От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 55 735
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Moмичета 23 см. стъпало на кой номер отговаря UK Blush

# 646
  • Sofia
Аз до колкото знам срока за доставка им е 14 работни дни, а не 10.
Руми, аз им преведох парите във вторник и те ми пуснаха нещата същия ден, взех си ги в сряда сутринта.

# 647
Аз до колкото знам срока за доставка им е 14 работни дни, а не 10.
Руми, аз им преведох парите във вторник и те ми пуснаха нещата същия ден, взех си ги в сряда сутринта.

Някой ми беше споделил, че с тях най-много е чакал 10 дни  Peace

# 648
Знам, те са в срок, но нетърпението ми е голямо  Crazy  Не съм сигурна в размера на палтото и нямам търпение (да се зарадвам или разочаровам)  Hug

# 649
Имам малка поръчка с Римини от 4 Ноември. Получих потвърждение и от тогава ни вест, ни кост. Миналата събота звънях на телефона, който бяхте дали тук. Една жена каза, че не работят в събота и неделя, но щяла да провери. Така и не разбрах какво става с поръчката ми, защото се оказа, че и тя нищо не знае-били сме хиляди. Днес сутринта писах имейл, защото пак идват събота и неделя, а поръчката още я няма. Още нямам отговор. Бях решила да не се оплаквам, но се ядосах. Поне да ми отговорят.
За сравнение. От Алезар и от Алмуз пуснах поръчки на 11 Ноември. От Алмуз си я взех днес, от Алезар ще я взема утре. Реших и аз да си правя експерименти Sad. Ще си сърбам попарата.

# 650
Бубе, аз моята поръчка я дадох в неделя вечерта (минаваше 10 часа) С момичето даже разменихме няколко емайла веднага.  Peace

# 651
И аз чакам от Алезар. Досега комуникацията е перфектна с тях. Защо поръчваш от Римини, не ти ли е по-скъпо за Варна. Алезар взимат 7% + 1,3 на кг и доставят до Варна. Аз се разбрах да платя когато нещата ми пристигнат на място Peace

# 652
  • Sofia
Не съм сигурна в размера на палтото и нямам търпение (да се зарадвам или разочаровам)  Hug
Хайде сега не си сигурна, тъкмо ще ти е ще видиш.  Grinning
Бубе, на мен също ми отговарят веднага, нещо не са ти довидяли писмото ми се струва, упрствай и пак им пиши.
А това за събота не знам, доста пъти ми е звъняла една жена точно в събота за уточняване на подробности.  Rolling Eyes

# 653
Благодаря за подкрепата  Grinning Hug. Нещо бързо се впрягам, но нали такива отзиви четох за тях и реших да пробвам, а то.... Късмет. 
С Алезар се разбрахме да платя на място, но утре ще получа инструкции за явката. Така плащам и с Алмуз. И от двете А-та съм много доволна. Вярно, че си остават най-удобни местните.

# 654
Имам малка поръчка с Римини от 4 Ноември. Получих потвърждение и от тогава ни вест, ни кост. За сравнение. От Алезар и от Алмуз пуснах поръчки на 11 Ноември. От Алмуз си я взех днес, от Алезар ще я взема утре. Реших и аз да си правя експерименти Sad. Ще си сърбам попарата.

И аз съм малко разочарована от Римини този път, защото досега нещата ми чрез тях идваха много бързо, а сега все още нямам никаква информация за поръчка от 28.10. Надявам се да е вярно това, което се писа по-горе, че събота и неделя щели да разпределят пратки и другата седмица да си получим нещата!

# 655
  • В мечтите
Маталанските неща отговаряха ли си на размера?
Питам не за първи път, но сега се наканих вече да пазарувам и от там, дойде му реда.
Ина идват малко уголемени...но малко  Peace

# 656
Имам въпрос: От емпреса имат доставка до Варна срещу 1,5 паунда на кг. Ако си поръ4ам от некст през тях само това ли ще платя или имат и процент. Рових се в сайта но не открих инфо. Благодаря ви.

# 657
Имам въпрос: От емпреса имат доставка до Варна срещу 1,5 паунда на кг. Ако си поръ4ам от некст през тях само това ли ще платя или имат и процент. Рових се в сайта но не открих инфо. Благодаря ви.

Не можеш да плащаш с бълг.карта в Некста. Затова използваме посредници  Peace

ПП: Танче напиши го с големи цветни букви на първа страница  Laughing

# 658
  • Варна
Момичета, снощи пуснах мейл с поръчка към Алезар. Минаха 24 часа но нямам подтвърждение че е приета. Писах мейл да питам но няма отговор. Има ли друг начин да се свържа и питам...скайп?, или телефон който сте ползвали по подобни причини. Сега не знам имам ли поръчка или нямам...а ми е важна.

# 659
  • София
Момичета, снощи пуснах мейл с поръчка към Алезар. Минаха 24 часа но нямам подтвърждение че е приета. Писах мейл да питам но няма отговор. Има ли друг начин да се свържа и питам...скайп?, или телефон който сте ползвали по подобни причини. Сега не знам имам ли поръчка или нямам...а ми е важна.

http://www.detskidrehionline.com/--2-w.asp   Има телефони...
До сега /3 пъти/ са ми отговаряли много бързо по мейла, дори и като пусна поръчка вечерта...

Общи условия

Активация на акаунт