Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
 Joy Joy Joy то не ни затрудни много да ти кажа

tinkerbell07 добре дошла фейчке при нас   bouquet

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 00:59 от sisa788

# 721
# 722
Благодаря за милите думи Hug  Той от далеч се познава Grinning, но каква коса и мустачки си е пуснал hahaha

# 723
GET TO KNOW
The 2009 American Music Awards will air on SUNDAY, NOVEMBER 22 from 8:00-11:00 p.m. ET/PT live on ABC from the NOKIA Theatre L.A. LIVE. The 37th Annual American Music Awards is produced Larrry Klein and executive-produced by Orly Adelson. The show will feature a star-studded lineup of music's top artists and acts.

The 2009 American Music Awards will honor artists in the categories of Pop/Rock, Country, Rap/Hip-Hop, Soul/R&B, Alternative, Adult Contemporary, Latin and Contemporary Inspirational. For the third year in a row, winners will be determined by online voting, which will be live the day of the nominations and open until 11:59 PM PT on Friday November 13th.

Fans can go to the AMA Facebook page to find performer and presenter announcements, artist information and more.

A press conference to announce the nominees was held on Tuesday, October 13, 2009 at the BEVERLY HILLS HOTEL.

This year's AMA tickets and VIP ticket packages are now on sale at www.ticketmaster.com or call 1-877-AEG-TICKETS.

http://abc.go.com/shows/american-music-awards/about-the-show

# 724
 Tinkerbell,   bouquet добре дошла.

# 725
         лека...                  до по-късно днес.

# 726
лека мадам Heart Eyes

# 727
# 728
Добро утро на всички.На наградите Майкъл спечели 4 от 5-те награди.Няма да коментирам, но според мен заслужаваше и петата.
Приятен ден на всички!  Hug

# 729
Добро утро на всички.На наградите Майкъл спечели 4 от 5-те награди.Няма да коментирам, но според мен заслужаваше и петата.
Приятен ден на всички!  Hug

Има ли някой по-достоен от Него, за да спечели и петата?
Или просто така за цвят да има и друго име сред спечелилите  Crossing Arms  
Той спечели най-голямата награда - любовта на милиони и всички други награди, които взе ЛИЧНО са ценни за Него самия Peace Тези сега са за нас по-скоро  bowuu

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 09:07 от Сладкишка

# 730
Стига бе ,Тейлът Суифт му взе наградата , на нея самата и стана неудобно. Rolling Eyes
 Още като почна с Джанет и ме стегна гърлото ,ревах целите 8 минути докато пя.Просто не можех да повярвам че майкъл никога няма да е на сцена пак,едно такова ми стана мъчно че сестра му се пъне да покаже колко е добра,ми не го разбирам....защо да не е в траур и да пропусне малко сцената ако толкова го е обичала както твърди,яд ме хвана нещо ,не знам може би ревнувам че тя е още тук а него го няма.  Sad
Яд ме хвана че светът все още си купонясва и празнува като че нищо не се е случило...,брат му пак на 1ви ред ,пак излезна наградите да прибира...и от това аман, пък реши да покаже и децата си на сцената...защо?! ,реши и гордо да им съобщи имената и  само като чуеш името на единя му син и припадаш "Джермаджести"...ужас някакъв,реши и да благодари на Алах ......гади ми се от него вече.
Да бяха отишли децата на Майкъл,но ги разбирам ,сигурно те не са искали......или пък "родата" даже не са ги и попитали.

Извинете ме нещо избеснях днес с тези награди!

# 731
Вики, вчера си мислех, че наградите на Майкъл трябва децата му да ги получат. А не брат му да се фръцка /извинете ме за израза!/ да събира трофеите му  Naughty
Макар от друга страна да осъзнавам, че децата са малки и е по-добре да са встрани от целия медиен шум и показност. Това само ще ги стресира.

# 732
Можеше Джанет да ги вземе, така и така е там. Но по-добре да млъкна, че както ми е накипяло пак към фамилията им откак разбрах, че Джърмейн е запознал Томе Томе (крадецът крадецът) с Майкъл. Имам чувството, че всички до един от цялото семейство от няколко месеца не могат да повярват на късмета си, че са му братя/сестри/бащи. Но едва сега. Седмици наред четох как Джанет за пръв път ще говори след смъртта на Майкъл, а то точно един ден след излизането на албума тя не каза почти нищо за него, а за работата си и за гаджето си и за албума си. Добре, хубаво, ама защо насъскват хората с такива анонси ... Аман!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 09:20 от Калин@

# 733
 Hug Hug Hug
На Майкъл... Такъв си е.....
Аман от семейството му честно, дойдоха ми в повече... Особенно Джърмейн.....
Защо собствените си деца , не ми стана ясно? Видяха какво шоу е готвеп!Защо точно тази наград не взе... Артист на годината Тейлър Суифт!!! Ма то смешно... Да беше я взела Бионсе поне или някой който пее, танцува, който знае какво е да изпълваш сцената с присъствие.. Спирам, че ще изглеждам недоволна 4 от 5 е добре, ама исками се Майкъл да си ги вземеше. Само той!

# 734
Не виждам да сте коментирали снощи, а никак не е изпускане.... В неделя в Dancing stars 2 ще бъде истинска Michael Jackson night!
Ще се танцува само на песни на Майкъл!
http://www.vbox7.com/play:b4274348 - някъде след 3-тата минута

Общи условия

Активация на акаунт