ЮНСКОТО дете хапва вече каша и пюре! Тема №95

• 25 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
KaterinkaM baloni baloni baloniчестито и от мен да са ти живи и здрави!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:48 от senayde9

# 76
  • София
Кате, от Лора Мони са я преглеждали две педиатърки.Едната предписа капки с адреналин с грешни пропорции, другата ни  прати в детска педиатрия с болничен лист без да ми каже (тогава Моника се разрева за ядене и аз докато я хранех тази ми сложи документите в чантата на количката и каза да идем до там само да и чуят гърдичките) та се наложи да се подписвам, че не искам да оставаме в болница...Изобщо аз съм много недоволна от педиатърките в този център.
Иначе Тантум вреде-то и аз го мазах преди да получа отговора от д-р Слънчева. Добре, че сме имали късмет да нямат алергии децата...

# 77
  • Пловдив
KaterinkaM Четита ви 1/2 год! Да са ти живи и здрави и много послушни! Да ги нацелуваш тези две кукли.

Бързо оздравяване на Ники.

Кате забравих да ти кажа, че и трите ти деца са прекрасни!

# 78
Кате, от Лора Мони са я преглеждали две педиатърки.Едната предписа капки с адреналин с грешни пропорции, другата ни  прати в детска педиатрия с болничен лист без да ми каже (тогава Моника се разрева за ядене и аз докато я хранех тази ми сложи документите в чантата на количката и каза да идем до там само да и чуят гърдичките) та се наложи да се подписвам, че не искам да оставаме в болница...Изобщо аз съм много недоволна от педиатърките в този център.
Иначе Тантум вреде-то и аз го мазах преди да получа отговора от д-р Слънчева. Добре, че сме имали късмет да нямат алергии децата...

Само се моля Господ да пази децата ни, че явно на лекарите трудно може да се разчита. Днешната ми каза, че била асистент в катедра "Педиатрия" към МА и имонолог, та можело да й вярвам, а защо ли вътрешното ми чувство беше така настръхнало и мнително...
Сави всъщност направи алергична реакция към Тантум-верде-то, цялата се обрина с малки пъпчици. Което, според нашата лекарка, било невъзможно, защото нямала такъв друг случай...  #Crazy

# 79
ЧЕСТИТ 6-ТИ МЕСЕЦ НА САВИ И НИКИ! НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 80
Катеринка честити 6 месеца на малките сладурки, да са ви живи и здрави Hug

maiamiii витамин С по-добре не давай профилактично, а ако усетиш, че почва да се разболява, четох наскоро, че се образували песъчинки в бъбреците от него. Geraldine незнаех че има различни ампули Rolling Eyes

# 81
  • Ловеч
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА МАЛКИТЕ СЛАДУРАНКИ САВИ И НИКИ..ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО ИМ ЖЕЛАЯ..

# 82
Катеринка, честити месечинки на Ники и Сави! Да са ти много здрави и усмихнати!

# 83
Момичета, а къде е Гъди?
Ако някой знае нещо да пише, да не й звъня да я притеснявам излишно.

# 84
  • София
Алиента, и аз незнаех, случайно попаднах. Ето тези са: http://vitaminc.bg/kakvo_drink.html

# 85
Кате, живи и здрави да са хубавиците! Целуни ги от мен.

Момичета, моите ходения по мъките продължават до понеделник, когато ще дам кърма за микробиология.
Това ми каза консултантката. Тази сутрин се сдобих с още един блистер на лявото зърно, а на дясното са няколко и то от няколко дена Sad Това е запушена подкожна пора или нещо такова. Хедра го е описала много хубаво както и мерките при такъв случай. Но оттам кърма не тече.
Изследването ще е, за да се види дали не е от накоя бактерия, която така дразни кожата ми там. Ако е така, лечение със съвместим антибиотик. Ако ли пък не, ще се срещам с Д-р Попиванова за консултация на място как да го третирам.
Вероятна причина е силното засмукване от страна на бебо, голямо производство /само кака го казах Simple Smile/ на кърма или неустановени причини. Може да се дължи и на наличие на гъбична вагинална инфекция.
Лечения има. Дано и за мен да е бързо и ефикасно. И се надявам да съм права.
Първия път такова нещо не съм имала, дори не знаех що е то.

Това само за информация на кърмещите.
До тогава ще правя накисване в солена топла вода и обтриване с кърпа, за да се "пукнат" блистерите.Мога да кърмя бебо, за него не било опасно. Трябва само да внимавам да не се втвърдява пак!

Да, и аз това се чудя от снощи...

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 19:23 от ayas

# 86
Ей Аяс, какво пък ти го закъса така  Sad бързо да се оправяш  Hug

Джералдин, последните които взимах бяха такива, ама пък въобще не съм обърнала внимание Embarassed

# 87
Честити 6 месеца и от мен на дечицата на КатеринкаМ! Живи и здравички и много радости да носят на мама и тати!  love001

# 88
Да са живи и здрави двете ПРИНЦЕСКИ-САВИ И НИКИ! Много са ми хубави,нали са от дефицитните женски близначета Hug

Miamii,според мен 5 ампули вит.С няма да навреди на детето.
И да,наистина има вит С специално за пиене в ампули.Даже на мен оня ден в аптеката са ми дали инжекционен разтвор,и аз не посмях да и го дам.Може би защото си купих спринцовки за сиропите....

Аyas-да се оправяш бързо Praynig

Ние днес от утринта сме навън.
Сега чакам 3 приятелки(майки) на гости.

# 89
  • Ловеч
и аз днес питах за Гъди,учудващо не е писала тези дни

Общи условия

Активация на акаунт