От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
 Честити покупки на всички, със здраве да си ги носите
Малко снимки от мен.   http://roninesi.snimka.bg/other/pokupki.436679.15867236

Много ми харесаха скиорските чорапки, за под апрески ще са супер  Peace.

Снимала съм 2 чифта дънки  да видите разликата, едните са 12-18 и са ни малки,  другите 1,5-2  и са ни огромни  hahaha
Продавам малките, ако някой се интересува  http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/9/11/

Също съм много доволна и от апреските и от ботушките, някой беше писал, че не са толкова лъскави, като на снимката, наистина не са лъскави.

# 241
неси кафевите ботушки имат ли дебела вата вътре и още нещо да попитам дънките/клин/които продаваш мн ли са тънки и колко см са дълги
ето това получих днес от римини,р-р 16г,според мен отговаря на С/М на мен ми е добре,но може и да  е малко по голямо Grinning аз си мислех ,че е черно а било сиво/по принцип е за майка ми,не е за мен/
http://eli7.snimka.bg/maternity/pokupki-za-mama-ot-angliya.441128.15868096
аз пускам нашите кларксове/апрески /за продажба,защото са ни точно Ук 11,стелка 18см

# 242
Здравейте!!!!

За пръв път пиша във вашата тема и като всеки новак имам досадни глуповати въпроси.
За да не съм нетърпима, ще помоля ако някой от вас прави групови поръчки или пък се навие да поръчва от мое име от Некст, да ми пише ЛС.
Сложно ми  е разучаването на нови неща, страх ме е да не объркам нещо,което може да ме вкара в допълнителен разход, а и за да се науча сама да пазарувам, ще трябва доста да чета из темите, понеже прелиствайки набързо,видях все негативни мнения за фирмите-посредници,което ме плаши.
Ако някоя от вас е отработила вече техниката на поръчките и е склонна да ми съдейства, ще се радвам да ми пише!!!!!!!

# 243
kremi7 , да имат вата между пластовете, много са дебели, но не са пухкави вътре, ако това имаш в предвид
а дънките са тънки, от памучен плат са и са по скоро клин отколкото дънки 42см дължина и 26 от чатала

# 244
понеже прелиствайки набързо,видях все негативни мнения за фирмите-посредници,което ме плаши.
Ако някоя от вас е отработила вече техниката на поръчките и е склонна да ми съдейства, ще се радвам да ми пише!!!!!!!

Аз също се бях настроила да критикувам, но след като платих за буквално никаква свършена работа тук, в България, едни добри пари, сега си мисля, че сме свикнали някои работи да си ги плащаме, а за други не ни се дават пари. Сори, но много се ядосах тук на едни, дето вземат пари за нищо.

Най-добре си избери някой и пробвай. Поне засега нямаме завлечени от посредниците (да сме си платили и да не получим нищо). И ако ти хареса, дръж се за него.

# 245
nesinesi,то всъщност това е клин изглеждащ,като дънки.Предполагам от това идва разликата Peace.

# 246
  • София
Пазарували ли сте от http://www.bonprixsecure.com/uk/? С кой посредник? Има много сладки неща за момиченца... Дали приемат бълг. карти и да се ползва превозвач?

# 247
Веднъж да се оплача и аз .
След голямите хвалби за РИМИНИ , които четох тук, реших да ги "пробвам" - е, това беше най-голямата ми грешка .
В рамките на 3 дни пуснах 3 големи поръчки към тях от Асда .До снощи вечерта имаше безплатна доставка от Асда - естествено - писах им , че съм информирана и искам да се отчете за поръчките ми - ТЕ МИ ОТКАЗАХА ,били им начислили. Явно си мислят , че като не мога сама да си поръчам, не мога и да чета .   
Съгласих се , все пак за толкова големи  поръчки не е проблем да си плата доставките.
И днес най изненадващо получавам имейл , в който ми пишат , че от 18 артикула от последната поръчка, 11  са изчерпани   Shocked , и сега ще си платя доставка ,( която при тях е била безплатна ,) за 7 дрешки.  #2gunfire За изчерпаните от първата ми поръчка , въобще пък няма да говоря  ooooh!
Ами поне да ме бяха питали дали да я поръчват при това положение , ама как ще ме питат - нали трябва да ми вземат парите. Дала съм телефон за да се свържат с мен , не за красота .....
Направо съм бясна , и на тях и на себе си. За да си спестя 3-те% разлика то стана......... Sick
И в сайта им няма един телефон за връзка поне , ако някой има случайно телефон , ще съм му благодарна !

# 248
Здравейте момичета , настроих се негативно от вашите мнения за посредническите фирми , тъкмо се бях навила да се пробвам .  Rolling Eyes

Искам да попитам друго , очакват ли се коледни намаления от Некст , защото смятам да поръчвам от там и ако има намаления ще изчакам до тях ?  newsm78

# 249
мдаа така и на мен ми писаха,че им надчислява доставка като поръчат!

# 250
  • Sofia
Здравейте момичета , настроих се негативно от вашите мнения за посредническите фирми , тъкмо се бях навила да се пробвам .  Rolling Eyes

Искам да попитам друго , очакват ли се коледни намаления от Некст , защото смятам да поръчвам от там и ако има намаления ще изчакам до тях ?  newsm78
Очакват се,но е п очти невъзможно да се добереш до нещо
Изчерпва се всичко много бързо

# 251

Очакват се,но е п очти невъзможно да се добереш до нещо
Изчерпва се всичко много бързо
Ясно , така и предполагах , явно сега ще се поръчва . Четох че поръчката се оскъпява с 15 % приблизително / като в тези 15 процента са включени доставката до града тук в БГ / т.е. ако поръчам примерно за 100 паунда всичко ще ми излезе 115 паунда , така ли е или греша ?  Rolling Eyes

# 252
  • София
Питах, питах, но никой не каза:
има ли някой получил доставка от Габко?

# 253
мдаа така и на мен ми писаха,че им надчислява доставка като поръчат!

Ами аз преди да им пратя поръчката си проверих, имам регистрация в Асда , дори съм пробвала да поръчвам , и имаше безплатна доставка :

Discount promo: Georgefreedelivery  -£2.95-това е копирано от кошницата ми .

Такова нещо не ми се е случвало, поръчвам много често, основно от Асда , да са се изчерпвали по 1-2-3 артикула, не повече , но пък от 18 да ги няма 11 - това говори за забавяне от тяхна страна .Поръчката я пуснах в събота вечерта , те ми пращат имейл чак сега - преди 2 часа , за мен си правя изводи, повече никакво РИМИНИ.
За същите % ще си събирам поръчки над 200 лири и ще си ги пускам през проверени от мен посредници.И ако е изчерпано нещо ще съм информирана преди да са поръчали,ще си допълня и няма да плащам доставки за 1/3 от поръчката ми.

Та някой беше споменал за регистрации на фирмите - ами явно Римини нямат такава - при такова информационно затъмнение от тяхна страна - нито адрес на фирма , нито телефони , не им е читава работата  Wink Laughing

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 16:43 от Танчето

# 254
  • В мечтите
Веднъж да се оплача и аз .
След голямите хвалби за РИМИНИ , които четох тук, реших да ги "пробвам" - е, това беше най-голямата ми грешка .
В рамките на 3 дни пуснах 3 големи поръчки към тях от Асда .До снощи вечерта имаше безплатна доставка от Асда - естествено - писах им , че съм информирана и искам да се отчете за поръчките ми - ТЕ МИ ОТКАЗАХА ,били им начислили. Явно си мислят , че като не мога сама да си поръчам, не мога и да чета .   
Съгласих се , все пак за толкова големи  поръчки не е проблем да си плата доставките.
И днес най изненадващо получавам имейл , в който ми пишат , че от 18 артикула от последната поръчка, 11  са изчерпани   Shocked , и сега ще си платя доставка ,( която при тях е била безплатна ,) за 7 дрешки.  #2gunfire За изчерпаните от първата ми поръчка , въобще пък няма да говоря  ooooh!
Ами поне да ме бяха питали дали да я поръчват при това положение , ама как ще ме питат - нали трябва да ми вземат парите. Дала съм телефон за да се свържат с мен , не за красота .....
Направо съм бясна , и на тях и на себе си. За да си спестя 3-те% разлика то стана......... Sick
И в сайта им няма един телефон за връзка поне , ако някой има случайно телефон , ще съм му благодарна !

поредната ситуация,не знам как може да се излагат по този начин и не са само те за съжаление...   Sick

Общи условия

Активация на акаунт