TERPSYHORA 4естит имен ден, да си жива и здрава.
Рибке благодаря ти, и аз се надявам да се видим някога.Ти в Поморие ли си?
Лидия , мила нищо по нашия въпрос.Аз не съм ходила пове4е, а и сега се преместих на морето и хептем няма изгледи да отида...

Това е живота, ако имаше кой д апомага щеше да е лесно, но самичка - толкова мога с две ръце и два крака. Който не е доволен - при арменския поп 
Тия бейби Айнщаин мисля, че Ambitious беше споменала за тях. Гледах в замунда да ги изтегля да видя какво представляват, но докато се намърдам, те я закриха. Сега като се изместим ще видя в арена дали ги няма или ако продават онлайн може също. Определено съм за слъшането на приказки и песнички - има голям ефект при нас. Още като бременна го практикувах и сега също си слуша с интерес и му е много спокойно на тях. На вълна "Трите прасенца" сме в момента и пеем докато се къпем в коритото - "ний сме три, три прасенца, със завити опашленца...
" луда работа. Като трябваше да бягам по адреси да търся квартири в колата по цял ден милото откачаше и аз му хванах цаката - на няколко дена записвам по едно cd с приказки и в колата е само смях и слушане с интерес
че пак се олях в писанията
ТИЯ СА ЛУДИ

Сетих се как свекървата на една приятелка й беше казала, че трови детето с капки за колики за да й прави напук
Явно е страхотно хлапе!
Зверски съм уморена и вече нямам нерви....Сега се връщам да ви чета докато спи...После ако мога пак ще се включа
Засега съм давала картофи и моркови, само моркови, и от днес моркови и тиква
Малчо не го слагам нито на шезлонг нито на столче по простата причина че още не може да седи, та си го държа в ръце и самата аз понякога имам нужда от лигавник