От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
знае ли някой на NEXT кога им почват намаленията

# 391
Zdraveite,iteresuvame se ot uslugite na Give Transport.Sled kato govorihme s tqh stana qsno,4e vsy6nost pory4kata se zapla6ta predi da e predadena,ta tova leko ni ozada4i.Ako nqkoi se e vyzpolzval ot tehnite uslugi,molq da spodeli vpe4atlenieto si. Simple Smile
Blagodarq.

P.S. А да попитам и за The Win Company-цените посочени в сайта им за всеки килограм ли се отнасят,т.е. нямат определен лимит на поръчката,след който да се плаща вече на килограм?  newsm78

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 00:57 от iovkado

# 392
Някой поръчвал ли е от The Body Shop? Доставят само до UK, но пък ми даде да регистрирам БГ билинг адрес, та се чудех дали мога към английски адрес да поръчам с БГ карта  newsm78

# 393
SZA,аз лично не съм,но съм чела за получени поръчки от момичета по този начин-с бг карта на англ. адрес Peace

# 394
Бингъл, благодаря.  Разглеждах дрешките в линка ти и много ми харесаха, жалко че нямам момиченце Simple Smile Исках да те питам от Мамас и Папас как поръчваш?

# 395
  • Sofia
Zdraveite,iteresuvame se ot uslugite na Give Transport.Sled kato govorihme s tqh stana qsno,4e vsy6nost pory4kata se zapla6ta predi da e predadena,ta tova leko ni ozada4i.Ako nqkoi se e vyzpolzval ot tehnite uslugi,molq da spodeli vpe4atlenieto si. Simple Smile
Blagodarq.

P.S. А да попитам и за The Win Company-цените посочени в сайта им за всеки килограм ли се отнасят,т.е. нямат определен лимит на поръчката,след който да се плаща вече на килограм?  newsm78

Незнам с кой си говорил или говорила,ама нещо ти е грешна информацията
Точно преди кое предаване  Laughing
Ако си тази,която искаше да се включи в личната ми поръчка от toysrus.co.uk естествено е,че ще ти искам парите напред,за да си платиш играчките
Няма да ти взимам комисион за посредник защо аз трябва да ти плащам играчките?
Офертата беше да си разделиме доставката,така че всеки си поема цената на играчките предварително
Въпроса ти е много неуместен и не на място поставен!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 08:11 от chocha

# 396
  • София
Здравеите ,вече повече от два дни се опитвам да направя едно плащане в ибеи на един часовкик ,който искам да се достави в Америка.За там доставката е безплатна ,на последната страница на лащането сменям адреса на доставка но не се маха сумата за доставка до България.Моля за помощ ,какво трябва да направя !

# 397
  • софия
chocha,  Hug Hug Hug Hug (знаеш си защо).
Да похваля Give Transport - средата на миналата седмица купих нещо и го пратих към тях. Без да моля ме уведомиха, че нещото вече пътува към България. Много съм доволна  Grinning   bouquet!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:48 от zvanche

# 398
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/1/9  дали може някой да ми даде размери за това якенце? А също и да споделите размери на панталони за момче 2-3 и 3-4 г и блузки. За първи път ще пазарувам така и се чудя какви размери да поръчам? Моля Ви.
 и има ли някой поръчвал вече през THE WIN COMPANY!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:53 от mamaili

# 399
  • София
Моля ви дайте ми утре приемното време на Гъбко и къде беше втория офис, не тоя на Тотлебен??

И приемното време за събота за Тотлебен  Praynig

Къде точно на Тотлебен се намира офиса на Гъбко,а вторият?

Да попитам тези от вас,които вече са ползвали услугите им за колко време идват поръчките им?
Благодаря!

# 400
  • София
Момичета, вчера си поръчах си ето тази кошарка http://www.babychuckles.co.uk/popup.aspx?src=images/PRODUCT/large/599952-01.jpg
чрез Гъбко, писаха ми че е пусната поръчката и днес им преведох парите, стискайте палци да дойде.  Grinning

Искам да попитам тези които са им ползвали услугите им горе долу за колко дни е дошла поръчката им.

Хубав ден на всички.   bouquet

# 401
Здравейте,
Някой да знае случайно в кой завод/фабрика в България се шият дрешки на H&M ???
Беше коментирано преди ...
 Hug

# 402
Моля ви дайте ми утре приемното време на Гъбко и къде беше втория офис, не тоя на Тотлебен??

И приемното време за събота за Тотлебен  Praynig

Къде точно на Тотлебен се намира офиса на Гъбко,а вторият?

Да попитам тези от вас,които вече са ползвали услугите им за колко време идват поръчките им?
Благодаря!

Първият - Тотлебен 71-73, 5етаж;
Вторият - Забравих улицата, но знам, че е зад Зоологическата градина и трябва да се звънне по телефона да се разберете. Аз днес си взех книгата и не ми взеха пари! Момичето каза, че следващия път като си поръчам ще им ги дам, понеже бяха малко над лев! Направо още не мога да повярвам. Като се сетя какви ядове паднаха с тия от E, за мен Гъбко нямат конкуренция  Peace. Препоръчвам ги и определено пак ще ги използвам  Grinning

# 403
някои ще поръчва ли от ТЕСКО? останахме без пола за рожденхия ден на малката  Cry МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ<ИМА 20% нАМАЛЕНИЕ!!!!!

# 404
Blagodarq.

P.S. А да попитам и за The Win Company-цените посочени в сайта им за всеки килограм ли се отнасят,т.е. нямат определен лимит на поръчката,след който да се плаща вече на килограм?  newsm78

Незнам с кой си говорил или говорила,ама нещо ти е грешна информацията
Точно преди кое предаване  Laughing
Ако си тази,която искаше да се включи в личната ми поръчка от toysrus.co.uk естествено е,че ще ти искам парите напред,за да си платиш играчките
Няма да ти взимам комисион за посредник защо аз трябва да ти плащам играчките?
Офертата беше да си разделиме доставката,така че всеки си поема цената на играчките предварително
Въпроса ти е много неуместен и не на място поставен!

А аз не разбирам за какви играчки и поръчка от Toysrus.co.uk ми говориш,защото аз с никого не съм имала подобни уговорки и смятам,че не моят въпрос,а твоята реакция е неуместна и не на място,защото без да си сигурна към кого се обръщаш,правиш подобен коментар. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт