ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте  Wink
Честита и от мен пералня,само дано не е като нашата,както я пипнеш, остават отпечатъци от пръсти по нея.Ние миналата година като се нанесохме в новия апартанент си взехме всички уреди в кухнията инкс и черно,и в момента една опаковка препарат за прозорци отива за една седмица,можете да си представите какво чистене пада  Crazy Общо взете след всяко готвене се почиства хладилника, фурната (която е огледална  ooooh!), съдомиялната и сушилната, ако е ползвана.Направо съм им роб....вместо те на мен #Cussing out
Ама така е като искаме да ни е лъскаво....ще си бърша като луда,незнам като се появи чавето какво ще правим....

Ника,незнам Бобиш с какво си чисти фурната,но аз лично първо напръсквам с Астониш и после един препарат на Медикс за фурни,които е доста силен и маха всички мазни петна,но има много отровна миризма и трябва да се ползва с маска.

# 631
  • София
Мерси за съветите за препарати за фурна, момичета! Меглио съм ползвала, доволна бях, дори не само за фурната. Сега последно ползвах някакъв немски - Коло, но въпреки, че го оставям 24 часа, пак се търка яко. Добре, че вратата на фурната се сваля с едно движение, та се гъзурча по-малко, но пак не си е работа в тези месеци вече.  Laughing
Кристинче, не ми говори, ние пък си направихме кухнята син лак, а уредите инокс, питай ме къде няма малки пръстчета залепени, пък и големи кебапчета покрай тях. И аз я поддържам с препарат за стъкло, но честно казано - след 5-годишно ползване лееекинко ми се поизпари ентусиазма да ми е винаги всичко лъснато.  Twisted Evil

# 632

Здравейте, момичета!

Цяла седмица не съм писала. Вкъщи сме с малкия и се гледаме. Той от три дни е с гадна хрема, неможе да гледа душичката, много му сълзят очичките. Тази седмица пак няма да го пускам на детска градина. Аз засега удържам положението.
Ще ви чета по натам.

Heart Eyes

# 633
  • София
Здравейте!  Hug

Ние днес напук на мрачното време се дигнахме и отидохме до Копитото. Времето не беше лошо, нищо че нямаше слънце поне беше топло. Разходихме се из дендрариума по алеиките, хапнахме по сандвич, пийнахме по чайче и след това се качихме до Златните мостове. И там се поразтъпкахме(пак хапнахме Laughing) и се прибрахме по живо по здраво уморени, но доволни... Grinning...ммм, много обичам такива разходки далеч от софийската смрад... Sick

Похвалих ви се... Mr. Green...лека вечер на всички... Hug

# 634
Здравейте  Wink
Честита и от мен пералня,само дано не е като нашата,както я пипнеш, остават отпечатъци от пръсти по нея.Ние миналата година като се нанесохме в новия апартанент си взехме всички уреди в кухнията инкс и черно,и в момента една опаковка препарат за прозорци отива за една седмица,можете да си представите какво чистене пада  Crazy Общо взете след всяко готвене се почиства хладилника, фурната (която е огледална  ooooh!), съдомиялната и сушилната, ако е ползвана.Направо съм им роб....вместо те на мен #Cussing out
Ама така е като искаме да ни е лъскаво....ще си бърша като луда,незнам като се появи чавето какво ще правим....

Ника,незнам Бобиш с какво си чисти фурната,но аз лично първо напръсквам с Астониш и после един препарат на Медикс за фурни,които е доста силен и маха всички мазни петна,но има много отровна миризма и трябва да се ползва с маска.

Привет дами,

благодаря за честитките ,много съм радостна и затова още не се замислям за чистенето,но какво пък толкова,като имам  впредвид че само аз ще се подвизавам около тях/просто защото други желаещи няма Joy/ и си мисля че чистенето ще е по-малко newsm78

Hug Hugмного целувки и спокойна вечер от мен . . . .

# 635
  • Бургас
На мен ми се губи Мимита от погледа,скоро не е писала ....  newsm78
Аз пък досега гледах един сладур на 11 месеца,тъкмо проходил ...и ми се спря тока,при това само за един следобед....
Мамите ,които са с малки дечица са истински герои   Hug

# 636
Аз пък до сега имах гости,на моя мъж брат му с жена му и разбира се малкия който е на 3 месеца...Няма такова сладко лапе,то не се спря само ръкомаха,рита-голям дивак...и той като си гука и мойта бебка от вътре веднага се разшава...  Crazy

# 637
  • някъде тук
Привет и от мен Hug Аз утре оставам в Шейново за три дни,  така че ще пиша като се прибера , ще поразгледам тъкмо как е обстановката  за раждане  докато съм там  Peace
Стискайте палци дано всичко с бебока е наред.
Ради и аз имах гости досега само че не бяха от най приятните Rolling Eyes свекито ,незнам откъде се досети точно тази вечер да дойде когато си приготвях багажа за болницата Crossing Arms не съм и обяснявала защо влизам  в болница  не смятам че е нужно и тя да ми се тръшка и да ми вдига кръвно.

# 638
Късен поздрав и от мен.Даниелче, честити придобивки с радост да си ги ползвате.Бела стискам палци,не се тревожи всичко ще е на ред,а свекървите са си абонирани за неподходящи визити,защото за тях май няма подходящо време Wink.При мен скуката се задълбочава да взема да се уча да плета или да бродирам не знам вече какво да измисля.

# 639
  • София
Привет и от мен, макар и малко късничко днес  Hug
Бела, трябва да бъдеш спокойна. Опитай се да не се притесняваш излишно. Хубавото е, че правиш всичко, което трябва, а и там ще бъдеш под постоянно лекарско наблюдение. Стискам палци всичко да е наред с бебока! Peace И ще чакам да пишеш като те изпишат!! Hug
По повод на свекитата, много ми хареса коментара на радост 76   hahaha Joy
Утре се очертава да се поработи здраво, но пък със сигурност ще се отбия да ви видя какви сте ги изписали. Като знам, че през седмицата активността е в пъти по-голяма, ще падне голямо четене  Hug Hug

Лека нощ от мен Hug

# 640
  • Бургас
Добро утро !!!   Nature Sunny
Бела стискаме палци всичко да мине добре,с теб сме !!!  Hug
Аз да ви поздравя с началото на новата седмица и да ви почерпя малко,че днес чуквам четвърт век  hahaha

Аз отивам да си изправям косицата,после ще мина през работа да ги почерпя и хем да си взема за подарък последната заплата....
Усмихнат ден на всички ,въпреки студенкото време !!!
 smile3525

# 641
  • София
Охооо, Съни, Честит Рожден Ден!!

Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща! Пожелавам ти безпроблемни последни месеци от бременността и февруари месец едно здраво и сладко бебче!!  Hug

Нека да пожелая и на всички прекрасна седмица!!  Hug
Отивам да се трудя!!  Crazy
  bouquet

# 642
  • Плевен
Честит рожден ден, Съни. Бъди здрава, щастлива и много обичана мама. Здраво и усмихнато бебе през февруари. Весело изкарване на празника!
Честито на тези с новите придобивки. Бела, успех и ще те чакаме с новини.

# 643
Добро утро и от мен!
Съни,още веднъж честит рожден ден! nbirthday

# 644
Добро утро маамчета!
Честит рожден ден Съни! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и спокойна бременност до края и февруари както каза по горе Елидам да си гушкаш сладкото бебче! newsm59 newsm30.
Аз искам да се опача - счупи ме се пералнята - направо съм бясна - купихме я преи 4 години но работи няколко месеца първо и после не я ползвах. Сега преди 3 месеца като се нанесохме в новото ни жилище я сложих и толкова и се радвах -а сега - вчера предаде богу дух. Явно съм я убила с много пране. Ма то бива бива все не случвам на пералня - предишната пак за година и нещо си отиде - а са хубави марки. Смотан късмет.
Днес като станах вече малко ми беше минало, ама като се сетяяяя....    Както ида е. От днес  с каката пак започва спринта - училище-английски - плуване- вкъщи и всичко с метрото. Ще се въоръжа с маска и се надявам да не лепнем нещо.
Спорна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт