ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Гери, нелоши неща има в Магазин "Дани", в Младост 1А е, в един блок срещу пътеките. Продават само турски неща, но пък каквото имаме от тях, ще обличаме още 3 деца /продавт само хубави турски марки като Азис бебе, Карамел/.
Другият за дрехи нелош е Бокал, има магазин в Хит /обаче продавачките са малко намусенки/ и в близост до Фантастико в Младост 4 /където работи такава страхотна жена, че е удоволствие човек да пазарува от там - джинсите от там ги купих/.
Венис също има хубави неща, но са се поуляли в цените. Намира се в Младост 3 до пица Верона /това е на разклона с Младост 2/.

# 571
  • София
Стар, много е хубава фотосесията на тази мацка!  smile3501 Хубаво ще е, който има възможност да се включи и да помогне!!  Peace
И аз ви пожелавам много спокойна вечер и се оттеглям в хоризонтално положение  smile3521
До утре  Hug

# 572
А моето бебе не хълца.Каката много хълцаше и даже докато разбера какво става се бях притеснила.То тя и след като се роди до половин година след всяко ядене хълцаше,ама нали било нормално.

# 573
Аз взех, че ви догоних - направо не вярвах, че ще успея Laughing
Ние направихме един тур с мъжа, при който аз носех по една торбичка, а той едни гигантски кашони, та втория и третия път ме остави вкъщи  Whistling та май затова успях да ви прочета.
Утре ще помогнат и приятели и вечерта сме с ново вкъщи  Simple Smile
Днес сутринта имах много тичане напред - назад и по едно време взех да чувствам тежест и болки ниско долу. Прибрах си се на бърза ръка. Страшно се панирах, защото бебочката не беше ритала цял ден. Говорих й, побутвах я, даже любимия й Роби Уилямс й пуснах (винаги се развихря като го чуе) - обаче нищо.  ooooh! Подремнах един час и после страшно ми олекна, като я усетих  Heart Eyes половин час си прави коремна гимнастика детето  newsm32 Ей, няма такава радост, ви казвам  Heart Eyes Толкова мило ми стана и се успокоих. Явно съм се преуморила доста бързо.
Такива неща от мене.
Надявам се бързо да успея да си преместя интернет-достъпа към новия дом, за да не изоставам от форума  Wink После ще ви разправям и за дома Simple Smile
Хубава вечер на всички!  Hug

# 574
Ееее най-после и аз да ви изчета Simple Smile

Снощи сънувах,че съм Бронтозавър (незнам как изглежда това, но...) Crazy
Толкова дебела се чувствам вече,че започнах да се опреличавам на разни същества,луда работа.Не съм надебеляла много,но се чувствам зле,качила съм 5кг до сега.Днес като ме пита някой как съм,отговарям-зле! и като ме пиатат защо? заявявам, че съм Бронтозавър  Laughing
Сутринта като влязох в банята и погледнах на долу към пищният си бюст (вече чашка D,преди да забремения бях м/у B и C )
и какво да видя-освен, че са ми станали ареолите като на африканка,а и течеше нещо от едната гърда.Знам, че е нормално,но просто ми стана странно, никога не съм виждала да излиза нещо от там,а това някакъв секрет ли е или?

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 11:52 от kristinchetto

# 575
Добро утрооооооо!
Надявам се,че не съм единствената кукувица,която става рано #CrazyСвърших си даже и домакинските задължения(останаха ми само чиниите от миялната,ама тях после).
Кристинче,това е коластричка.Нищо страшно(на мен ми попротича от средата на петия месец и баба каза,че с много мерак нося бебето,затова така се получава Grinning)
Днес съм запланувала с баба-мама да се разходим до магазина на Дибо и да разгледаме на живо и там креватчетата и ей така,помежду другото да хвърля едно око на любимите ми магазини за украси на Симеон,че после консултации ще давам bowuu
Целувки и прекрасен ден от мен!!!! Hug

# 576
Добро утро и от мен.Аз днес съм на работа за съжаление,но няма как.жЕЛАЯ ВИ ПРИЯТЕН ДЕН.

# 577
ДОБРО УТРООООО СЪНЛИВКИ!
БОБИ,СПОКО НЕ СИ ЕДИНСТВЕНАТА КУКУВИЦА hahaha  
АЗ ВЕЧЕ ЗАКУСИХ,РАЗХОДИХ РАФИ,ПУСНАХ МИЯЛНАТА И СЕ ИЗКЪПАХ.МОЖЕ И ЕДНА ПЕРАЛНЯ ДА ПУСНА  clean prostor clean  Joy
МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ФУТБОЛИСТА ДА ВКАРА ГОЛ, ДНЕС НА  МАЧА  fingerscrossed
КРИСТИНЧЕ,РАЗСМЯ МЕ С ТВОЯ СЪН  Joy.АЗ НЕ СЪМ СЕ СЪНУВАЛА КАТО БРОНТОЗАВЪР,НО СЪЩО СЕ ЧУСТВАМ ТЕЖКА И ТРОМАВА.
ПЛАМИ ПО ЕВАШ  Stop
УСМИХНАТ И СЛЪНЧЕВ ДЕН!

# 578
  • София
Хайде добро утро и от мен!
И да започнем деня с малко витаминки. Днес от мен е плодовата закуска:

И аз се чувствам тежка и тромава.  Crazy Днес сутринта прибирах разни дрехи в гардероба и си извадих дънките, от периода преди да забременея. Изглеждат ми като детски  Embarassed Laughing Не се и опитах да ги обувам. Само ги поогледах и си ги прибрах обратно в гардероба.  Laughing
На мен днес ми е много мързеливо. Не зная защо така  newsm78
Имам обаче един куп неща за вършене, така че хич няма да се отпускам много.

Хубава събота на всички  Hug

# 579
  • София
Добро утро!
Аз съм на диета вече, по лекарско предписание Embarassed. Ето закусчица от мен:

Будна съм от 7. Бебо се разрита и разбесня. Чак сега кротна Heart Eyes.
Сега се захващам с чистене и пране и после на разходка. Мъжа отиде да кърти плочки Mr. Green
Приятен ден от мен!

# 580
Добро утро на всичкии Hug Hug
Elidam &  el_P,
Благодаря за закуската!
За днес/неделя или ще ходим някъде извън София на кратка разходка, че ми отесня градът Blush или на изложбата на котки в
музея " Земята и хората" Mr. Green А в почивките ще си ви чета Hug
Хубава почивка и много слънчеви емоции Heart Eyes

# 581
  • offshore & overseas
Тези пъпчици около зърната са всъщност мастни жлези-ролята им е да предпазват зъната от изсъхване и напукване.А това че са по-тъмни било уж за да може бебето да ги вижда по-добре.След като спреш да кърмиш се оправя и цвета.
Мда, това наистина са мастни жлези с цел смазване на зърната (и ареолите). Имаме си естествено кремче за подготовка на гърдите и омекотяване, което м/у впрочем мирише както авентското.

А колкото до тъмната пигментация, на мен пък баш като спрях да кърмя, ми потъмняха ареолите, ама аз съм друга бира (спрях преди малко над месец Mr. Green). Зависи колко ще кърми майката, но не помня с предната бременност да съм имала чак толкова тъмни зърна.

Според мен обаче няма връзка с отбиването, тъй като опитът ми показва, че всички пигментации от бременността, с изключение на петната по лицето, изчезват 2-3 месеца след раждането. Аз вече имам пигментирано пъпче, линеа негра явно пак ще се появи към 8-ми месец. Crazy

И на мен ми се иска една фотосесия, обаче не знам -- още не съм се решила...

На всички с някакви тревоги, целувки от нас с Халюша. Heart Eyes На всички, които очакват положителни емоции, радваме се с вас. Аз днес ще работя, няма как, трябва да се наваксва.

# 582
  • София
Добро утро  Hug
Аз станах по късничко, но пък съм се събудила към 7 Simple Smile Измих чиниите, пих кафенце, изкъпах се(след малко ще се боря с косата, 4е е гъста и трудно я подсушавам).
Гледам за петн аси пишете, аз нямам, но аеролите ми са станали много тъмни, да не кажа направо черни.  Crazy
Аз не съм си рязала ноктите сама отдавна, ходя на педикюр и съм много доволна, защото на палците ноктите ми се врязват в пръстите и ме боли, а педикюристката ми ги изрязва на дълбоко и после цял месец съм си супер Simple Smile Те растат по бавно и изкарвам месец. Та това е идея, тъкмо ще се поглезите и ще ви лакират  Hug

Ел  И аз не пия нищо за това кръвно, даже лекаря ми ми е забранил да го меря:) За сега съм спокойна, ще видим моята плацента как е на 20, ако ме приеме за преглед, ще трябва да звънна да попитам дали приема заради грипа. Не се притеснявай, ве4е бебетата са 7ми месец и дори да стане нещо ще оцелеят, пу пу да не се слу4ва де Praynig

Стар Ако бях във Варна щях да дойда на си направя фотосесия, но не съм  Sad Дано съберете средства.

Плами Ти наистина не прави нищо.. викни някоя приятелка, приятел да помагат.

Аз съм си наумила да идем до изберете българското да купим ако има нещо на мъжа, миналата година имаше 2 фирми много ка4ествени неща, ако ги няма здраве да е Simple Smile

Рали Да те подсетя за съобщението  Hug Hug

Пожелавам ви хубав ден и много усмивки:)

# 583
добро утро и от мен-да питам некакви премеждия от вчера петък-тринайсти... Laughing

# 584
  • offshore & overseas
добро утро и от мен-да питам некакви премеждия от вчера петък-тринайсти... Laughing
Никакви, освен два счупени буркана и много напрежение. Laughing Но като цяло беше добър ден, даже си купих две рокли и един змийско зелен пуловер (естествено втора ръка), но най-голямата ми находка беше накрая един шал в тон с якето. Едната рокля надали ще я сложа преди раждането, но другата ще ми става още месец, надявам се. Embarassed

Толкова съм неорганизирана, че надали ще намеря време да се подстрижа и да си сложа боя и следващата седмица, а ако не се наглася до 19-20-ти, ще ми вземат фотоапарата и не знам кога ще си го имам пак с мен (обещала съм го на една приятелка, че има р.д., пък техния се развали). Crossing Arms Трябва да измисля нещо, че да имам спомен за поколенията, а не както с предната бременност, тук-там по някоя инцидентна снимчица.

Общи условия

Активация на акаунт