ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Съни и аз мисля, че трябва да ти се направи микробиология, като ти се вземе вагинален секрет. Не че съм специалист, но не съм чувала само на база урина да се изписват мазила за гъбички  Shocked Иначе не се притеснявай, тези лекарства след 3-ти месец са безобидни за бебока. Peace
Ника, много ме разсмя със следобедната ти дрямка  Joy
Аз нямам какво интересно да кажа - днес беше голям мързел. И с това темпо на мързелуване, не зная кога ще завършим ремонта.  hahaha Ама когато - тогава  Peace
Хайде и аз се оттеглям да мързелувам  Hug

# 616
Добър вечер и от мен мили мамита Hug

Днес имах един много натоварен,но за сметка на това доста пълзотворен ден Flutter
Вече си имам ново кухненско оборудване - фурна,плот,абсорбатор и уникална пералня /черна/ Flutter и нова прахусмукачка. . . . направо много съм радостна.Вече може да идват майсторите и да ми монтират и новата кухня . По мои изчисления другата седмица и ние трябва да се местим в старата ни нова къща Party
Вече нямам търпение да свършват майсторите и да си наредя всички джаджи ,които съм си накупила . . .

Ей мами още малко ни остава май,на финалната права сме май вече - само някакви си 2м и половина newsm78 . . . нямам търпение и бебока да появи !

Целувки  от мен и спокойна вечер  bouquet

# 617
Честити придобивки, Даниелке.  bouquet

# 618
Добро утро мили момичета!

Реших да не си пия сама кафето тази сутрин, а да го споделя с вас. Пожелавам ви една слънчева и усмихната неделя Simple Smile

http://janusha.files.wordpress.com/2009/03/f_6s66aokm_44b50e41.jpg

Да ви е сладко!!!

# 619
Добро утро!
Днес ще се отдам на активен мързел!Пожелавам ви хубав и спокоен ден и на вас!
Съни,моята приятелка ги е ползвала таблетките и каза ,че са чук - ефективни(без кремчето).Но и аз мисля,че трябва да ти се направи един влагалищен секрет за по-сигурно.

# 620
Като ви чета, си мисля, че като че ли само аз не съм направила никакви покупки. Sad Не че не ми се ще, но все още не са ми казали пола на бебето! От синчето си имам доста неща, които мога да използвам, но количка, шезлонг или столче за кола си нямам... А и ако е момиченце, няма как да се стърпя да не купя нещо закачливо в розовко или лилаво... Константин, синът ми, се е размечтал за сестричка и толкова много се грижи за мен, че чак ми се насълзяват очите... Говоти му на бебо, гушка корема, гали го... А снощи като си легна, се подсмихва под мустак и вика: "Мамо, представям си, как гледам сестричката си, а ти си отишла на пазар...!" Как да не се разнежиш... Laughing

Та ако не е девойче, дали няма да се разочарова момчето? Надявам се, не... все пак и той е наясно, че не се знае пола... както и да е
вече е време и аз да се ориентирам поне към основните неща, които ще са ми необходими в началото...

# 621
Здравейте и от мен   bouquet
Днес обещава да е отново прекрасен ден, а аз съм се захванала с кулинария. Крем карамелът вече ми е готов, а сега ще скокна да взема чушки от пазара, за да ги напълня, след това е наред баклавата. Съпругът ми все ме подкача, че съм го била зарибила като редовно съм му правила баклава, а откакто сме се оженили я правя само за Коледа  Laughing.
Освен това ни пристигнаха тапетите и започнах да ги лепя. Самичка ми е много по-спокойно и приятно. Снощи имах спречкване с нашите на тема "Защо не си извикате майстори да ви го направят?!?". А аз така добре се справям и сама. Мъжът ми и сина ми ще сложат ламината (и него донесохме вчера) и остана само да се разходим по магазините, за да си харесаме плочки за банята.
Пожелавам ви ползотворен и усмихнат ден и много здраве и положителни емоции.
И малко полезна информация за софиянки: цък

# 622
Лелеее Анджи,ти направо ми скраи шапката-крем карамел,баклава,чушки и тапетите и то до 10 часа,не ми се мисли до довечера,нищо чудно и ламината да сложиш както си тръгнала. Grinning
Аз сега станах и дори закуска не съм направила.Мъжо ми се хвана да довършва дреболиите по апартамента и от утре режеме лентата след месец и половина военно положение в нас.Ама стана хубаво.Доволна съмКогато се роди каката живеехме под наем в малко апартаментче,а на бебчо ще му е доста по-удобно и красиво.

# 623
Налика, честито за новото вкъщи  bouquet! Такава мечта ми е да приключим с ремонтните работи..... Много се изморих вече, защото започнахме от миналата пролет и за всяко нещо събираме средства, след това си го купуваме или ремонтираме. Още мъничко ни остана и на нас и се надявам всичко да е приключило до новогодишните празници, за да мога да си почина последните 2 месеца от бременността си.

# 624
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от мен.
благодаря за кафето. Взех си само от него, май трябва да огранича другите сладости че кантара не прощавааа.
Съни, аз в третия месец си слагах едни вагинални таблетки Гино Певарил, без преди това да са ми вземали секрет. Моята гинеколожка е против тази манипулация по време на бременност без много наложителна причина. Останах много доволна от тях- гадовете бяха изчезнали.
Анджи голям стимул си. Чак ме досрамя и сега мисля да поглезя и моите хора. чак баклава не мога да правя, но виж бисквитена торта може.
лек ден от мен.

# 625
Добро утро!

Аз гладих досега и сега почивам малко.
Днес не става особено за разходки и ще пропуснем. Ще се мързелува като гледам.

Хубава неделя ви пожелавам!   bouquet

# 626
Добро утро, май вече е добър ден де  Grinning
Браво на мамите свършили толкова много работа досега. Аз само малко поизчистих и си хапнах от палачинките на мама  Crazy Сега ще се разкрасявам и после отивам на лекциите за бременни. Днес темата е Раждане, така че много се вълнувам.

# 627
  • София
Добър ден и от мен!
Дани Коларова, честити ти придобивки, със здраве да си ги ползваш! Черна пералня, звучи наистина добре!  Peace
Анджи, браво на теб, ние не успяхме сами да си залепим тапетите и си викнахме едни момчета. Не сме се и мъчили, де, но като видяхме как изпипват работата ни стана ясно, че нямаше да се справим толкова добре. Браво за ентусиазма ти! Hug
Бобиш, кажи с какъв препарат търкаше твоята фурна и беше доволна, че днес свърши моят и трябва да се купува нещо - за предпочитане което не налага много търкане.  Mr. Green Laughing

# 628
  • Бургас
Здравейте и от мен !
Благодаря за съветите  Hug
То общо взето нямам никакви симптоми ,ама и аз незнам.Май ще проведа още един разговор с гинеколожката .
Днес бях на лекции,ама вече приключих за тази седмица.
Аз ще ходя за още покупки,малко дрешки ми трябват...Май трябва някоя друга снимка да си направя,че от сватбата не съм се снимала.... а дето вика Мяуче ,да се запечатаме занапред за поколенията !
Хубав ден на всички !!!

# 629

Бобиш, кажи с какъв препарат търкаше твоята фурна и беше доволна, че днес свърши моят и трябва да се купува нещо - за предпочитане което не налага много търкане.  Mr. Green Laughing
Meglio.Само задължително сложи ръкавици,че после иначе започва да се бели кожичката .

Общи условия

Активация на акаунт