Августови бебоци Тема 5

• 27 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Шайн ,  на 4 декември сме на консултация и ще видим... На 4 ноември беше 4800 и 56см. Иначе си наддава нормално и си яде нормално(освенкогато е на разходка- тогава яде спейки  hahaha). Какви 6 кг  Shocked Не можем да ги стигнем и до нова година!!! Но пък вече има 2 умалели бодита и 3 ританки, като изключим онези миниатюрните за 43см бебе, които и ших за да можем да се представяме пред света.

# 616
Хехехе, Калинче браво на теб, щом си и шила Simple Smile
Мога да ви кажа, въобще не сравнявайте децата. Ето вижте мойте - каката ще направи 2г на 14 дек, а няма 10кг още. На 1г беше 7700гр. А ето го Митко - вчера го мериха и биха ваксините - нашия на 3м и 9дена е 6200гр и 62см. Мързи ме сега да ходя да видя каката на 3м колко точно беше, ама ще проверя и ще докладвам някой ден Simple Smile Та ето брат и сестра - нищо общо, дори и като развитие, той толкова рано започна да се усмихва и гука, да се обръща...за разлика от кака си. Така, че гледайте си децата и това е.
А на Силви - браво за близначетата. Скоро мъжо питаше "как се кърмят 2", а аз го попитах "а как се кърмят 3?" Simple Smile

За календарите - и аз още съм в чуденка, но по-скоро ми трябват снимки на децата, после другото е по-лесно, само пари да имаш  Laughing

# 617
Добре де,никой ли не иска да ми обърне внимание?Знам,че сигурно не го правите нарочно,но моля някой да се включи по моети въпроси.Благодаря!

# 618
Шайн, ваксината за стомашните вируси е ротарикс.

И ние сме с безобразно поведение, а в момента и каката ми е болна, вчера в ДГ е била с Т 39.8. Обадиха ми се да я взема, вирус някакъв е лепнала. Дано успея да опазя Коци.

Силви, адмирации и от мен!  Hug

Славена, има доста инфо по въпроса за захранването тук във форума. Най-добре потърси и прецени при вас как ще бъде най-добре.  Hug Аз ще започна с картоф, морков и тиква, но поне след 2 месеца. Плодове ще давам по-нататък.

Калина,  Hug  Heart Eyes Далече сме, иначе първа щях да се запиша!

# 619
Дю къде се изгуби?  Hug
Споделям мнението ти за захранването, аз по същият начин мисля да го захраня Гоги!  Peace

# 620
Славена , и аз както Дю  мисля да захраня Марти при 5 навършени месеца.
Сташни разходки си спретваме всеки ден в Южния парк с Геринела, Драмбуе и Джими. Днес дори мъжът на Гери дойде и ни донесе страшни бисквитки, правени лично от него!! Laughing
Вчера срещнахме Джема с нейната сладурана..
Янче, и Марти вечер е кисел и иска на ръце, ама чак такива ревове няма... период е,  ще отмине!  Hug

# 621
  • София
Тони,утре ще се присъединя към вас.Ще ти звънна преди обяд да не спамим сега!
За захранването реших да започна на 5,5 месеца,за да коже докато стане на 6 месеца вече да има 1 заместено ядене с пюре.Ще видя и педито какво ще каже ,ч е с тая алергия....Sad Иначе днес бяхме на консултация,но ни отложиха ваксината,заради обрив пак.Не мога повече. CryВече е 6800 кг и 62 см,т.е за 20 дни 800 гр.Ама прасенце си имам Simple Smile
Целувки на всички! Hug

# 622
Здравейте милички,

днес е най-ужасният ни ден. Еми реве от сутринта и няма успокоение. Освен това не иска и да яде. Тя не че е много яжна, но днес направо ще ме съсипе. Вече започвам да се чудя дали да не я захранвам още от сега. Имам чуството , че мрази мляко #Crazy Пие по 100-120 мл и то с 300 зора и настояване от моя страна. Никога не е гладна, което ме изумява. Може би трябва да премина на 4 часа пауза. Посъветвайте ме защото съм се видяла в чудо. Имали бебе , което да яде толкова малко, колкото нас?

# 623
"Desy_Stz" Щом си при Шищманова сигурно си в моя район, аз живея в новата кооперация зад магазин Боруй.И аз мислех при нея да записвам бебо,че ми е близо но се отказах.Ние сме при Кайракова, защото и другото ми дете е при нея само дето ми е по-далеко.Заради епидемията  закъсняхме и втория прием на Пентаксим ни го поставиха на 23,11 и д-рката каза на 23,12-при другата консултация ще говорим за захранване.И аз чакам за сега.

# 624
Янче, твоята приятелка Чочката и при юлките нещо се изказала неподготвена...

# 625
  • Бургас
Славена, ще ти кажа аз как ще постъпя със захранването. Като направи 4 пълни месеца ще започна с плодови пюрета по старите тертипи. А после зеленчукови, зеленчукови-местни и така.....вече давам сок от ябълка, утре даже ще пробвам и сок от морков. Бебето се чувства добре, регулира и се акането. Няма го това ръмжене , което беше в началото.....може да прескочи ден, но е спокойна, което е най-важно!
След нова година ще ми се наложи да се връщам на работа и да взема гледачка на половин ден поне, и ще съм много по-спокойна ако имаме едно заместено ядене.

Добре де, а плодовите пюрета не са ли по-лесно усвоими за стомаха от зеленчуковите или препоръчват обратно да се започва, само заради това, че бебето свиква на сладички пюрета и няма да иска зеленчуковите!?

# 626

ХАХА не можах да се въздържа и го отчетох  smile3508 smile3532 Голямо съм дечко понякога  newsm47

ех тези ваши разходки... Мен никой не ме кани, ама нейсе  #Cussing out  #2gunfire Шегичкам се  Joy

# 627
vhm до баня пиперка живея

# 628

ХАХА не можах да се въздържа и го отчетох  smile3508 smile3532 Голямо съм дечко понякога  newsm47

Ееее, момичета пък много смешно... сега и при нас ще спре да пише..  Cry Cry Cry

rotfImao

# 629
  • В друго измерение
Здравейте!

Дю
- къщата е в Смолян, но са обещали на мъжа ми да го водят и по балканите. Той много си пада палатки, къмпинзи, гори, планини... виж на мен, магазини ми дай  Laughing но не бих отказала и аз някой път да отида на планина. Каката бързо да се оправя!  Hug

Славенче
- голям юнак имаш, да ти е жив и здрав! За захранването не мога да ти помогна хич, че не съм на ''ти'' с него още!

Калина
- много си талантлива! Жалко, че не съм в Бг, но догодина като си дойда задължително ще ти се обадя! Разгледах снимките ти при юлските мами и съм мн впечатлена!

Джули - снимките са невероятни, мн сте хубави, а бебка има страхотни очи! Много обичам хора със сини очи!

Янче
- хахаха, мн смешно ми стана как си описала рева на Анди, за съжаление и при нас е така и като се сетя хич не ми е до смях. Савана сега се е научила да реве всеки път като и се доспи, кошмар! Дори навън като излезем е така, рев, дране, докато се намести да заспи. А вечер е пиковия момент, точно когато аз съм като пребита, нали съм все сама, като се задере, направо ми иде да се гръмна. Снощи такъв рев беше, а и не се успокоява като я гушна, не иска да яде, нищо не помага. Накрая ми писна, оставих я в креватчето, тя рева 2 мин и заспа...това беше в 8 ч вечерта и се събуди чак днес в 6 ч, без да се буди изобщо през ноща за чай или биба. Абе ние вървим противно на всички книги и твърдения, дето казват, че от 3 -ти месец ставало по-лесно...

Хахаха, това за магнитните бури ме развесели, отдавна не го бях чувала и сега си припомних колко мн неща отдават на тях баба ми и дядо ми!

Общи условия

Активация на акаунт