ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Стискам палци на всички, които не се чувстват добре или се притесняват утре да се оправят и успокоят...  Hug
И си пожелавам слънчице  1swing,че да вдигна малко "гребена", този мрак и дъжд ме депресира...
Виждам,че за лошото отношение си говорите.
Аз като бях бременна с Радина една сутрин бързах от данъчното към офиса,че не бях паркирала правилно, стъпих на криво и паднах. Бях с рокля и много здраво си ожулих коляното ,потече кръв, скъсах си чорапите, омърлях се  Cry Беше рано , но няколкото души наоколо само се спряха и щом се изправих ме подминаха  Sad а на две момичета дори им стана смешно Embarassed
Нооо пък веднъж в супермаркета един чичко купи туикс на едно детенце на касата и като ме видя ,че съм бременна купи и на мен newsm03 newsm53 направо щях да се разплача , пускали са ме на опашки в магазин и в лаборатория  Grinning Просто са малко милите хорица...
лека вечер и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 466
  • Варна
Момичета благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug Току що си изпратихме гостите и след малко се ориентирвам към леглото, че малко се по уморих, нищо че мъжът ми помогна много.

# 467
Ку - ку  Mr. Green !

Не, не, не съм била на дискотека   Crazy .......
Просто Рая ме събуди в 4, да сме се гушкали  Rolling Eyes, след това ме метна малкият .....
Стисках очите до 5 и станах да си направя кафе  smile3507

# 468
И мойте хлапенца ме метнаха рано- рано.
Хриско ско4и и вика- Има тъмно! Покатери се на един стол и вклю4и лампата.

# 469
  • Бургас
Е добро утро и от мен !
Стар,мерси за кафенцето  Hug а като каза за дискотека,ейй от кога не съм ходила и сигурно скоро няма и да ида ....
Аз пък днес съм на лекции,трябваше вече да съм в университета ,ама като не ми се става.... алармата на телефона звъни през 10 мин ,колегите звънят,ама аз никой не отразих .Ама се наложи да стана да ида до WC-то и сега следва закуска.
Незнам дали изобщо да ходя,колебая се....
Хубав петъчен ден на всички мами ,особено на тези ,които все още работят!  smile3558

# 470
Добро утро и от мен! И аз сега си допих млякото с какао, но банана дето изядох нещо не ме засити!!!
Снощи като си легнах направо имах чувството че ще се задуша! Уж си дишам пък не ми достига въздух, пак беше голямо въртене. Ама ще взема да си поспивам наобяд, че иначе няма как да си наваксам съня.
Хубав ден и с по-малко препятствия!!!

# 471
Добро утро Hug Hug Hug
Ние вчера бяхме малко по културната част = гледахме "Котки" в
Музикалния театър, а събота/неделя ще ходим и на изложбата на котки в Природонаучния музей Crazy ( ако мъжът ми не изтрещи с мен вече Mr. Green Mr. Green) Въобще котешка седмица се очерта&малко кино.
Сега отиваме на ЖК и нямам търпение да видя колко е голям бебунчо Heart Eyes, че последния път беше по-малко на тегло, ама знае ли човек с тези стандарти и мерилки ooooh!
SuNnY SkY ,
Щом и алармата не те е събудила, защо да насилваш нещата Joy Я си се поглези малко - закуси, пусни си музика Simple Smile пък после можеш да
прихванеш колегите за по кафенце:)
Ника
дано да не те повтаря зъбчето Praynig, ама пък малкият как ти е отвил краката - направо е уникален Joy
[/quote]
Само да споделя, че от доста време липсва Мими Лакова. Дано всичко с тях е наред.
И на мен ми направи впечатление - дано скоро да се появи и да каже, че всичко е добре Praynig
Venivet,
Съобразително е детето - има тъмно,проблем, има лампа - няма проблем hahaha
И мойте хлапенца ме метнаха рано- рано.
Хриско ско4и и вика- Има тъмно! Покатери се на един стол и вклю4и лампата.

# 472
  • Варна
Добро утро и от мен,

Закуската днес пак от мен.

Стеле блаодаря за кафенцето  Hug   bouquet

Аз днес едва станах така ми се спи, смятам като нахраня малката и отново да се премъкна в леглото.

# 473
Добро и от мен. Simple Smile Няма какво да кажа, така че лек ден ви пожелавам.

# 474
  • Бургас
Велв ,май ще те послушам...Никаква няма да я свърша днеска.Поне ще се пробвам да пиша две курсови работи !!
А на теб късмет на ЖК днес !  Hug

# 475
Добро утро!

Искам да ви поздравя с една страхотна песен на Ищар, на която попаднах случайно. Тя е толкова магнетична, а тази песен е толкова докосваща: http://vbox7.com/play:bd9506c3&r=emb

Надявам се да ви хареса  Hug

Ели, уникален текст и музика! Много ми хареса!   bouquet

star, мерси за кафенцето! Хахах часът точно като за след дискотека си го докарала!  Grinning
Сияна, мерси за закуската!

Следобяд отивам на ЖК заради болничния. Добре че бързо се минава обикновено и спазват часовете.
Днес вече ще е слънчевооо  newsm44 Като грейне слънцето и аз с него грейвам sun

Пълен със слънчево настроение ден!

# 476
  • До Балкана
Добро утро и от мен!
Толкова лошо ми беше тази сутрин, че едва се надигнах от леглото! Confused Нооо, както казвате има слънце, няма нужда да обличам тежка дреха, предстои ми проверка от началството и ми е едно безгрижно. Същото пожелавам и на вас + много усмивки и хубави моменти днес, както виждам за някои от вас утрото е започнало с прекрасно събуждане! Mr. Green Остава само и деня ви да е хубав! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:27 от Dallcheto

# 477
Sunny sky, мога да ти услужа с моя будилник. Много е ефективен!

Ако се 4удите къде да се моткате, елате ми на гости в кабинета! Днес колежката няма да идва и съм цял ден.  #Crazy
Не се мяркат болни, не се притеснявайте.

# 478
Пак нямаме вода  smile3514

# 479
  • Burgas
Добро утро и от мен,аз съм на работа и много се кефя,че е петък,не че не ми се идва на работа,но в петък вече се чувствам изморена.Успешен петък на всички.
Стар побъркаха ви стая вода,що така я спират.

Общи условия

Активация на акаунт