ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas
Здравей те и от мен,до сега чистих,преди малко обядвах и сега си почивам.

# 601
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Да взема да попиша и аз, за да не ме забравите...  Whistling

Няма какво да ви се похваля или оплача, освен че сутринта преживях ужасно болезнена крампа... #Crazy...беше много странна - на етапи ме разпускаше за наколко секунди и после пак ме стягаше и така в продължение на 10мин.

Нямам петна по лицето, освен едно мъничко на лявата буза, което се появи във втория месец. Но иначе имам една приятелка, която цялата се беше покрила с такива петна(особено около очите), но сега година откакто е родила и ги няма. Така, че споко... Hug

Линеа негра също нямам, но затова пък пъпът ми започва да изскача застрашително...мъж ми като го види и му прилошава Sick...казва, че имал чувството че бебето ще ми пръсне корема и ще излезе оттам... Joy И с първата бременност пак такива ги плещеше... Laughing

Кристич, докторските изчисление не мОж ги разбереш... Wink

Аз забелязах, че друго ми е по тъмно, но няма да казвам какво... Blush...най вероятно е от желязото, с което се тъпча... Whistling
Още съм 6+  като последния месец не съм качила нито един кг.... Thinking...а си хапвам Animal Pig

Мислих днес да се възползвам от времето и да поскитора из магазините, но сутринта мойта най-добра приятелка ми се обади, че била с двойна бронхопневмония вследствие на грипа, който я тръшна тия дни... Shocked...няма да излизам докато не се разкарат тези вируси и грипове.... #Cussing out...писна ми да съм затворник...... Close А казват, че и маските не предпазвали кой знае колко.

Момичета, да ви питам как сте с течението?  При мен има дни когато е доста обилно, което леко ме стряска... Shocked...но поне няма мириз или сърбеж.

Желая ви позитивно настроен слънчев ден...  Hug

п.п. И аз съм в седмия месец вече.... Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 22:04 от Karolin@

# 602
Здравейте момичета, влизам само да се отчета ,че сам добре, но в семейството ми всички са болни, майка ми, брат ми, баба ми! Ужас, така се притеснявам за тях, ама съм оптимист, че всичко ще бъде наред! Rolling Eyes
   Времето е хубаво , излизах малко , но гледам да нямам много контакт с хора, че грипа си  върлува с пълна сила!
   Пазете се момичета! Успешен ден!

# 603
  • София
Кристич, не зная как е изчислила докторката термин 9.02 и ти е казала, че си 30-та седмица  Shocked #Crazy
Аз бях на преглед в сряда и ми казаха, че съм 27, 4 г.с по аменореа и съответно 27,1 г.с. по ехограф, а терминът ми е 06.02.2010 по последни данни.  Shocked
Олала, чудесни новини!! Пожелавам ти и до края все такива да бъдат!!  Hug
А днес влизам в 28 седмица  newsm68
И аз мисля да се поразходим. Такова слънце е навън!!  Hug

До по-късно  Hug

# 604
  • offshore & overseas
Айде да се отчитам след разходките!Навъртяхме доста доволни километри и току-що се завърнахме.Минахме дори през най-голямата забележителност-Женския пазар на път към метрото.Харесах си креватчето и другата седмица отиваме с мъжО да го купим...
Така като те слушам, явно говориш за Дибо. Аз харесвам креватчетата им, ще останете доволни (а скриновете ги препоръчвам с 2 ръце, те са класически, де, нищо особено). Ние пък тоз път няма да купуваме нищо такова мебелоподобно, че освен всичко друго, няма и къде да го сложим (само за шезлонгче отсега се оглеждам, но не съм се спряла на нищо).

Според мен грипът тазгодишен не върлува повече от друга година, но кой знае защо решиха да преекспонират. Ама хайде, да не почвам пак с моите конспирации. Мен т.нар. "грипна обстановка" няма да ме спре от обиколки по магазините. Виж, безпаричието би могло, но слава Богу, все още има някой-друг лев в кредитните карти Laughing.

Каро, като те прочетох, огладнях, не знам що. #Crazy Не забравяй да ми пишеш, ако се чуеш с док, имаш и моето реципрочно обещание. Аз ще пускам кръвчица чак на студентския празник, май нещо ни се разминават картоните тоя път. А -- кога си на следващ консулт, бай дъ уей, мен поради 1 отсъствие на 3 ноември и поправителен на 9-ти, ме изместиха на 9-ти декември, та току виж сме се засякли.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 15:10 от Мяуче

# 605
  • София
Е, Мяу ти ме разби... Joy...с кое по точно те накарах да огладнееш...???  Laughing

Моят консулт за следващия месец е 03.12....сега пък аз съм първенец... bowuu.. и ще се боря със зъби и нокти тогава за УЗИ... #2gunfire Сега ще преглътна два месеца без среща с беба, но след това няма да има пропуск до деветия... Naughty
На доки ще звъня някъде към края на месеца за да ми направи микробиология. Тя по принцип ми се полага от ЖК-то, но аз не искам друг да ме бърка освен доки... Peace

За креватчетата на Дибо, и аз съм им хвърлила око...и сигурно от там ще е.

# 606
Mяуче, като сме на темата за шезлонгите, ние сме се спрели на този:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-556_535-products_id-11022.html
А иначе, се оборудвахме и с това (в тон с количката, една серия са):
http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-10188.html?osCsid=1c3s … 970v3bgigunirdkb7

# 607
Xcat, страхотен шезлонг   Peace
Във фирмата, в която работя имаме практика да правим подарък, когато на някой му се роди бебе и аз вече си поръчах шезлонг. Да си знаят хората  Joy А скоро имам и рожден ден и за него си дадох заявка, е на това му се вика скромност  Mr. Green

# 608
ohlalaa, добра традиция си имате. Grinning
Аз като работя вкъщи, май ще трябва да си създам такава... Joy

# 609
Добре се поразходихме днес, разкошно беше на това слънчице цял следобяд Heart Eyes Утре пак!  Grinning
Напазарувахме после набързо и поразгледахме колички отново. Почти сме избрали вече, да видим какво ще е накрая  Peace.
Олала, и в нашата фирма е такава традицията, но има време...
Сега се опитвам да почивам, но местещия се корем не ми позволява много  Heart Eyes Нека се упражнява детето  Joy

# 610
  • София
Аз също задължително ще си купя шезлонг този път.  Peace
Нали бяхме решили и ние да излизаме, но докато чаках мъжО от работа така ми се доспа... Едва го дочаках, за да му съобщя, че си лягам.  Laughing
Съответно взех безкрайно глупавото решение да си легна на спалнята заедно с детето, с ясната представа, че вероятно правя грешка, но не исках мъжа ми да ни пази тишина в две стаи, та затова.
Легнахме си ние и всичко беше наред до момента, в който в просъница сина ми стана и започна да ме бие, ама кютек навсякъде ви казвам.  Shocked Направо в първият момент не знаех какво ми се случва. Обаче дойде и вторият момент - на осъзнаване на случващото се, станах, завъртях го и такъв шамар му отпрах по задника, че след 5 секунди спеше дълбоко и сладко като ангелче. Така си доспахме чудно и сега съм свежа като краставичка.  bowuu
Отивам да правя един десерт - тиква на парченца, залята със смес за крем-карамел. Правила съм навремето, но нямам спомен нито какво беше, нито как се прави, ще импровизирам.   chef

# 611
  • Варна
Да се разпиша.

Днес вече се постригах и съм много доволна, а сутринта голямо хайманене с майка ми след обед с мъжът ми и след малко се паркирвам пред тв-то и ще гледам филми.

# 612
Здравейте, мацки!  Simple Smile
От доста време не съм писала, ама то няма какво... Бях се депресирала нещо, голяма скука.
Иначе сме добре с бебка. Тя непрестанно шава вече. На 20.11 сме на ЖК да видим колко сме пораснали. Ще правим и изследвания на кръв и урина май... newsm78 Аз досега само един път съм правила.
От вчера започнах да усещам някаква тежест в кръста и таза, много е странно. Като стана от стола и все едно краката ми са отсечени или пък вдигам поне 100 кг тежест.  Laughing И ходя като пате, клатушкайки се...  Joy
Моята свекърва онзи ден е направила първите покупки за беболинка от Швейцария. Смело купува розови дрешки, пък да видим... Ако излезе някой момък, ще ги раздаваме.  Laughing
Пожелавам ви спокойна вечер, сладурки!  Hug И да се пазите!

# 613
  • Бургас
Здравейте и от мен !!!  55
Сашкова,много сладки снимки си качила !
Ника успех с готвенето !
Танче welcome back !  Hug
Аз днес цял ден бях на лекции,от 9 до 16:00 ,откога не съм карала толкова много не помня...Ама доцента беше голям сладур,толкова сладкодумен и предмета беше много интересен ,та затова останах.
После ходихме с мъжа да пазарим за рождения ми ден ,купихме и тапети и сега набързо ви прочетох и мисля да си взема душ и да лягам ,че ми е много уморено...
А,щях да ви питам нещо....значи моята докторка на ЖК ми изписа вагинални таблетки Клотримазол, слагат се всяка вечер ,в продължение на 6 дена. ... А аз нещо се чудя дали да ги слагам,знам че щом доктор ми ги е препоръчал ,не е опасно и сигурно е за мое добро...Но тя ми ги изписа защото в резултатите от урината ми имаше бактерии ,преди месец пак имаше бактерии и тогава правих и стерилна урина и нямаше нищо.Тя каза,че щом 2-ри път се появяват значи имам гъбички и трябвало да ги изчистим с тия таблетки.Ама на мен все ми се струва ,че трябва микробиология да се прави или незнам..... Още се колебая дали да ги почвам,някой да има мнение по въпроса....
Извинявайте ,че ви занимавам с моите глупости....
Хубава вечер на всички !!  Hug

# 614
Съни, с клотримазола се прави ударна доза - и таблетки и крем, за по-голяма ефективност. За таблетките не знам, но кремът се маже поне 4 седмици, дори след видимо изчезване на симптомите. Освен това, е задължително и партньорът да се мацоти, иначе само си прехвърляте гъбките един на друг.
Не знам твоята докторка как е преценила само по резултатите от урината, че има нещо гнило. Според мен, трябва да ти направи цитонамазка, микробиология и т.н. за да е 100 % сигурно за какво става въпрос.
Най-добре говори с нея и попитай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт