ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Пухче права си ....
А бе то при докторката нямаше проблем,ама сестрата при която си оставих болничния за печат и подписи тя правеше коментарите..
То се е получило нещо от рода-царя дава,падаря не дава WinkПриятно готвене!
Ел дано се оправят нещата с кръвното!Утре ще чакаме новини от жк-то Simple Smile
Айде аз ви оставям,отивам на курс.Приятна вечер Hug

# 436
  • София
Благодаря ви ,момичета,за отговорите. Hug На 23-ти съм на ж.к. и ще говоря с доктора,но исках предварително да се ориентирам.Нямам представа как ще реагира на искането ми,но май не може да ми откаже... Naughty

Ел,и аз имам сърцебиене.Днес в маршрутката като заби това сърце,ужасно... ooooh! Но не знам кръвното как ми е.

За прахта за пране,чувам добри отзиви за Персил сенситив и от него ще взема сигурно.

# 437
  • София
Ехооо, здравейте и от мен  Hug
Ралка, и аз да се присъединя към всеобщото мнение, че си направила чудесна есенна фотосесия  Hug
Аз се паразходих вече днес.  Peace Продължавам да си поработвам от къщи и все повече ми харесва така. Имам си време за всичко, което ми се прави, мога да си полегна ако искам, мога да си хапна нещо топло, да пия сокче, чайче - супеееееееееееер!!  newsm68 Е, днес ходих и до офиса, но само за час  Peace
missmall, не се притеснявай за бебока. Той е достатъчно добре предпазен. Аз когато паднах на корема си, докторът ми каза, че вероятността на бебока да му има нещо е изключително малка. Така, че никакви притеснения  Hug А по отношение на хората - и аз нямам думи. То пък да си загубим цялата човечност. Но за това няма смисъл да се ядосваш.   
В тази връзка, знаете ли кое ми е най-странното?! Аз винаги съм отстъпвала реда си на бременна жена или на жена с малко дете. Не защото са ме молили, така съм чувствала нещата. Не очаквам сега да се завърти целия свят на петичка, че аз съм бременна, нито пък съм някое мрънкало или глезла, но понякога си мисля, че трябва човек да прояви повече човещина. Например онзи ден се възмутих в Комо. Чакаме ние да си вземем покупките и пред нас имаше поне 5-ма мъже. Видяха ни, видяха, че съм бременна /то няма как да не видят с този корем  Laughing/ и никой не предложи да минем пред него, за да не чакаме. Чакахме повече от 20 мин. Честно казано бях супер уморена, защото цял ден бяхме трамбовали по магазините, но това беше положението. Естествено не коментирах. Това си е тяхно право и техен избор, но се учудвам за пореден път какви егоисти можем да сме и как е възможно да не ни пука за света, който ни заобикаля. Аз мога и да откажа да мина преди тях, да откажа да се възползвам от място или каквото и да било, но някак ми изглежда човещина да ме попитат.. Но, това е положението.

Хайде и аз да отида да посвърша нещо в кухнята   chef
На вас спокойна вечер и до после  Hug

# 438
ЗДравейте и от мен.
Малко по - назад и аз писах,че кръвното ми по време на консултация беше високо,но сега го следя по 3 пъти на ден и е съвсем нормално(даже пак леко ниски).
Понеделник и аз ще ходя пак на ЖК да им носля измерванията и да видим дали ще вземаме мерки.
За болния доколкото знам може веднага да се пусне ЛКК само трябва да имаш пълни кръвни и т.н. (тъй наречения първичен и след това да ти го удължат)

# 439
Miss_Butterfly, и аз пия Нутри Маг, но вече профилактично по 1 на ден. При мен е на периоди - има ги няколко дни по 1, 2 на ден, после цяла седмица нищо. Но моят лекар каза, че си е нормално. Някои жени ги усещат по-осезателно тези неща. Търпим си и това е. Нищо страшно няма.  Hug Просто матката се разтяга при нарастването и някои жени повече усещат от други.
За болничният - от гинеколога, при който си на ЖК.
Ели, благодаря!  Hug

# 440
Абе като ви слушам какви ги говорите за транспорта и страх ме хваща. Аз не съм ползвала градския транспорт, един -два пъти метрото само, но ми ставаха и то тогава бях в по-малките месеци и даже не ми личеше чак толкова като сега. Интересното беше че само жени са ми ставали, мъж не. А иначе сега не съм ходила на ревю, както се казва, но понеже аз винаги съм се ухилвала като видя бременна жена, защото ми става много мило, това да те гледат като полезно изкопаемо не го разбирам. Сигурно ако ме погледнат така ще ги питам какъв им е проблема. Иначе вчера ме боля гърлото, днес главата и носа ми май почва да тече и ..не е добре работата. Сега му ударих един сън и съм по-добре, на обяд освен всичко друго ме беше завладяла и паниката, защото днес на работа трябваше да дойде една клиентка и се обади да каже, че няма да дойде, цяла нощ са обикаляли от болница на болница с дъщеря и, тя е на 37 години и е бременна сега за пръв път и тя е в седмия месец , с бронхопневмония е вследствие на грипа разбира се, и никъде не са искали да ги приемат, само са ги връщали. Е, най- накрая са ги приели, не разбрах къде, но жената беше много притеснена, и аз се притесних, че преди два дена идва, аз бях с маска де, но и на нея нищо и няма, само дъщеря и е зле.  Другото е че я познавам и дъщеря и, знам за грипа, много бързо се развива това чудо, ужас, оня ден се усети че се разболява и няма и два дена - пневмония.
Ел, какво да ти кажа... за депресията де, и аз съм така но си трая. Основно от притеснения от финансов характер, но да не ви занимавам с глупости. Оправяй кръвното, то малко остана, но все пак достатъчно за да създаде проблеми. И драскай по някой ред че точно се чудех че от доста време не си писала и мислех да питам за теб, че то в това време никой не знае от къде какво ще му дойде. Hug

П.П. Сега видях снимките и аз. Половин час ги търсих във всички папки, а те в последната която погледнах. Много са хубави Рали, друго си е като татко ти е фотограф, веднага се вижда разликата със снимки, които е снимал човек който не е специалист, и на теб не ти личи че си бременна много. Е, ние го виждаме защото знаем, но ако ги види човек, който не знае че си бременна едва ли ще разбере по снимките. А тая статия я четох днес и се чудях какво мога да сготвя в което да наблъскам яко чесън, че така само не мога да го дъвча, но още нищо не съм измислила. Днес не ми е ден за мислене.  Confused

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 17:04 от Бръмби

# 441
Уф то и аз да се оплача..от финансов характер и при нас положението стана критично,мъжът ми остана без работа аз взимам по 260 лв болничен а вноските са ни към 400 лв-саответно ние не ги вкарваме и сега става 3-ти месец и тези се разбиват да ми звънят и всеки ден вкарвам невероятни нерви и само се надявам мъжа ми по скоро да почне работа че да закрепим нещата,вече от тези нерви и сън не ми лови и контракции си получавам всеки ден и е един малък ужас-просто нямам търпение да родя-да не мъча поне беба в себе си  Tired
И да ви попитам някоя от вас мисли ли да ражда в Майчин Дом и ако да-при кого?

# 442
Аз ще раждам в Майчин дом при доктор Гунев. При него си проследих първата бременност и родих съответно при него и сега отново така. Това е най компетентния лекар, на който разчитам напълно и само него слушам. А минах през доста гинеколози за толкова време.

# 443
  • София
Здравейте, мацки!
Сиянче, да ти е жив и здрав рожденника!   bouquet
Рали, много са хубави снимките, но то е от модела, да знаеш!  Grinning

Аз имах странно преживяване тази нощ - болеше ме зъб!  Shocked Леле, това било много гадно, бре! Болката се търпи, поспах си добре, но днес не ми е минал и вече имам черни мисли в главата, която също ме боли, на всичкото отгоре.  Mr. Green
Тази сутрин така не ми се ставаше, че... Детето идва и ме дърпа "Мамо, стани!", а аз се пазаря като тинейджърка "Още 5 минутки, маме!".  Embarassed Накрая ми отви краката, обу ми пантофите и ми предлагаше само краката ми да станели тогава.  Laughing Heart Eyes
После бяхме навън близо 3 часа и след това така сме отнесли двамата, че преди малко ставаме.  Grinning

# 444
  • София
Бръмби, аз бих ти препоръчала да направиш печени чушки с оцет, магданоз, олио и чесън, ако обичате. Ние често я правим тази салата в къщи. Честно да ти кажа доста чесън слагам, понеже и двамата сме любители  Simple Smile
Другото, за което се сещам и пак е с чушки  Laughing са чушки с доматен сос и чесън   chef
Илииии шкембе чорба. Там е голямото подлучване  Joy

ПП Сега видях, че Сияна има рожденник! Сианче, да ти е жив и здрав, и само да те радва!!  newsm59 newsm59 newsm38

# 445
  • София
Днес купих на бебока много сладки "мъжки" джинси. Мисля с тях да го изписваме. Като окомплектовам всичко ще го снимам.

# 446
Бръмби, тази рокля ,като я купих в началото още, ми висеше като на закачалка и можеше още една Раличка да се мушне в нея  hahaha А за снимките я облякох като за последно тази година, защото ме стиска доста вече на корема.
Иначе да, ходя със свободни дрехи, които не ми очертават пупата обикновено и не се набива на очи бременността  Wink. Умишлено е, по ми е удобно.

Аз си хапвам така 1,2 скилидки чесън с вечерята. Иначе Ели хубави идеи е дала. Как обичам и печени чушки и шкембе чорба, ммм  Grinning
Аз отивам да сложа тиквички с ориз да се правят  Wink.

П.П. НикаFlowers Bouquet Hug
Зъбчето дано не те тормози и тази нощ! А по джинси и аз много си падам, и не само  Wink. Чакаме снимчици.

# 447
Аз мисля да раждам  в Майчин дом при д-р Дяволов, препоръчан ми е от приятелка и знам че работи в патологията . Не мога да кажа нищо като препоръки защото ще ми е за първи път, дано съм се насочила правилно. Ако някой има информация нека я сподели.
Момичета, благодаря за мненията, относно детската козметика и праха за пране. Simple Smile

# 448
  • София
Miss_Butterfly за контракции в този период на бременността нош-па е прекалено слабичък препарат и може да взимаш по някое ако имаш бодеж или няква лека болка, но контракциите по това време са най-често от липса на магнезии в организма, затова се получават и крампите. Пият се медикаменти с магнезии - магнерот, магнерич (БГ вариант), диаспорал(прахчета) и др.. Попитай на следващата консултация и ще ти изпишат нещо. Колкото са нормални, толкова и не трябва де се омаловажават ида не се чака да станат нетърпими.
Аз пих магнерот, след това смених с диаспорал мисля че по добре се чувствам, но пак имам стягания по 10-20 дневно. Бях и по-зле и Гинипрал съм приемала за някой ден, но това е мноооооого силно и предизвиква сърцебиене, като страничен ефект. Следи се шийката при сериозен проблем с контракциите и е наложително да се увладеят до минимум. Нормално е до около 10 на ден неболезнени. Peace

# 449
Здрасти, момичета  Hug Hug Hug

Аз си ви чета редовно, ама нещо нямям много муза за писане  newsm78

Сияна, миличка - Честит ти Рожденник - жив и здрав и само щастие пожелавам   bouquet  bouquet

Аз чакам мъжо да се прибере от работа и съм мушнала във фурната едно пиленце с картофи, че той много обича и забърках един сладкиш, та яко му точа лиги, но ще устискам до вечеря  smile3521 newsm47

Уикенда ще сме на Чепеларе и се надявам планинския въздух да ми се отрази добре, че някак по-леко се чувствам сякаш като не сме в София...

Общи условия

Активация на акаунт