ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен!
Аз също не спах много,котето ми си мисли,че е разгонено(а е кастрирана) и цяла нощ МЯУ Tired
И аз мисля днес да се разходя и да отметна разни работи!
Успех на всички които са на консултации Flutter

# 481
Sunny sky, мога да ти услужа с моя будилник. Много е ефективен!

Ако се 4удите къде да се моткате, елате ми на гости в кабинета! Днес колежката няма да идва и съм цял ден.  #Crazy
Не се мяркат болни, не се притеснявайте.

аз мисля да мина за кафе и после да ходим за новата лична карта
дано и аз да нямам глоба...че са соленички

# 482
Слънчицеееееее Laughing
То се е видяло, ще се слиза в София днес  newsm68
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug

# 483
  • България/Германия
Добро утро и от мен!
Стар, мерси за кафенцето...ммм, как ми се пийва, може пък днес по изключение и да си направя.
Успех на всички мами, които днес са на прегледи и да се похвалят с хубави новини!  Hug
И аз не можах да спя както трябва тази нощ. МъжО ходи да играе карти с приятели вчера и не стига, че се прибра след 1, но и държеше да оповести завръщането си и да му обърна внимание, а аз така сладко се бях унесла. Е, разсъних се и после си приказвахме повече от час, но днес и двамата станахме мнооого трудно. Аз поне ще си поспя на обяд.  Twisted Evil

# 484
  • Burgas
Аз пък всяка сутрин си пия кафенце,по слабичко със сметана.

# 485
Добро утро и от мен! И аз да се отчета днес  Laughing

Последната седмица ми беше доста емоционална, както вече си казах. Изобщо не е ясно къде ще живеем с бебчо, но аз мисля първите месеци да съм си при нашите, за да може майка ми да ми помага. А после да отидем при таткото, той е в чужбина и избора кой при кого да отиде да живее беше причина да се разделим за няколко месеца. От друга страна на сестра ми и откриха желязодефицитна анемия, почти никакво желязо не и беше останало в организма, и много се бях притеснила  Sad
Що се отнася до градския транспорт бих казала, че в 80% от случаите ми отстъпват място - жените, мъжете се правят на ударени  Mr. Green
Утре съм на ЖК и вече нямам търпение да си видя съкровището  Heart Eyes

# 486
  • Варна
Момичета искам да ви питам едно глупаво нещо  Embarassed, какво мислите за постригването по време на бременност и постригвате ли се.

# 487
  • offshore & overseas
Момичета искам да ви питам едно глупаво нещо  Embarassed, какво мислите за постригването по време на бременност и постригвате ли се.
Аз да -- радикално. Планирам скоро пак, но все не ми достига времето.

# 488
За подстригването - аз вече два пъти се подстригвах и кичури си правих, пък чакаме момче.Всичко са бабини дивитини

# 489
Постригвам се и още как  4470 На суеверия не вярвам, ако за това питаш, Сиянче. Струват ми се глупави някак и така  Wink.
Слабо кафе с мляко пия и аз.

# 490
  • Бургас
Сиянче ,аз за сватбата като ми правиха прическата и ми отрязаха бретона доста за да се оформи що годе добра прическа...мисля че се получи добре .Ама оттогава не съм я скъсявала.

Амм да ви поздравя с едно лирическо изпълнение,като сме започнали.За някои може и да е малко сладичко ,ама нищо....
http://www.youtube.com/watch?v=bQ0jSVj7uAE

п.с.за Ралипо специално/предполагам че ще и хареса/

# 491
За кафето всеки един гинеколог ще ви каже, че ако преди да забременеете сте употребявали редовно, няма никакъв проблем да пиете по едно кафе на ден и една , две чаши кокак кола, особено ако сте с ниско кръвно.

# 492
За кафето всеки един гинеколог ще ви каже, че ако преди да забременеете сте употребявали редовно, няма никакъв проблем да пиете по едно кафе на ден и една , две чаши кокак кола, особено ако сте с ниско кръвно.

Разбира се, кафето в малки количества не вреди. Аз първите 4 месеца не близвах, защото ми се гадеше от него, но сега си пия по 1 чаша на ден - нес кафе със сметана.
Подстригвам се, боядисвам се... искам да съм хубава мама  Mr. Green

# 493
  • offshore & overseas
До 2 кафета са позволени, но това сме го обсъждали. Peace То от кафе до кафе е като от София до Рим, ма нейсе. Аз пия много мляко с малко или повече кафе (шварц). Напоследък не е много слаб бъркоча и май пак започнах да прекалявам с кофеина (но кръвното ми се е ковнало, та поне в тая посока проблем няма да имам). Иначе коли-моли хич не ме влекат.

Моята Калина в момента твори с темперни бои и не ми се иска да влизам в кухнята, да видя какво е сътворила. Добре че сме като военен лагер, защото сърцето ми щеше да се къса непрестанно от разрушителните страсти на децата...

# 494
  • До Балкана
Сиянче, подстригвам се и още как. Държа си на каренцето и си го подъжам много стриктно. Веднъж ми намекнаха, че съм щяла да отрежа пишката на момчето, но погледа ми и реакцията бяха достатъчни, за да не се направи втори опит за разговори по темата! Twisted Evil И си се и боядисвам - с боя без амоняк. Все пак трябва да сме хубави бременелки! Hug
Иначе коли-моли хич не ме влекат.
Аз както не обичам кола, вчера мъжа като купи и се нагълтах като невидяла. одрънках 2 чашки и после ела ме виж като реактив бях. Повече няма! Blush
Мяу, много харесвам художническия период на децата! бяхме на гости скоро при едно семейство с малко момиченце и като влязох в хола, всички стени и дивана беше пракрасно надраскан с фулмастри. Аз възкликнах от кеф, ама май им стана неудобно на хората, а аз просто не очаквах такова прекрасно творчество. Мъничето обаче разбра и започна да ми показва, че то било нарисувало това. Много весело беше! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:50 от Dallcheto

Общи условия

Активация на акаунт