От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
благодаря,така като има гледам условията пак с римини ми е най изгодно,тук до колкото разбрах/може и да бъркам/имат фиксиран курс на лирата,независимо дали е с банков превод или с нал.платеж-греша ли Rolling Eyes

# 376
Аз да се оплача....Имам емайл от Римини. На малката ботушките са изчерпани  Sad   Не ми върви с тези ботуши  Crazy  Иначе всичко останало от поръчката ще пристигне.

Ако някой продава ботушки за момиченце № 9 да казва  Hug

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 19:15 от rummi_pl

# 377
благодаря,така като има гледам условията пак с римини ми е най изгодно,тук до колкото разбрах/може и да бъркам/имат фиксиран курс на лирата,независимо дали е с банков превод или с нал.платеж-греша ли Rolling Eyes
На мен ми писаха, че имат и сметка в лири. Би трябвало, ако се внасят парите по нея, да се плаща според курс продава на банката. Ще видим като дойдат нещата как ще е плащането.

# 378
Ами не знам, ти си решаваш, но аз като гледах условията на Римини - техния курс беше 2.33 лв за паунд

# 379
Намалиха си го PeaceМисля,че сега е 2,26 или 2,28 Rolling Eyes
От Алезар и аз съм много доволна!Комуникация-перфектна!Днес поръчах една раница на Найк на каката за училище,която тръгва към мен в неделя! Party
От това по-бързо здраве му кажи bowuu

# 380
Добър вечер на всички търся са сайт за GSM -ми .Благодаря предварително   bouquet

# 381
Добър вечер на всички търся са сайт за GSM -ми .Благодаря предварително   bouquet

ebay.com PeaceТи какъв GSM търсиш

# 382
Ами не знам, ти си решаваш, но аз като гледах условията на Римини - техния курс беше 2.33 лв за паунд
аз ходя и ги внасям по сметката им и ми ги изчисляват по курса за деня

# 383
  • Варна
От Алезар и аз съм много доволна!Комуникация-перфектна!Днес поръчах една раница на Найк на каката за училище,която тръгва към мен в неделя! Party
От кой сайт поръча чрез Алезар, и аз днес пуснах поръчка с тях, но не ми обещаха че със сигурност ще тръгнат нещата в неделя.
Казаха ми,че сега имало намаления и куриерите хвърчали, въпреки че сайта, от който поръчах, доставял за един ден до англ.адрес

# 384
аз предлагам всички саитове да почнат да доставят до бг,и да приемат бг карти,И ДА НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПОСРЕДНИЦИ!
извинете ме,но такава драма няма...... ooooh! #Cussing out #2gunfire

# 385
аз предлагам всички саитове да почнат да доставят до бг,и да приемат бг карти,И ДА НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПОСРЕДНИЦИ!
извинете ме,но такава драма няма...... ooooh! #Cussing out #2gunfire
И на мен ми е по удобно да пазаря директно от сайтовете, защото ползвам кредитна карта и когато стане време за погасяване плащам по-малко от крайната сума(не минималната вноска)...докато при посредниците винаги трябва да имам пари под ръка. ooooh! Tired
Жалко че не всички сайтове приемат бг карти...

# 386
Моля ви дайте ми утре приемното време на Гъбко и къде беше втория офис, не тоя на Тотлебен??

И приемното време за събота за Тотлебен  Praynig

# 387
От кой сайт поръча чрез Алезар, и аз днес пуснах поръчка с тях, но не ми обещаха че със сигурност ще тръгнат нещата в неделя.
Казаха ми,че сега имало намаления и куриерите хвърчали, въпреки че сайта, от който поръчах, доставял за един ден до англ.адрес
Argos Peace

# 388
Има ли някой поръчал от Маталан с бг карта ooooh!

# 389
И аз чакам тези пантофо-ботушки Simple Smile, моят син също е на почти 9 месеца и съм поръчала точно 12-18 м. размер. Благодаря че сподели, защото се притеснявах да не са му големи, но явно няма да са  Hug
Може ли да те помоля да премериш стелката като ги получиш? Благодаря предварително!

Разбира се, дано дойдат скоро, че ми се изчака чакалото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт