ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Виждам,че говорите за разните бременски деформации.При мен освен потъмнелите зърна,които много ме дразнят и ми изглеждат ужасно грозни друго нямам като промени-салава Богу.За сега не ми се подуват крака,но то това не е ли ефект през лятото.От време на време ми излиза по някоя и друга пъпка,но се преживява.

# 556
Plami полека с местенето-не си давай зор.Че ние преди 10 дни се нанесохме в новата ни къща, вследствие на което имах нужда от болнични-така че не се преуморявай...

# 557
Майчета, искам да питам бебетата хълцат ли в корема?  newsm78 Извинявам се за глупавия въпрос, но от 2-3 дни усещам едно ритмично пулсиране, което ми прилича на хълцане  newsm78 Зачудих се просто...

# 558
Хълцат, доколкото знам, но не съм сигурна как точно се разбира. Simple Smile

# 559
аз за 1-в път усетих хълцане преди 2-3 дни.ритмично подскача коремчето но съвсем лекичко-и мъжа ми го усети и доста се смяхме.Те бебетата хълцат доста по-често но ние не винаги ги усещаме

# 560
Аз лично го усещам дори и с ръка като понатисна мястото... трае около 1-2мин, но пък ми е някак неприятно все едно аз хълцам...ставам, разхождам се за да спре Simple Smile и спира...И наистина се вижда как подскача корема  Heart Eyes

# 561
missmall, и аз си мислех да ви питам за хълцането, защото го усещам от седмица някъде, но все забравям с този пилешки мозък. Точно както ти го описваш е. Прекалено е ритмично, за да е нещо друго по мое мнение. Това ще да е  Hug

# 562
Включвам се с оферта за момичетата от Варна !

По повод кампанията за събирането на средства за Анжелина, за която ви писах в предната тема , се организира фотосесия!
Срещу 30лв ( който иска може да се включи с повече) може да си подарите невероятни снимки  Hug! Парите отиват в сметката на Анджи !
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/sets/72157622671925439/

Това е сесията на две Декемврийски мами  Grinning! В линка който съм дала има телефонен номер за контакт  Peace!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 21:31 от star

# 563
  • София
Аз също знам, че бебетата много хълцат в корема /а и после, де/, но аз поне не съм го усещала досега - нито Топчо, нито баткото.

За идеята със снимките, които е дала Стар - ние точно тази вечер обсъждахме да се снимаме при майката от София с цел набиране на средства за Анджи. А пък ако бях от Варна и за миг не бих се замислила - все пак това е Маленна.

# 564
  • Burgas
Маленна е фотографка ли?Гледала съм снимките в профила й,сигурно на нейното детенце,страхотни са.

# 565
Благодаря на всички за поздравленията  Hug
Рали, хубавата новина при качването на кг. от задържане на течности е, че след раждането се губят почти веднага. Една приятелка беше качила 26 кг. и като роди за 5-те дни престой в болницата беше свалила 16 кг. А пък 3.5 кг. не е много, аз съм чувала, че точно в тези месеци се качва доста неравномерно. Всъщност сигурно е индивидуално, но на снимките изглеждаш толкова добре, че според мен няма място за притеснение  Hug .
Ника, знаеш ли някой хубав бебешки магазин в Младост?
Аз отивам да гледам ТВ и след това да спинкам.
Лека нощ на всички   bouquet

Забравих да се похваля, че от тази вечер имам бонус...киселини  Twisted Evil

# 566
  • София
Тя по принцип е архитект, но прави страхотни снимки - всичко нейно ми харесва. А момиченцето в профила и е дъщеря и - Малена.

# 567
Нали Ника, офертата не е за изпускане, първо - помощ за това прекрасно дете  Hug, второ - чудесни снимки, направени с много чувство !

Все още не мога да повярвам, че им се случи това  Sad. Онзи ден подреждах снимки и попаднах на папка с първият РД на Анджелина, толкова плаках......

Маленна не е фотограф, архитект е, с афинитет към фотографията. Добре че беше тя, че иначе Рая нямаше да има много бебешки снимки  Crazy. Тя навсякъде ходи с фотоапарата  Grinning.
Може би няма ден, в който да не е снимала децата, особено докато се разхождахме активно с количките, а снимките на дъщеря и сигурно са милиони.

Парадоксално е, но снимките които ни направи на сватбата, са в пъти по - хубави от тези които ни направи  фотографа !

# 568
  • София
Геринка, какво по-точно искаш да гледаш?

# 569
Ами дрешки, т.к. и аз си падам по небебешките дрехи, т. е. искам да накупя дънки, джинси, пуловери, жилетки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт