ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Мяу, никъде не съм отекла до момента - лице, ръце, крака, видимо всичко си е наред. Дано така се задържи и ще си наблюдавам изкъсо кръвното да не се повиши.
За връзката вода/контракции и аз го разбрах наскоро. Ще обезсолявам, какво да правя  Hug. И спирам окончателно с колбасите, защото и там има не малко сол, а и консерванти.

# 541
ЗДРАВЕЙТЕ !И АЗ НА БЪРЗО ДА СЕ ОТЧЕТА,ЧЕ ЩЕ ХОДЯ ДА СЕ ПОДСТРИГВАМ СЛЕД МАЛКО.МИНАЛАТА СЕДМИЦА СЕ БОЯДИСАХ ,АМА РУСОТО ТОЗИ  ПЪТ НЕ СТАНА МНОГО РУСО,СИГУРНО ОТ БРЕМЕННОСТА.ИЗПОЛЗВАМ БОЯ"ЧИФЕЛИ"-10.0,НО НАПОСЛЕДЪК Я НЯМА НИКЪДЕ.
ЧЕСТИТО ЗА ДОБРИТЕ НОВИНИ НА ПРЕГЛЕДА МАМЧЕТА И ЧЕСТИТА ДАТА НА ГЕРИ.
АЗ СИ ПИЯ МАГНЕРИЧА ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН И ЧАКАМ ДА СТАНЕ ПОНЕДЕЛНИК ДА ИДА НА ДОПЛЕРА И ТОЗИ ПЪТ ОЧАКВАМ САМО ХУБАВИ НОВИНИ,ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАМ НАИСТИНА ДОБРЕ И НЯКЪДЕ В СЕБЕ СИ ЗНАМ ЧЕ И МАЛЕЧКА-ПАЛЕЧКА Е ДОБРЕ(ТАКА СИ И ВИКАМ СЛЕД КАТО ЛЕКАРКАТА МИ КАЗА ЧЕ ВЪРВИ С 10 ДЕНА ПО-МЪНИЧКА) ВСЕКИ ДЕН ПИЯ ПО ЕДНО КАФЕ С МЛЯКО,ЗАЩОТО МИ ПАДА КРЪВНОТО,А КОЛА И ГАЗИРАНО ПО ПРИНЦИП НЕ ПИЯ ,ЗА ТОВА ПИЯ  САМО МИН. ВОДА ИЛИ ЧЕШМЯНА.
ДО ПОСЛЕ!  Hug

# 542
Наистина ли отменят консултациите и за друата седмица?? ех, ами аз кога ще ида.....?? момичета, кажете какъв климатик да си купим. Мислихме да е Панасоник (малайзийски), ама сега пък нещо се разколебахме  newsm12. Японските марки са много скъпи...Аз да питам, на някой излезнаха ли му пигментни петна по лицето от бремеността? А дали ще минат после, че аз бая съм се оцветила под очите на бузите, а се мажех с Avent 50+  Clown отивам  да мия чинии

# 543
  • offshore & overseas
Рали, то се видя от фотосесията, че всичко видимо ти е наред, че даже и повече -- изглеждаш свежа като краставичка! Wink Само не се шашкай сега, защото наистина човек се скапва, като чуе, че някакси клони от "норма" (то не е и точно така в твоя случай, но загубих дар слово току що).

Сашкова, страхотна си!! Хич не ми говори за бузи и дебелини, всичко, което си имаш, страшно ти отива! А и роклята е много шик-шик. И с мъж ти сте чудесна двойка! Айде, стига съм ръсила суперлативи, че на някой ще му се види странно и чудовищно. Joy

Аз да питам, на някой излезнаха ли му пигментни петна по лицето от бремеността? А дали ще минат после, че аз бая съм се оцветила под очите на бузите, а се мажех с Avent 50+  Clown отивам  да мия чинии
При мен с тази бременност още не са се показали, но си имам от преди (едно?). Доста дълго се набиваше на очи, после поизбледня. Понеже кърмих, не съм го третирала и си остана да ми краси бузката. Напоследък не съм си обръщала внимание, та не мога дори да кажа има ли го още. А -- ето, погледнах се в огледалото -- тук си е, но се е посвило. Аз съм с доста светла кожа и излагането на слънце винаги ми се отразява пагубно, а тази година уж внимавах, ма ще видим, то е и хормонално обусловено това "опетняване".

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 17:22 от Мяуче

# 544
  • София
Настигнах ви!
Аз, както обикновено напоследък, спах следобяд, не ми стига нощният сън и това си е.  Embarassed И колкото по-наближава термина, толкова по-поспалива ставам, знам си аз, че и хъркам повече /то закъде повече от това, ама айде/. И като се роди бебето пак няма да го чувам, толкова съм си позната...
Снощи след задълбочен болезнен анализ на устната ми кухина установих, че не ме боли зъб, а венеца м/у два зъба. Даже се е подул леко. Може да е разранен нещо или да ми се е забила някаква храна, обаче си боли и това е.
Доброто в цялата ситуация е, че от 2 дни почти не съм яла и имаше едно застрашително кило в повече, което го хвана липсата.  Mr. Green

Бобишанче, аз този тип кошари не ги долюбвам, според мен са плитки и опасни.  Peace
Гери, честита ти дата за бракуване! Hug

# 545
Като говорите за петна, на мен ми излезе едно на гърдата, малка част от ареолама ми се оцвети по тъмно, та се чудя дали е нормално newsm78
 А кошарките и аз съм си харесала на bertoni(има едно ново transform), ама не се бях замисляла, че са плитки. Като ги гледах в магазина не ми се видяха много плитки...

# 546
  • София
Да се включа и аз най-после !

За тези кошарки (дето казвате,че са плитки) мисля,че имат 2 нива на матрака.Или поне съм виждала такива.  Peace 1-те месеци за удобство на майката е високото, а после се сваля.Има такива, на които им се свалят няколко дибли и детето може да си излиза.

Ние днес също се поразходихме с мъжа и по-голямото ми 'дете' ( кучето ) и добре ми се отрази. Само дето все не се сещаме да вземем апаратчето,да се поснимаме... Crossing Arms

Да ви питам бебетата опират ли ви вече в ребрата ? Защото мойто нон-стоп ме бутва там...

Честито за хубавите прегледи,момичета !

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 18:08 от Miss_Butterfly

# 547
... МъжО ходи да играе карти с приятели вчера и не стига, че се прибра след 1, но и държеше да оповести завръщането си и да му обърна внимание, а аз така сладко се бях унесла. Е, разсъних се и после си приказвахме повече от час, но днес и двамата станахме мнооого трудно. Аз поне ще си поспя на обяд.  Twisted Evil

Е това е толкова сладко  Heart Eyes

# 548
  • София
И на двете гърди около ареола имам тъмни кръгове.
Сега се сетих, че доктора с наи-спокойния глас на света ми каза, че плацентата ми започва да се калцира или нещо такова newsm78. Ама тоз човек е толкова спокоен...реших, че няма да се притеснявам до другия преглед Naughty

# 549
  • София
Ел, на мен пък и зърната и ареолите са ми станали много тъмни. И имат едни като пъпчици тук таме. Колкото до плацентата - поне са го видели и ще се следи.  WinkПо-лошо е да ти казват,че всичко е о.к.,а да не е.

Аз пък какво да кажа като не знам нищо за беб от 2 месеца...Дано всичко е наред.Най-вече се надявам плацентата да ми се е вдигнала. Praynig

# 550
Тези пъпчици около зърната са всъщност мастни жлези-ролята им е да предпазват зъната от изсъхване и напукване.А това че са по-тъмни било уж за да може бебето да ги вижда по-добре.След като спреш да кърмиш се оправя и цвета.Мен бебето рядко ме сритва над пъпа,сигурно още не се е обърнало,но вечер като легна ребрата си ме болят-особено ако е на дясната страна.Аз вече не мога да си режа ноктите на краката сама-мъжо помага(не съм се и замисляла колко още елементарни неща няма да мога да върша .. Sad

# 551
  • York
И аз да се отчета с една нелегална ЖК от днес. Бях се притеснила тия дни, а снощи почти не успях да мигна, защото детенцето спря да рита или рита един път на 4-5 часа  Tired
Оказа се, че всичко е наред, наваксала си е момата закъснението, с което вървеше по - рано. Като видях как бие сърчицето се успокоих на мига  Blush
После се поразходих в морската и така се посмях сама на една двойка. След мен вървяха, а жената с доста голям корем. Както си мълчаха изведнъж чух мъжки глас: "Хайде де, не се ли умори вече, не мога да вървя повече"  Joy Горкичкия мъж, сигурно се е надявал на една разходчица от десетина минути  hahaha

Виктория, последния път ми отне около 40 минути да си режа ноктите на краката.  Joy Ти се радвай, че има кой да помага. Моя мъж напоследък все в командировки Naughty

# 552
Лелеее, това с ноктите е много неприятно  ooooh! Аз заемам такива странни пози да си ги изрежа, че чак си се чудя...даже и обуването на чорапи ми е вече сложно  Blush Ама така ще е, та даже и по-зле Simple Smile
 Понякога разсмя ме разговора който си чула  hahaha Той и мойто мъж не си пада по разходките, все трябва с колата да е иначе ще му се изтъркат петичките та за това се мотая с майка ми, и без това само ме юрка за разходки жената Simple Smile
Моето шугавелче ме рита където свари, и по мехура, и по ребрата...  ooooh! Онзи ден на няколко пъти щях да се изпусна  Blush , приклекнах 2-3 пъти  и си продължих разходката... Ама му се радвам много като гледам как ми се мести целия корем и то почти през целия ден  Heart Eyes

# 553
Момичета, не съм успяла да ви изчета. Влизам набързо да кажа, че ще се местим и не знам кога пак ще имаме интернет. Ама ще наваксам като имаме  Crazy

Прегръдки на всички  Hug

# 554
  • София
Ралка, хич не се притеснявай. Нормално е да се задържа вода в нашето състояние, а доколкото знам и с напредването на бременността става все по-осезаемо. И на мен ми бяха казали на жк да увелича пловодете и да намаля колбасите, тестото, сладкото. Но да ви кажа, така ми се хапва тестено и сладичко  Embarassed Много е важно обаче да си следиш кръвното. Иначе едно голямо честито за хубавите новини!!   bouquet
Като говорим за подуване, на мен пръстите на ръцете много са ми се подули и ппръстените едвам ми стават.
Понякога, и аз преди време се бях шашнала така, че беболанка не рита, ама то си е било нормално. Вече гледам да не се фокусирам толкова върху тези неща.
Съни, хайдееее откривай сезона на скорпионките. Ние с Рали ще догонваме Hug Heart Eyes
Ника, и на мен са ми много възпалени венците и ми кървят, като си мия зъбите. Четох в едната книжка за бременността, че било нормално. Не зная дали е така, но аз си купих лакалут и вода за уста, защото е много неприятно.
Честито и за хубавите новини на другите мами, които са били днес на преглед.  Hug

Отивам да приготвя нещо за хапване.   chef Макар, че с тези сокове и чайве днес ама хич не съм гладна  newsm78
До по-късно мамчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт