От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
iovkado, на този етах Гив транспорт е само транспортна фирма. Парите ги плащаме като си взимаме нещата от София. Не е предварително.

За да пишеш за предварително плащане - явно е нещо друго - разбирайте си се на лични.

# 406
Момичета, пак ще ви помоля за малко помощ. Искам да купя на дъщеря ми за Коледа от Амазон ето това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000EULX9I/sr=8-1/qid=1257766 … r=8-1&seller= , но никога до сега не съм пазарила от там. Моля ви да ми обясните, че изобщо не ми е ясно  Thinking

# 407
Момичета, пак ще ви помоля за малко помощ. Искам да купя на дъщеря ми за Коледа от Амазон ето това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000EULX9I/sr=8-1/qid=1257766 … r=8-1&seller= , но никога до сега не съм пазарила от там. Моля ви да ми обясните, че изобщо не ми е ясно  Thinking

Това може да го вземеш от mytoys:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.13/1639525

# 408
Момичета аз съм си харесала неща за около 150 лири от некст, обаче не ми е ясно при такава сума след това трябва ли да ходя до митницата - така съм чувала? Моля Ви ми разяснете! Благодаря Ви.

# 409
iovkado, на този етах Гив транспорт е само транспортна фирма. Парите ги плащаме като си взимаме нещата от София. Не е предварително.

За да пишеш за предварително плащане - явно е нещо друго - разбирайте си се на лични.

Благодаря,ето това ме интересуваше (въпреки че това за плащането ми го казаха от Give Transport).Не съм имала намерение да влизам в НЕОСНОВАТЕЛНИ спорове с никого.

# 410
Момичета аз съм си харесала неща за около 150 лири от некст, обаче не ми е ясно при такава сума след това трябва ли да ходя до митницата - така съм чувала? Моля Ви ми разяснете! Благодаря Ви.

Grinning С поръчка на такава стойност най-много да отидеш до офис на Еконт или друга куриерска фирма  Peace Тук няма ходене по митници. Само с ларедутците се разкарваме до там.

# 411
да благодаря на Анна,дано така се казва координатора на Гъбко за българия!което зависи от нея прави се светкавично!разбира ни чудесно,като потребители,и не и липсва старание! разбира се ,не е сама в работата си,и имам впечатление,че колегите и зад океана не са това което трябва да бъдат!въпреки тях,се надявам спънките,и пропуските в работата да се изгладят.....и всички да сме доволни!
имам пратка от неделя,която тази неделя ще тръгне към мен,и скорострелна поръчка от Теско!

# 412
да благодаря на Анна,дано така се казва координатора на Гъбко за българия!което зависи от нея прави се светкавично!разбира ни чудесно,като потребители,и не и липсва старание! разбира се ,не е сама в работата си,и имам впечатление,че колегите и зад океана не са това което трябва да бъдат!въпреки тях,се надявам спънките,и пропуските в работата да се изгладят.....и всички да сме доволни!
имам пратка от неделя,която тази неделя ще тръгне към мен,и скорострелна поръчка от Теско!
И аз съм много доволна от комуникацията с Гъбко.  Получавах много бързо отговори на запитванията ми, а и най-важното- поръчката към сайта беше извършена бързо(което е много важно за някои сайтове)

# 413
Бубе благодаря за отговора! Значи си поръчвам през фирмата която съм избрала и после направо го взимам от еконт Simple Smile!

# 414
  • София
A Гъбко приемат ли поръчки през уикенда или направо в понеделник?

# 415
ПРИЕМАТ!събота ,неделя,дори и вечер има кои да ти я обработи!това му е хубавото Rolling Eyes

# 416
  • София
A Гъбко приемат ли поръчки през уикенда или направо в понеделник?
Мисля, че няма да има проблем дори сега да се свържеш с тях. Гледам, че са на линия в Скайп и в момента PeaceИ аз мисля да се възползвам от услугите им скоро.

# 417
Някой скоро да е поръчвал от Алмуз? Rolling Eyes Пуснах поръчка към тях в неделя, в понеделник Яна ми писа че е приета, но оттогава нищо.Притеснявам се да не ми свършат нещата, че са ми много важни! Praynig

# 418
  • софия
Вижте на каква интересна и полезна инфо попаднах - Евтино online па … 80;те!  В този форум има и други доста полезни и интересни теми.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 22:47 от zvanche

# 419
Бингъл, благодаря.  Разглеждах дрешките в линка ти и много ми харесаха, жалко че нямам момиченце Simple Smile Исках да те питам от Мамас и Папас как поръчваш?
Мерси Hug Само веднъж съм купувала от сайта им-чрез Алмуз.Имаха доста проблеми с този сайт,но накрая го пребориха Peace Уникални дрешки,изпипани в детайли.Но са само бебешорски,няма за кака..

Шипнали са ми поръчката от Mothercare към лондонския адрес Party

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 23:24 от бингъл

Общи условия

Активация на акаунт