ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!

Все още нямам проблем с педикюра. Петна нямам никъде, единствено ареолите и зърната са по-тъмни.

И аз бих искала да помогна на Анджи с една фотосесия. Доколкото видях има фотограф за София, така че това не трябва да е пречка, Роси! Други желаещи в столицата, има ли? Ще пробвам най-вероятно да се свържа с г-жа Джамбазова. Дали снима и бременни? Предполагам, че да, а не само дечица...
Ние излизаме да се възползваме от хубавото време. Трябват си разходки и това си е  Naughty

Слънчев ден, милички!   bouquet

# 586
мяуче и на мен вчера ми беше пазарен ден-че след 2 седмици болнични се оказа че дрехите за работа не ми стават вече EmbarassedТоз корем да видим още колко може да порасне-вече съм мноооого смешна-чак мъжа ми вика-Кво направих-съсипах жената! Joy

# 587
  • offshore & overseas
Рали, аз искам, но не съм решила окончателно, защото не си го представям във времето и пространството (ще ми се няколко снимки с Калина да си направя, както и с корема). Като изключим, че съм свенлива и не обичам (не мога) да позирам, всичко останало някак ще се нареди.

Ако звъннеш, сподели някакво инфо (каквото сметнеш, че би било от полза). Госпожа Джамбазова сигурно я познавам от форума, но така по име ми е трудно да я разконспирирам.

Според мен снимат и бременни, Маленна поне е включила и такива снимки в сета си във Фликр.

Тоз корем да видим още колко може да порасне-вече съм мноооого смешна-чак мъжа ми вика-Кво направих-съсипах жената! Joy
Няма страшно, ще се "спихнеш". Mr. Green Ама ти си и доста напред вече, с около 2 седмици пред мен. Аз уж не се оплаквам, ама ми дотегна напоследък. Предния път явно съм се радвала повече и не ми е било такава тегобА.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 11:57 от Мяуче

# 588
  • София
добро утро и от мен-да питам некакви премеждия от вчера петък-тринайсти... Laughing
При мен не, даже го осъзнах късно вечерта, че всъщност е петък - 13-ти.  Laughing
Между другото аз съм родена на петък 13-ти и не виждам нищо фатално в датата.  Laughing Ако щеше да ми се случва нещо фатално по избор, бих искала да съм фатална красавица, но не би!  Joy

Съпружеското тяло току що ме уведоми, че ще се прибира след малко от работа и ще се разходим, времето е чудесно! Hug

# 589
Аз почти не спах от притеснение за днешното местене.  Confused
Успяхме да опаковаме (то аз се включих сигурно на 10% само де, ама... Wink )
Сега приятелят ми отиде да вземе приятели и след малко се почва местенето.
Замислям се, че не знам кое къде ми е, ама явно постепенно ще си намирам нещата  Crazy

Хайде хубав ден! Възползвайте се от хубавото време  Wink

# 590
Привет на всички!  bouquet

Аз пак се по изгубих малко, но иначе всичко е наред при нас.

Като ходих да си взема болничния, минах един бърз преглед при док и най накрая видяхме пола на бебо. Включвам се към групичката на момченцата stork-boy.

Иначе бебо много шава, че даже на моменти ме събужда през нощта. Почти не мога да се наспя понеже и Райчо нещо последно време се събужда често и такива сенки са ми се появили под очите, че скоро няма да се махнат.

Ами за сега това е от мен. Ще се опитам да ви прочета, но имам доста да наваксвам.

Лек ден за сега от мен. Hug

# 591
Айде ,Райче-да ти се роди живо и здраво момченце само да те радва!
Плами-наистина те разбирам напълно,ние преди няколко дни се местихме-голям кошмар е-пак ти казвам не си давай зор,полека-лека ще се наредят нещата-мисли за бебчо...

# 592
Забелязах че от около 2 дни урината ми е по-тъмна..Дали това е притеснително?Иначе поне за този момент нямам никакви оплаквания-болежки или парене,просто цвета и е тъмен  newsm78
Ух усещам че тия последните месеци-ще са на тегави и от психическа гледна точка  Tired

# 593
  • offshore & overseas
Забелязах че от около 2 дни урината ми е по-тъмна..Дали това е притеснително?Иначе поне за този момент нямам никакви оплаквания-болежки или парене,просто цвета и е тъмен  newsm78
Ух усещам че тия последните месеци-ще са на тегави и от психическа гледна точка  Tired
Пиеш по-малко вода/течности? Това по принцип е най-вероятната причина. Неслучайно първата урина сутрин е най-тъмна, тоест концентрирана, и се използва за точна диагностика.

Ради, знам, че не е лесно, но я дай по-ведро! Например, защо не опиташ с една разходка -- времето май е чудесно (и аз искам, ама нямааа Mr. Green).

# 594
Ради-пий повече течности-наистина по-тъмната урина е поради липса на течности-мяуче правилно ти е обяснила

# 595
момичета помагайте моля ви
кажете ми какви са тези докторски изчилсения  ooooh!
вчера бях на консулатция.
Доки каза че съм почти 30 седмици
а това в кой месец значи че съм  Rolling Eyes
и термина каза, че е на 09.02  Rolling Eyes
тогава няма ли да съм в 10-и месец  Grinning

# 596
KRISTI4, бременността се измерва в календарни -9 месеца и лунарни - 10 месеца  Grinning Но аз съм в 29-та седмица при термин 04/02  newsm78

Аз да докладвам след ЖК - бебо бил доста бузест и надарен мъж  Joy Направо не ми излизат тези думи от ума. Иначе си отговаря на седмиците, плацентата ми е ок и най-важното за мен - бебо вече е с главично предлежание.  Heart Eyes На мама бонбона през цялото време не спря да мърда и да си прави упражнения, както да си пийва от околоплодните течности. Аз съм вече малък слон +13кг, но ще ги свалям догодина, няма мърдане  Mr. Green

# 597
KRISTI4, бременността се измерва в календарни -9 месеца и лунарни - 10 месеца  Grinning Но аз съм в 29-та седмица при термин 04/02  newsm78

Ей туй не го разбирам  newsm78
а ти?  Grinning Ако да обясни моляте как става тоя номер

# 598
ами значи има 28 навършени седмици и е почнала 29-а

# 599
Айде да се отчитам след разходките!Навъртяхме доста доволни километри и току-що се завърнахме.Минахме дори през най-голямата забележителност-Женския пазар на път към метрото.Харесах си креватчето и другата седмица отиваме с мъжО да го купим.Нямам линк за него ,но ще го опиша-външни размери-194/74см,като включва шкаф,кошарка и долната част е юношеско легло.Кошарката е 140/70см с две нива на подматрачната рамка и се получават общо 6 чекмеджета с дължина равна на ширината на леглото.Шкафа отгоре е с място за повиване,а кошарката се трансформира в бюро.Цена-396лв.Няма люлка.
Рапорт даден!

Общи условия

Активация на акаунт