От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 55 735
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Благодаря... свързах се, преди половин час не успявах.
На мен също ми отговаряха веднаха докато уточнявахме дали ще могат да поръчат това което искам. Но на последния мейл на който прикачих формата с поръчката не отговориха... за пръв път пускам поръчка с посредник и затова се чудя какво и дали се случва.
Мерси пак!  bouquet

p.p. поръчката ми не само е приета но и вече е на адреса и утре тръгва за Варна.  Peace
Присъединявам се към всички които похвалиха фирмата!

п.п. някой по-горе пита за поръчка и Емпреса. ooooh!
При наличието на ГабКо за София и Алезар за Варна, не знам кой би се прежалил да ползва услугите на Е.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 21:00 от Flash*

# 661
Да похваля това якенце.
Страхотно е.

Взехме 2, но едното не е подходящо като размер. Продава се: 2-3 г., 98 см.
Заслужава си цената определено.

Ето това
също е страхотно. Който се интересува мога да дам размери за 3-4 г.

Римини.

Мадам, сякаш си отговарят. Wink

да попитам през посредник ли поръча от този сайт?

има страхоитни красоти Simple Smile

# 662
Mоята поръчка от Маталан чрез Алмуз ще дойде другата седмица Peace Ама нещо не съм доволна от комуникацията с тях....нито ме уведомиха че е в Лондон пратката ми, че всичко е изпълнено, че куриера тръгва...всичко разбрах, след като им писах мейл. Rolling Eyes

# 663
Имам въпрос: От емпреса имат доставка до Варна срещу 1,5 паунда на кг. Ако си поръ4ам от некст през тях само това ли ще платя или имат и процент. Рових се в сайта но не открих инфо. Благодаря ви.
Ще ти излезе същите пари с другите посредници, които доставят до Варна.  Peace Освен това имат опция да се плаща при получаването на стоката. Peace

# 664
  • Sofia
Аз лично не съм попадала на посредник, който да ме уведомява когато всичко е наред.
Ако има изчерпани артикули винаги ми пишат или се обаждат, но при всичко налично никога не са се свързвали с мен, пишат ми чак когато пратката ми е тук.

# 665
Аз лично не съм попадала на посредник, който да ме уведомява когато всичко е наред.
Ами освен да цитирам първият им мейл, след като пуснах поръчка към тях:
Здравейте,
Искам да Ви информирам, че поръчката Ви е приета. Ще се свържем с Вас след получаване на доставка на наш адрес в Лондон и обработка на поръчката.

На мен ми беше спешно да знам дали всичко е ок, тъй като поръчах едно коледно костюмче за малкия....и при едно евентуално изчерпване трябваше да действам бързо, да се ровя в други сайтове за да го търся отново.После разбрах че Алмуз са имали проблеми с интернета в Лондонския офис и затова нямаха никаква комуникация и неможеха да ми отговорят, но защо след като са разрешили проблема си не ме уведомиха че всичко е ок...Преди час им писах и ми отговориха че куриера тръгва за БГ на 22.11...а аз стоя и чакам и през 1 час си проверявам мейла...Както и да е, стига съм ви занимавала с глупости, то много ясно че не съм само аз така, ама поне да бяха коректни както казват в първия си мейл. Rolling Eyes

# 666
Видяхте ли нови красоти в Некст??? Laughing

# 667
# 668
Имам въпрос: От емпреса имат доставка до Варна срещу 1,5 паунда на кг. Ако си поръ4ам от некст през тях само това ли ще платя или имат и процент. Рових се в сайта но не открих инфо. Благодаря ви.
Не можеш да поръчаш чрез тях от Некст

# 669
Не мога да поръчам от Аргос. Всичко, което исках не е налично за home delivery. Язък.

# 670
п.п. някой по-горе пита за поръчка и Емпреса. ooooh!
При наличието на ГабКо за София и Алезар за Варна, не знам кой би се прежалил да ползва услугите на Е.
А Алезар предоставят ли английски адрес и могат ли да се ползват само като превозвач?

# 671
Дрешките на little rocha  умалени ли бяха или аз нещо се бъркам? newsm78  bouquet

# 672
Явно има ама за мен са еднакви Joy

Няма разлика, еднакви са си  Whistling Различна партида  Peace

# 673
  • Варна
Ами освен да цитирам първият им мейл, след като пуснах поръчка към тях:
Здравейте,
Искам да Ви информирам, че поръчката Ви е приета. Ще се свържем с Вас след получаване на доставка на наш адрес в Лондон и обработка на поръчката.

Моя опит с Алмуз е , че пишат мейл, ако има проблеми-изчерпани артикули или забавяне.
След като всичко е наред ...не ме уведомяват, а получавам мейл, когато тръгва транспорта им от Лондон и кога да очаквам доставката. Същото нещо се обявява и в страницата им, в в Новини/подменюто им куриери ....
Ето http://almuz.dir.bg/_wm/calendar/index.php?did=18983&d=21&am … df=48&dflid=3

Нищо че е стара информация, когато тръгне от Лондон си я обновяват

Не се притеснявай, щом не пишат, значи е ОК  Simple Smile

# 674
Дрешките на little rocha  умалени ли бяха или аз нещо се бъркам? newsm78  bouquet

На Rocha си отговарят. Малко умалени са на Blue zoo.
Според мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт