези които искат книжката могат да ми пишат на лични.ще го поствам от време на време понеже някои не четат назад.
Момичета чакаме и как е минала сбирката в Пловдив  Laughing жалко ,че повечето сме с малки дечица и нямаме възможност за такива пътувания.

# 683
  • На брега на реката
Сбирката в Пловдив се отложи, че много  от желаещите се оказаха  болни       yu5     Nerd      Ill

Чака се нова дата  Wink

# 684
Майкъл ,през целият си живот е бил шоумен ,винаги се  е справял.Докато братята му не са толкова добри.Те са го осъзнавали и са завиждали.Винаги са го следяли мислено,винаги са се сравнявали с него.Те не са приели нито за миг ,че той е  най добрият,че той е номер едно.Според тяхните представи за семейството е равенството.Майкъл не  е равен с тях.Той е различен.Той е чудо.Той е единствен ,колкото и да не им харесва ,така е .Не е оценен.Не може да е оценен,защото той винаги ще е зависим от старта който е получил и така стигнал до връхната си точка.Съдбата си е изиграла ролята .Той ни даде много ,много ,много.И си го взе.Обичам го от дъното на душата си.Той не само е пример ,той е моята душа.Всичко е .Той ми е "баща","учител","чувственост","идел"и мн.др.

# 685
malak  Hug На този свят рано или късно всеки получава това което трябва.Не тъжи,той е на хубаво място ,сигурна съм ,че са го чакали хора които го обичат.

Незнаех,че е отложена,бързо оздравяване на болничките Heart Eyes

# 686
Книжката с преводите готова ли е вече  #Crazy Party Party Party

# 687
Нека продължа :Всичко което ни даде беше пропито с мн.болка и мн.труд от негова страна.Когато ние сме си спели -той е мислел и пишел.Когато ние сме работили /рутинните си задължения/той е сътворявал написаното.Когато аз съм си мислила ,че съм постигнала всичко:той е бил там на върха на цялата Вселена, и не само е бил там ,той я  е и  обединил с мн.труд и мн.любов.Той се е срешнал с всички:от президента на САЩ до обикновените хора в Африка.Той е знаел вс.болка ,знаел е вс.страдание ,стигнал е до душата на хората.Направил е това ,което е по силите му.Жертвал е душата си,за да можем ние сега да оценим живота му.Да стигнем до извода ,че не е наранявал никого,че е помагал с пари ,с любов ,със съчувствие и всичко, и всичко, и всичко.Как такъв човек може да има личен живот ?Как ще има сили да се радва на децата си?Като всички ние бяхме негови деца,той се грижеше за нас ,дори когата спяхме.Ние спяхме на неговото легло -а той на земята,защото беше твърде добър да мисли за собствения си сън.Не може -в този свят има баланс ,той отсече и ни го взе .Плача ,но знам че сълзите ми са искрени.

# 688
Ами не сме още,бая трудничко се оказа това.Тъкмо тръгне и пак нещо някъде ни спира.Голям зор е.От една седмица ровя за един пдф формат,че печатницата е с претанций.Оказва се че много малко хора са наясно как точно става това.Едното момиче ги прави за нета,другото  се бори с книжката,аз трябва да науча програмата.Трябва да се стигне до края,упорити като магарета е нашата работа Joy
Аз пак да кажа на лични оставяте имейл ,име и бройка.

Муун я няма нещо и не само тя.Пишете момичета когато имате време. Hug

# 689

И от мен 2 снимки на младежа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт