От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 55 735
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
и аз чакам ли, чакам...  Laughing

# 691
От кой сайт си поръчвате играчки?

# 692
И аз вече поприключвам с коледните подаръци. Тази година реших по-отрано да се подготвя, че после да не треперя ще дойдат ли, няма ли да дойдат Mr. Green
Това е много лош подход. Вече почнах да харесвам още подаръци, а съм готова.
И аз уж приключих, а все харесвам нещо ново. Само мъжът ми е без подарък  Sad

Някой поръчвал ли е , или подобна? Пише, че е от 3 год възраст нагоре.

Мисля, че на мъжа ти няма да му допадне  Joy

ПП: И аз чаааааакма и се изчааааках с Римини от 3.11... Дано наистина дойдат до вторник, понеже нямам никакво яке и умрях от студ тия няколко седмици...  ooooh!

# 693
и аз чакам ли, чакам...  Laughing

Руми, де да имах твоята ведра усмивка Mr. Green. Толкова съм ядосана, та чак лилава от бяс. Никакъв отговор на имейлите ми. Нямам информация изпълнена ли е поръчката, къде е, дошла ли е, колко дължа, кога ще получа. Нищо.

# 694
Бубе, тя сега е ведра, ама като пристигне поръчката и ако не ми стане палтото и ще се озъбя  hahaha   Joy  Joy  Joy

# 695
Бубе, тя сега е ведра, ама като пристигне поръчката и ако не ми стане палтото и ще се озъбя  hahaha   Joy  Joy  Joy

Пак лъха ведрина  Grinning. Развесели ме Hug

# 696
  • Варна
А Алезар предоставят ли английски адрес и могат ли да се ползват само като превозвач?

Да, могат  Peace
Не знаех, на сайта им не пише, допълнително ли ги пита? И на 1.30 ли работят и в този случай?

Аз ги питах с е-мейл - на 1,50 работят, дадоха ми адрес, много бързо ми отговориха. Peace

# 697
Вече имам e-mail от Римини! Hug Hug Hug

# 698
И аз имам емайл. Едно от нещата го чакат още (казаха, че тези дни пак получават багаж) и се разбрахме да дойде всичко и тогава. Даже по телефона ме търсили, но аз не съм го чула, пък вечерта когато видях, вече беше късно  Crazy

# 699
Така. Моята поръчка през Римини изобщо я няма. Аз разбирам сега и то, защото си направих труда да звънна отново тази сутрин. Накрая ми затвориха телефона. Как няма да съм ядосана. Не съм получавала имейл, че нещо ми е изчерпано, не са се свързвали с мен. Нищо. Звънях миналата седмица, писах имейли, нищо. Нещата не бяха за мен. Имах само една жилетка. Другите неща бяха за приятелка. Тези хора изобщо не знаят какво се случва при тях. Отвратена съм.

# 700
  • вече в собствен дом
И моята поръчка от Римини е тук. Party Party
Супер, нямам търпение да си ги получа. И аз чакам палто. Дано съм улучила размера.
 Peace

# 701
Ех, Бубе  spoko

Може ли телефон на Риминикидс, че съм го затрила.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 10:49 от rummi_pl

# 702
  • София
Така. Моята поръчка през Римини изобщо я няма. Аз разбирам сега и то, защото си направих труда да звънна отново тази сутрин. Накрая ми затвориха телефона....
Как така я няма? В смисъл не са ти поръчали нещата ли? А това със затварянето на тел. е грубо  Shocked

# 703

0885466830 Peace

# 704

0885466830 Peace

Hug

Общи условия

Активация на акаунт