От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 255

И в сайта им няма един телефон за връзка поне , ако някой има случайно телефон , ще съм му благодарна !

0885466830  Peace

# 256
Танче, писах ти тел. на Римини на лични  Peace

е, Матиа писали сме заедно - и аз този тел. знам, но дали е актуален  newsm78

# 257
  • France-Bulgaria
Може ли някой да сподели отностно обувчиците на клакс/first shoes/дали са удобни..мисля да купувам подарък,но за 11см краче,кой номер по UK трябва да е? newsm78

# 258
Matia , Ice   bouquet

# 259
Здравейте момичета , настроих се негативно от вашите мнения за посредническите фирми , тъкмо се бях навила да се пробвам .  Rolling Eyes

Искам да попитам друго , очакват ли се коледни намаления от Некст , защото смятам да поръчвам от там и ако има намаления ще изчакам до тях ?  newsm78
Очакват се,но е п очти невъзможно да се добереш до нещо
Изчерпва се всичко много бързо
Ясно , така и предполагах , явно сега ще се поръчва . Четох че поръчката се оскъпява с 15 % приблизително / като в тези 15 процента са включени доставката до града тук в БГ / т.е. ако поръчам примерно за 100 паунда всичко ще ми излезе 115 паунда , така ли е или греша ?  Rolling Eyes

Mindi   на 100 паунда приблизително ти ги смятам от моя опит: към 3кг (грубо ???) 3.9 паунда ( 1.3 паунда на килограм) + 7% 7 паунда  + 7лв за куриер 3.3 паунда = 14.20 паунда всичко
Може да спестиш 7 лв. за куриер, ако поръчаш, чрез някоя фирма, която има офис в Бургас и си ги вземеш от там (не знам дали има) или да ти се увеличи с 3 паунда, ако ползваш фирма, която взима 10 % комисионна, или ако поръчаш нещо тежко + на килограм, но ако са дрехи едва ли ще надвишат 3 кг за 100 паунда поръчка, на мен за 150 паунда поръчка в която имаше 2 чифта детски ботушки ми беше 3 кг. Успех!

# 260
Танче, писах ти тел. на Римини на лични  Peace

е, Матиа писали сме заедно - и аз този тел. знам, но дали е актуален  newsm78
За актуален е актуален,но рядко вдигат Sick

# 261
Питах, питах, но никой не каза:
има ли някой получил доставка от Габко?

Аз си получих поръчката от МиС чрез Габко-буса беше потеглил в неделя,в петък пристигна в СФ,звъннаха ми и вчера сутринта /събота/ нещата си ги взех от офиса на Еконт Peace Много съм доволна и то не само защото са ми познати,аз си плащам нормално,според мен е предимство това,че пътуват всяка седмица и че адресът им е в Лондон-тази ми поръчка я разделиха на две-и двата пакета пристигнаха на следващия ден след изпращането,преди изпращах до Емпреса и отнемаше два-три дни пристигането на адреса в Дегенам.А,някой назад питаше как таксуват отделни пакети в един бус-моите бяха два и ги бяха обединили Peace
Утре ще пусна снимки на нещата..

Matia,няколко балерински неща има в Асос Grinning
http://www.asos.com/Kids/Sale/Baby-Girls-0-24-Months/Cat/pgecate … ory.aspx?cid=8128

coridda,жива и здрава да ти е принцеската!

Peace

Ето и снимки
http://bingi.snimka.bg/other/on-line.344918.15851518.big

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 17:15 от бингъл

# 262
  • София
бингъл , благодаря ти, аз теб те бях прочела, ти си ги ползвала основно за превоз, а аз искам да ги ползвам за цялостна доставка, затова питам, някой да каже как точно се плаща , когато дойдат продуктите на английския адрес ли, курс и подобни, четох на сайта , но не видях такова инфо.
Чудесни са ти покупките, а какво представлялва термо блузата?

# 263
Ели,свържи се на скайп и ги питай за всичко-ще ти отговорят Peace

# 264
  • София
ок, мерси
така и без това мие най-лесно

# 265
  • вече в собствен дом
Да кажа и аз за Азда. Според мен не  посредниците имат вина, защото съм живяла в Англия и зная от личен опит колко бързо свършват нещата от там , и как няколко дни след това даже можеш да получиш мейл с изчерпани артикули.
Така че не се ядосвайте толкова на посредниците.
 Hug

# 266
бингъл чудеееесни дрешки,със здраве да се носят Hug
Коледната пижамка от къде е? Rolling Eyes

# 267
Може ли някой да сподели отностно обувчиците на клакс/first shoes/дали са удобни..мисля да купувам подарък,но за 11см краче,кой номер по UK трябва да е? newsm78

uk 3 най-много. А за хубави - много са хубави.

# 268
бингъл , благодаря ти, аз теб те бях прочела, ти си ги ползвала основно за превоз, а аз искам да ги ползвам за цялостна доставка, затова питам, някой да каже как точно се плаща , когато дойдат продуктите на английския адрес ли, курс и подобни, четох на сайта , но не видях такова инфо.
Чудесни са ти покупките, а какво представлялва термо блузата?
Аз поръчах чрез тях. След като ми пуснаха поръчката ми писаха да направя превод на сумата на тяхна сметка в ЦКБ. Тъй като сметката им е в лева , а аз им дължах паунди , преведох им равносттойността по курса за деня на банката. Питах ги два пъти кога да преведа парите и те ми казаха че ги искат след като пуснат поръчката , затова им поисках да ми пратят имейла от е-магазина от който се вижда че е пусната поъчката , за да съм спокойна. Иначе са много любезни  Peace като си получа нещата ще пиша.  smile3523

# 269

uk 3 най-много. А за хубави - много са хубави.

страхотни са обувките,няма да съжаляваш
за номера аз мисля че 3.1/2-или 4,за да има място
аз имам тези и съм много доволна   http://www.clarks.co.uk/find/EndUses-is-walking/Tube-is-boysspor … oduct-is-20324735

Общи условия

Активация на акаунт