ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Искам да ви поздравя с една страхотна песен на Ищар, на която попаднах случайно. Тя е толкова магнетична, а тази песен е толкова докосваща: http://vbox7.com/play:bd9506c3&r=emb

Надявам се да ви хареса  Hug

# 451
Аз още в4ера исках да постна нещо, когато коментирахте гимнастиките за прехвърляне на май4инство.

За първата година не знам, но за втората, имате право на цялото май4инство ако запо4нете работа в друга фирма, а старата не ви прекратява договора и ви плаща само здравните осигуровки - към 13 лв на месец.

При мене това се полу4и съвсем слу4айно. Просто за Хриско фиктивно се осигурявах в една от фирмите на мъжо, а когато той навърши 1, запо4нах работа в моята фирма. Всеки може да измисли подобна схеми4ка. Даже сега, докато пишех ми хрумна страхотна идея, ама първо трябва да проеря дали това важи и за първата годинка.

E, добре дошли в дебрите на социалното осигуряване.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 20:15 от Venivet

# 452
ДОБЪР ВЕЧЕР  Hug
СИЯНА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ   newsm59 newsm59 newsm59
АЗ ПО ПРИНЦИП НЕ ИЗЛИЗАМ МНОГО ЧЕСТО САМА,САМО КАТО ПЛАЩАМ СМЕТКИ ИЛИ С ПРИЯТЕЛКА НА КАФЕ И СЪМ ВИНАГИ С КОЛА.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НА МЕН МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НАВЪСЕНИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА ХОРАТА,ЕДНО ТАКОВА НА ЧОМПИ ТЕ ГЛЕДАТ,КАТО ЧЕ ЛИ СИ ИМ НАПРАВИЛ НЕЩО И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ВИЖДАТ ,ЧЕ СИ БРЕМЕННА.
НИКА ДАНО ДА НЕ ТЕ МЪЧИ ВЕЧЕ ТОЗИ ЗЪБ ,ЧЕ КАТО ЗНАМ КАК БОЛИ ,НИТО МОЖЕШ ДА СПИШ,НИТО ДА ЯДЕШ,УЖАСНО Е.
НАПОСЛЕДЪК ИМАМ ДОСТА РАБОТА В ОФИСА,А КАТО СЕ ПРИБЕРА НИЩО НЕ МИ СЕ ПРАВИ,САМО МИ СЕ ЛЕЖИ,НО ИНАЧЕ  НЕ СПИРАМ ДА ВИ ЧЕТА.
ЗА СВЕКИТА И МАЙКИ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА,САМО ДА КАЖА ,ЧЕ КОЛКОТО ПО-МАЛКО МИ СЕ МЕСЯТ ПО-МИ Е ДОБРЕ.НИЕ СИ ЖИВЕЕМ ОТДЕЛНО ОТ ГОДИНИ И ТАКА СМЕ СИ СВИКНАЛИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ И С ДЕТЕТО И С ФИРМАТА НИ ,ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИЗТЪРПИМ НЯКОГО ДА НИ КАЗВА КАКВО И КАК ДА ГО ПРАВИМ,ТА БИЛО ТО И МАЙКИТЕ НИ.
МАЙ СЕ ОТПЛЕСНАХ Embarassed
ЛЕКА И МЕКА  Heart Eyes

# 453
Аз още в4ера исках да постна нещо, когато коментирахте гимнастиките за прехвърляне на май4инство.
 За първата година не знам, но за втората, имате право на цялото май4инство ако запо4нете работа в друга фирма, а старата не ви прекратява договора и ви плаща само здравните осигуровки - към 13 лв на месец.
При мене това се полу4и съвсем слу4айно. Просто за Хриско фиктивно се осигурявах в една от фирмите на мъжо, а когато той навърши 1, запо4нах работа в моята фирма. Всеки може да измисли подобна схеми4ка. Даже сега, докато пишех ми хрумна страхотна идея, ама първо трябва да проеря дали това важи и за първата годинка.

Миличка, би ли обяснила по-подробно, че не можах да схвана гимнастиката  Thinking. За пълната сума от първата година ли става въпрос, или минималната от втората нататък?

# 454
За втората със сигурност е така. За първата може да се провери.

сега не мога да пиша, 4е дребното седи по пишка и 4ака да влезем в банята

# 455
Аз да се отчета, че най накрая стигнах до преглед, все нещо ставаше, че го отлагахме. А накрая се оказа, че толкова съм затъпяла, че забравих, че часът ми е за сряда  ooooh! Куха лейка хормоналка съм станала. Но накрая стигнах и до там, всичко ни е наред, все още чакаме момиче, а и явно ще е голяма като батко си защото от сега е в горната граница. Очевидно е характер от рано, само да седна или легна и се опитва да прокопае тунел през корема ми. Големия дзвер подскача отвън, тя отвътре, а аз по средата ... няма да описвам.

Лека вечер на всички и спокойна почивка Hug

# 456
Уф то и аз да се оплача..от финансов характер и при нас положението стана критично,мъжът ми остана без работа аз взимам по 260 лв болничен а вноските са ни към 400 лв-саответно ние не ги вкарваме и сега става 3-ти месец и тези се разбиват да ми звънят и всеки ден вкарвам невероятни нерви и само се надявам мъжа ми по скоро да почне работа че да закрепим нещата,вече от тези нерви и сън не ми лови и контракции си получавам всеки ден и е един малък ужас-просто нямам търпение да родя-да не мъча поне беба в себе си  Tired
И да ви попитам някоя от вас мисли ли да ражда в Майчин Дом и ако да-при кого?

Ради аз ще  раждам в Майчин дом при доктор Гунев,той ме е израждал пурвия път и сега сън си при него,но аз към него съм пристрастна защото той си е моят личен гинеколог от поне 8 години вече и ако каже мога да родщ и на ливадата само той да е до мен Joy

# 457
Аз ще раждам в Майчин дом при доктор Гунев. При него си проследих първата бременност и родих съответно при него и сега отново така. Това е най компетентния лекар, на който разчитам напълно и само него слушам. А минах през доста гинеколози за толкова време.
Hug

Много се радвам да чувам такива отзиви за док. Гунев-той наистина е голям човек  на първо място ,после доктор и професионалист.Винаги обяснява толкова подробно какво ще усетиш преди да го усетиш.
Сунита ти в частния му кабинет ходиш на  редовните си прегледи-може да се засечем някой път-аз имам на 16.12 час!

# 458
Аз мисля да раждам  в Майчин дом при д-р Дяволов, препоръчан ми е от приятелка и знам че работи в патологията .
И на мен са ми го препоръчвали много д-р Дяволов

# 459
Ей някой може ли да се пробва да влезе в замундата и да каже дали става, че тука сега ми казаха че от чужбина достъпа бил вече забранен Sad да разбера дали от бг си е наред.

# 460
от бг си е наред достъпа до замунда

# 461
Аз мисля да раждам  в Майчин дом при д-р Дяволов, препоръчан ми е от приятелка и знам че работи в патологията .
И на мен са ми го препоръчвали много д-р Дяволов

Доктор Дяволов е много добър специалист,две мой приятелки бяха при него, а и направи секциото на майка ми, много са доволни.
Проблема при него е, че има много пациенти и ако не ти следи той бременноста малко трудно е да родиш при него,доста зает е или поне беше преди време.

# 462
  • София
Само да споделя, че от доста време липсва Мими Лакова. Дано всичко с тях е наред.

# 463
Искам да ви поздравя с една страхотна песен на Ищар, на която попаднах случайно. Тя е толкова магнетична, а тази песен е толкова докосваща: http://vbox7.com/play:bd9506c3&r=emb

Надявам се да ви хареса  Hug

Много хубава песен, Ели! Аз нещо съм се разнежила... Пожелавам ви лека нощ с нея. smile3525

# 464
  • York
За варненките: http://www.9m-bg.com/index.php?p=news_inner&sub=89

Този път няма да пропусна. Даже и мъжа ще убедя да дойде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт