От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 176
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
как да търсия ватирани панталонки,дънки и джинси,предложете за момче,  ако някой е вземал скоро  bouquet

# 451
  • в страната на абсурдите
Mopsy аз пуснах чрез http://www.gabco.org/prices.html  играчки от амазон!чакам ги всеки момент.

# 452
Здравейте! Благодарение на вашата темичка и моята дъщеричка се сдоби с красиви дрешки. Simple Smile Сега съм й харесала едно яке от Matalan, моля, някой ако  е купил, да сподели става ли за зимата и дебело ли е! http://www.matalan.co.uk/pws/images/catalogue/products/s2382131c … 2382131c438_1.png Благодаря!

# 453
как да търсия ватирани панталонки,дънки и джинси,предложете за момче,  ако някой е вземал скоро  bouquet

За да са ватирани трябва да пише или "lined" обикновено след това пише (100% cotton) - в некст има такива панталонки, но не са много дебелички. Или трябва да пише "fleece lined" - тези вече са по-дебели но аз много рядко откривам такива из английските сайтове и не съм поръчвала.

# 454
  • Пловдив

За да са ватирани трябва да пише или "lined" обикновено след това пише (100% cotton) - в некст има такива панталонки, но не са много дебелички. Или трябва да пише "fleece lined" - тези вече са по-дебели но аз много рядко откривам такива из английските сайтове и не съм поръчвала.

наистина подплата е много тънка,поне при момчешките,хубави с поларена подплата има на гап,доста са дебели и иделни за зимата Peace

# 455
Ето тези http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.15537898  имаме и са плътни и ватирани  Peace

От Некста са.

# 456

Stryper може ли линк към пюрета. В Англия купувах еди пюрета, много ми харесаха, но не знам как да ги търся.

Аз поръчвах от tesco groceries. Но при последната поръчка от  tesco clothing ми отказаха 2 пъти.
Мисля да пробвам от тук: http://www.sainsburys.co.uk/sol/index.jsp

# 457
  • Някъде там на юг...
Момичета, нещо не разбирам. Амазона ме допшуснаха да се регистрирам, да поръчам и дори съм на стъпка плащане  Rolling Eyes Къде е уловката? Не доставят или доставката до БГ е солена, че не ми дава подробна информация  Rolling Eyes

# 458
Момичета, искам да купя зимна шапка, тъничка и лека, за дъщеря ми, ако някой продава, нека ми пише! Размер за над 1 годинка.

Харесала съм някои от Некст, но само за една/едни шапка/шапки, не си заслужава да поръчвам!

Мерси!

# 459
  • Варна
Ето снимки и на моята поръчка от Алмуз от 29окт., вчера я взех
http://tonislava.multiply.com/photos/album/19#photo=7

Две якета за мен, едно яке на малкия от George, и едни обувчици от Next -размер 5 .
Останалите бяха за друга мама и не можах да ги снимам.
Доволна съм от всичко, обувките ще чакат обаче, защото са му големи на моя мушмул.

# 460
Момичета, нещо не разбирам. Амазона ме допшуснаха да се регистрирам, да поръчам и дори съм на стъпка плащане  Rolling Eyes Къде е уловката? Не доставят или доставката до БГ е солена, че не ми дава подробна информация  Rolling Eyes

доставят до българия, на последната страница преди да потвърдиш плащането ще видиш и точно колко е доставката (но да, преди това си въвеждаш данните на картата). за различните стоки е различна, но примерно за една книга би била около 10 лири.

# 461

Няма уловка. До България доставят само някои видове стоки. А и не всички търговци в Амазон приемат да доставят чак до тук. Наскоро точно такава статия дадоха тук. Не искат да ни зачетат като потребители.

# 462
Пристигна поръчката ми от Некст чрез Римини от 05.11.Доста са бързи вече.Аз ли съм неразбрала или е от скоро,но защо ми начисляват такса за доставка от Некст.Доколкото си спомням беше безплатна до англ.им адрес,или нещо бъркам. newsm78

# 463
Пристигна поръчката ми от Некст чрез Римини от 05.11.Доста са бързи вече.Аз ли съм неразбрала или е от скоро,но защо ми начисляват такса за доставка от Некст.Доколкото си спомням беше безплатна до англ.им адрес,или нещо бъркам. newsm78
Странно,с тази новина изненада и мен Rolling Eyes
Да не е станала някаква грешка?И колко е доставката newsm78

# 464
Странно,с тази новина изненада и мен Rolling Eyes
Да не е станала някаква грешка?И колко е доставката newsm78

Сега като погледнах по-горе са объркали полетата за проценти и доставка:
такса 7 %                                                   0  pounds
доставка анллийски сайт                        3,57  pounds
тегло                                                         2,34 pounds

Съжалявам ако съм подвела някой. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт