От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
да ви попитам поръчвали ли сте стъклени изделия от NEXT илидруг сайт и в нормален вид ли са пристигнали? 

# 361
Момичета да Ви попитам имате ли наблюдения момчешките дрешки - дънки блузки и т.нл на  NEXT дали са уголемени или не? Ние сме на 2,8годинки и се двоумя какъв размер дрешки да поръчам 2-3 или 3-4! Мола Ви посъветвайте ме.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 15:20 от mamaili

# 362
  • София
Момичета да Ви попитам имате ли наблюдения момчешките дрешки - дънки блузки и т.нл на  NEXT дали са уголемени или не? Ние сме на 2,8годинки и се двоумя какъв размер дрешки да поръчам 2-3 или 3-4! Мола Ви посъветвайте ме.
моят син е на 3 години и 9 месеца.Лятото му поръчах дрехи с размер 4-5 и му бяха големи-ще ги носи догодина. От есенната колекция му поръчах размер 3-4 и определено ще ги носи и след и  като навърши 4 години.  А по принцип е доста висок за възрастта си.

# 363
  • Пловдив
Момичета имам голяма молба към вас - попадали ли сте из сайтовете на някое хубаво палтенце - вталенко и дълго до над коляното. Гледах в Ларедут и няколко други сйтове , но ако има що годе хубави са по 200 лв а аз чак толкова  не мога да отделя. Ако случайно някой си е поръчвал или срещал такова ще бъда мнооого благодарна да сподели   bouquet

# 364
Цитат
И така, разходете се из английски уебсайтове (по-долу ще намерите списък на най-популярните, но не позволявайте той да Ви ограничава, приемаме поръчки и от предложени от Вас сайтове),

Thinking

Да. Аз не исках да им обърквам нещата (че ако само на мен ми я бяха приели, хората можеше да се почувстват неловко) и затова не писах, но ми приеха поръчката и я изпълниха.

Ice, не си сама в това преживяване  Wink Но ще почакам и аз. Mr. Green

# 365
здр.продавам тези 2 блузи само ги изпрах големи са ми доста по етикет са 15 год ако някой иска размери ще дам http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.15768764

# 366
Цитат
И така, разходете се из английски уебсайтове (по-долу ще намерите списък на най-популярните, но не позволявайте той да Ви ограничава, приемаме поръчки и от предложени от Вас сайтове),

Thinking

Да. Аз не исках да им обърквам нещата (че ако само на мен ми я бяха приели, хората можеше да се почувстват неловко) и затова не писах, но ми приеха поръчката и я изпълниха.

Ice, не си сама в това преживяване  Wink Но ще почакам и аз. Mr. Green

ами питах ги пак, и те ми пратиха извинителен мей, че са се объркали, грешката е тяхна и комисионната се начислявало само върху поръчаните продукти, но въпреки всичко не смятам да ги ползвам повече   Naughty

# 367
Здравейте момичета,харесах тези http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/4/8 ботушки за моя син и според таблиците трябва да му взема UK11.5,обаче такъв размер няма.Има 11 и 12.
Всъщност ми трябва за краче 18.5см.Моля ви,за съвет кой номер да взема.
 А дали са хубави и топлички?Някой получавал ли ги е ?

За тези http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/13също се чудя- това бебешка серия ли е?Трябват ми за дъщеря ми UK3 ,краче 22.5см.

Имам въпрос и за тези http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/5 бебешка серия ли са и дали са хубави?Трябват ми пак за дъщеря ми UK3 ,краче 22.5см.
Благодаря ви  bouquet

# 368
ами питах ги пак, и те ми пратиха извинителен мей, че са се объркали, грешката е тяхна и комисионната се начислявало само върху поръчаните продукти, но въпреки всичко не смятам да ги ползвам повече   Naughty

Случаят е идентичен Peace

# 369
здравейте
някой дали скоро ще поръчва от George, харесала съм 1-2 неща и не ми се пуска поръчка само за това Peace

# 370
Днес пристигна по Алезар първата ми поръчка,  доволна съм , много бързо действат, всяка седмица доставят пратки.  А за нещата от Некст - те просто са си дрешките на Некст, чудесни са.

# 371
Някой успя ли да поръча от Маталан с бг карта?

# 372
може ли линк към алезар,да видя какво предлагат

# 373
Някой успя ли да поръча от Маталан с бг карта?
Аз не успях-картата ми е кредитна на ПИБ.  Confused
А вие как пускате директно поръчка от Джордж, като също не приемат бълг.карти? newsm78

# 374
може ли линк към алезар,да видя какво предлагат
www.detskidrehionline.com

Общи условия

Активация на акаунт