От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 211
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
На римини куриерът днес тръгва от Англия, сигурно другата седмица ще се Фалим  Crazy

Некста е станал ужасен, винаги съм го предпочитала заради страхотното оформление на сайта  Crossing Arms Сега направо ме отвращава. Станал е като всички останали.

# 436
  • София
Някой скоро получавал ли е нещо с Римини?
Да, вчера получих мейл от тях, че са тук поръчките ми от 28 и 29 Peace

# 437
  • Варна
Момичета, някой опитвал ли е да върне дреха ако не му хареса ?
Поръчката ми е от Алмуз и не знам дали изобщо да занимавам хората с това.

# 438
Здравейте момичета,искам да попитам има ли получили поръчки от  The Win Company,как беше комуникацията с тях и за колко време дойдоха поръчките.

Благодаря ви  bouquet

# 439
На мен сайта на Некст, по ми харесва така! Peace

# 440
  • у дома с любимите си хора
Момичета,от кога има проблем със сайта на Алмуз?Днес прочетох,че имат някакъв технически проблем,а искам да поръчам от тях.

# 441
  • Варна
Просто си пусни поръчката на  този мейл:
   alliance_uk@ymail.com 

Като те имат и своя форма за поръчките,но не знам как да я копна тук.

# 442
На римини куриерът днес тръгва от Англия, сигурно другата седмица ще се Фалим  Crazy

Некста е станал ужасен, винаги съм го предпочитала заради страхотното оформление на сайта  Crossing Arms Сега направо ме отвращава. Станал е като всички останали.

Определено преди сайта беше по-впечатляващ.Даже сега с това ново оформление и дрешките не ме впечатляват толкова(което си хубаво донякъде) Laughing

# 443
За сайта на Некст..винаги съм харесвала сайтовете с колекции-серии с всевъзможни комбинации на отделните артикули,а не просто пльоснати един след друг такива.Както беше доскоро Некст и като pumpkinpatch.И като стана въпрос за тях-може ли някой да каже дрешките на pumpkinpatch дали си отговарят горе-долу?

# 444
Момичета,от кога има проблем със сайта на Алмуз?Днес прочетох,че имат някакъв технически проблем,а искам да поръчам от тях.

Имаш предвид това ли : "Временно спираме да приемаме поръчки по технически причини в офиса в UK. Съжаляваме за неудобството и се надяваме да отстраним проблема в кратък срок."? И аз днес го видях. В петък пуснах поръчка към тях и уж я приеха, ама дали ще успеят да я изпълнят  newsm78. Най-много да ми се наложи да търся друг доставчик   Thinking.

Дайте отзиви за The Win-a  Praynig. Aко някой си е получил поръчката от тях да сподели подробности.

# 445
  • Варна

Имаш предвид това ли : "Временно спираме да приемаме поръчки по технически причини в офиса в UK. Съжаляваме за неудобството и се надяваме да отстраним проблема в кратък срок."? И аз днес го видях. В петък пуснах поръчка към тях и уж я приеха, ама дали ще успеят да я изпълнят  newsm78. Най-много да ми се наложи да търся друг доставчик   Thinking.

Имам две поръчки при тях-от 08ми-неделя, и 11-сряда..
Яна ги прие и ми писа, че засега всичко е ОК, само дето тази от 8ми ми беше основно от George и почти цялата се беше изчерпила като артикули и пусках допълнително-на 11ти...
Мисля че няма проблем, ще ни изпълнят поръчките. Знаете че са много коректни, особено пък в комуникацията...ако има нещо Яна освен,че пише мейлове се и обажда по телефона  Peace

# 446
  • Пловдив
За сайта на Некст..винаги съм харесвала сайтовете с колекции-серии с всевъзможни комбинации на отделните артикули,а не просто пльоснати един след друг такива.Както беше доскоро Некст и като pumpkinpatch.И като стана въпрос за тях-може ли някой да каже дрешките на pumpkinpatch дали си отговарят горе-долу?

според мен си отговарят на сантиметрите по тях се ориентирай  Peace

# 447
  • Някъде там на юг...
Здравейте момичета!

Отдавна не съм ви чела  Embarassed Можете ли да ми кажете кой от доставчиците в момента работи с амазон? Четох, че алмуз временно не приемали поръчки ?! ИЗили си сменяли офиса  Rolling Eyes Моля ви, насочете ме към някой, че мъжът ми ме изяде за едни боти тимбърленд  Praynig

# 448
  • София
...може ли някой да каже дрешките на pumpkinpatch дали си отговарят горе-долу?
Да, отговарят си - имам блузки, панталонки, 7/8 момчешки дънки с размери 18/24, 2 и 3 год. Ако искаш, мога да премеря. Между другото, качеството е перфектно - не са мръднали - като нови са всички - нито трикото се усуква, нито цвета е избледнял, а и моделите са супер Peace

# 449

няма проблем с чупливите неща. Аз съм поръчвала доста неща от там. Нали ще ги пращат до Чоча - така, че би трябвало да са опаковани добре. Последния път поръчвахме пюрета. Нищо им нямаше.
Само имай предвид, че  щом са различни продавачи, ще платиш отделни такси - и в амазон и при чоча минимума от 3 лири.

Stryper може ли линк към пюрета. В Англия купувах еди пюрета, много ми харесаха, но не знам как да ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт