Августовски бебета - тема № 6

• 28 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от нас
TERPSYHORA 4естит имен ден, да си жива и здрава.
Рибке  благодаря ти, и аз се надявам да се видим някога.Ти в Поморие ли си?
Лидия , мила нищо по нашия въпрос.Аз не съм ходила пове4е, а и сега се преместих на морето и хептем няма изгледи да отида...

# 301
  • Бургас
А днес какъв имен ден се празнува?  newsm78

Днес е Света Ана ! Честито на всички носещи името Ана и подобните му !

# 302
terpsyhora - Честит Имен Ден и на всички останали празнуващи, че с тия никове никаква ориентация нямам кой как се казва  newsm78

A_S_Y_77 - почнаха натякванията при мен, ама нямам никакво време за нищо и ние ще се местим и после си представи всичко наново да се орежда. Тук се получават ужасно много писма и докато прехвърля всички адреси и лекари, за бебето също внимание трябва с разходки и т.н. доста време ще мине докато имам пак глътка свеж въздух и си обърна внимание на себе си. То както мъж ми казва ще станат тъкмо 6 месеца от раждането  Blush Това е живота, ако имаше кой д апомага щеше да е лесно, но самичка - толкова мога с две ръце и два крака. Който не е доволен - при арменския поп  bowuu

italiana - всичко гледа. Когато сме си вкъщи ТВ бучи постоянно и когато може да се докопа да вижда екрана е много доволен, а аз просто нямам къде да го скрия и го оставям. Преди седмица голям рев с баща му вечеряме и гледаме Слави, той в столчето до нас, но явно съм му пречела да вижда добре и като се изместих и млъкна, застанах пак леко пред него да закрия екрана - пак рев, малииии изумихме се с татко му, но това е положението иска си детето и какво да го правя. Освен това дори и в спалнята преди като бяхме пък гледа компютъра, то все тая. Вредно е сигурна съм, но аз също съм била телезрителка от много малко бебе, така че неочаквам да се метне на гората  hahaha Тия бейби Айнщаин мисля, че Ambitious беше споменала за тях. Гледах в замунда да ги изтегля да видя какво представляват, но докато се намърдам, те я закриха. Сега като се изместим ще видя в арена дали ги няма или ако продават онлайн може също. Определено съм за слъшането на приказки и песнички - има голям ефект при нас. Още като бременна го практикувах и сега също си слуша с интерес и му е много спокойно на тях. На вълна "Трите прасенца" сме в момента и пеем докато се къпем в коритото - "ний сме три, три прасенца, със завити опашленца...  hahaha" луда работа. Като трябваше да бягам по адреси да търся квартири в колата по цял ден милото откачаше и аз му хванах цаката - на няколко дена записвам по едно cd с приказки и в колата е само смях и слушане с интерес  Laughing
 Stop  че пак се олях в писанията
Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 303
Здравейте:)
Тази нощ за пръв път Митко спя в чувалче - и на всяко проплакване ставах да не му е неудобно - а той сънува. Много плаче на сън, какво ли толкова страшно сънува. Но така поне беше облечен - иначе все се отвиваше и измръзваше.

Едно питане - трябва да ходим на Ортопед - гледа ли са ни само като се родихме в Токуда. Звъннах в Горна Баня и там е без час, като ходихте там колко чакахте и в колко часа отидохте и всички ли при Алексиев ходихте? Някой беше казал, че има кабинет и в София - в него със ЗК работи ли??

# 304
  • София
Ани, честит имен ден, да си жива и здрава и винаги позитивна. Честито и на всички празнуващи.

много сте мили, ама за да пиша трябва и да чета. Иначе аз лесно мога да плещя по моите дела/деца, но няма да е честно.

Захира, много точно казано това с монетката. Ние Калоян още беше на 10 дни го бяхме проснали на дивана докато вечеряме. Ама нито накой му постлал нещо, нито нещо да сме му сложили да е мекичко. Къде ти, чучнат беше по едно боди и това е. Помня Ивка колко внимателно я обръщах от гръб по корем, пък ръчичката нали отива отдолу, чудех се не я ли боли, тежи и нещо такова. Бебо го подмятам като палачинка по кревата.
Обаче кака му гледа от мен и оня ден го намерих в противоположния край на този, на който го бях сложила.
Но аз не съм от най вманиачените на тема стерилност, Ивка я пусках да лази в градинката. Тя основно се държеше и се придвижваше, но понякога залягаше да лази. Един ден я гледам седи в пясъка и нещо гняви из устата. Кога поглеждам - навряла си една гъсеница вътре.
Оле, а току що ме попита дали някой ден може да яде мравки! Гледа Книга за джунглата.

Поли Зо, според мен си е Ок с наддаването, все пак е момиченце. Не мрънка през нощта, наваксва през деня, Калоян е наопаки.

Мо, мисля, че Алексиев преглежда в Детско здраве на Ами Буе, но ходилите при него да си кажат.

За бебе айнщайн
- не знам колко е подходящо за мънички бебенца, но според мен са си хубави образователни филмчета. Лично аз съм ги пускала след годинка. Примерно има едно бебе да винчи - показват носле, различни нослета на животни, на хора и т.н., после уста, крачета, ръчички. Има готини песнички. Има бебе Нептун - там показват всичко морско - животни, кораби и какво ли още не. Много са.

За падането - съветвам ви, дори и за 20 секунди да трябва да го оставите необезопасено по-добре на земята. За секунди стават белите. А и дори и да не се обръща още никога не се знае в кой точно момент ще се обърне.

Тия активни гимнастики са супер, но ми се виждат много пари. Аз си харесах в продавалника вчера една - на фишър прайс някакво морско нещо. Някой има ли впечатления? Кефи ме, че става и като колибка.

Айде, че трябва да събирам стадото и да кенгуросвам част от него. Хубав ден ви желая.

# 305
Трепсихора честит имен ден!   Gift Gift  ura

Да си жива и здрава и да ти се чува името!!   party006

Хубав празник ти желая!

# 306
italiana - кажи после дали си доволна. То и аз почвам само така да пазарувам тия в бг са обирджии. Искахме на племенника lego да купим
http://shop.lego.com/product/?p=5635&LangId=2057&ShipTo=US  - това е на официалния сайт 89$, а в бг с намалението 233 лв
http://shop.legobg.com/product_info.php?cPath=1_17&products_id=415   Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ТИЯ СА ЛУДИ

# 307
  • София
Честит име ден на Ани! Да си жива и здрава и спокойно бебче!

Ние се къпем принципно към 21:30, но вчера той спа като заклан в мола и после беше ултра омагьосан от светлините там, до толкова, че забрави че е гладен... Та вкъщи като се прибрахме малко хапна и пак заспа, та затуй в 23 чак...

Сънчо ние сме с една от морските гимнастики дето стават на тунелче. Малчо най-много се кефи на огледалото за сега...

За Горна Баня - ние там се паднахме при Тодоров и имахме късмет, че беше като дата 2ри и все още имаше направления за ехограф, че иначе се плаща към 18 лв. А няма часове наистина, по ред на идване е.

Ох да се оплача, вчера свеки заявила на мойта майка, че детето толкова плачело понеже не го гледаме както трябва и да съм ходила да си изследвам кърмата. Ама този път е пропуснала да спомене, че е понеже вода не му давам на детето... Уффф...

Мо всички цени в бг са така... вече си мисля, че малко да порастне човечето и си почваме с полетите до съседни държави за пазар и разходка. И без това толкова обичаме да пътуваме...

# 308
  • Варна
Един ден я гледам седи в пясъка и нещо гняви из устата. Кога поглеждам - навряла си една гъсеница вътре.
Оле, а току що ме попита дали някой ден може да яде мравки! Гледа Книга за джунглата
Joy Joy Joy

Сънчо, Ивка е като представител на азиатските народи с тия гъсеници и мравки Laughing Добре си я захранила Joy

Силви.д, защо не и кажеш, че вече си си я изследвала и са ти казали, че е супер хранителна и с такава кърма можеш и до 2 годинки да го кърмиш да видим какво ще ти каже тогава

# 309
Момичета да ви питам?
Чухте ли снощи по едни от новините за някакъв наркоман и психар как взел снимка на едно бебче от Фейсбука и написал обява че е болно от левкимия и трябват пари за лечение. Shocked Shocked
После показаха майката на въпросното бебче която каза че направо е щяла да умре като е видяла. #Crazy
На нас с мъжа ми направо ни се изправиха косите като чухме историята  tantrum

# 310
  • София
Ей, много ви благодаря, момичета! Да ви се връщат милите пожелания  Heart Eyes

Силви, не й се впрягай на свекърва ти, пусни си покрай ушите  Wink Сетих се как свекървата на една приятелка й беше казала, че трови детето с капки за колики за да й прави напук Laughing Луди хора...

мо72, Александър спи в чувал от много време- ами супер удобно ми е, не се притеснявам да не се е развил, той не се оплаква. А и аз като Сънчо имам спомен, че Алексиев приема в Детско здраве, но не съм съвсем сигурна.

Сънчо, твоята Ивка за пореден път ме разсмива Simple Smile Явно е страхотно хлапе!

MHristova, да , отвратителна история, аз я следях тук, във форума от началото още. Изключително долнопробно поведение от страна на господина  Confused

Аз днес май ще си отвися във форума, че в тоя дъжд нямам какво да правя вън, та ще си пиша ли, пиша....  Mr. Green

# 311
Мацки,влизам за бързо да ви надникна и да ви се оплача,ама по навик тръгвам първо да чета,че от 17-та страница не съм чела.и какво да видя!Всички с нашия проблем.И Валентин цяла нощ се буди на 1.30 да суче. ShockedНаправо съм гроги.Та явно е фазата на растежа.А пък кой знае-може и зъби да са.Аман вече!Все трябва да има по нещо.За капак днес ми е урочасан 9тези,които не вярват в уруки да не четат Laughing).Идва една приятелка,която и предния път така му подейства,ама си викам той по-голям може да ни се размине.Ама не би.тя му се радваше,радваше и той после такъв рев му одари.Не е ял от 11.30, а ядем горе-долу на 2 часа.Сега заспа с триста зора и го чакам всеки момент да се събуди да яде. ooooh!Зверски съм уморена и вече нямам нерви....Сега се връщам да ви чета докато спи...После ако мога пак ще се включа

# 312
Славенче след уроки пробвала ли си да му гасиш клечки?
Знаеш ли как се прави? Аз знам и ако те интересува пиши на лични.

# 313
Брей докато ви изчета и моя мишони се събуди, та набързо...

Честит 8 декември със закъснение! Ех, много приятни спомени ме връхлетяха вчера... Пожелавам на студентките да си спомнят с носталгия тези години!

Честит имен ден на всички! Много здраве и послушни бебчета!

Нашето захранване продължава... Спирам се на пюретата на Ганчев. Тези на Хип не му харесват много и странното е че много боядисват, дано да нямат допълнителни оцветители  newsm78 Засега съм давала картофи и моркови, само моркови, и от днес моркови и тиква  Peace Малчо не го слагам нито на шезлонг нито на столче по простата причина че още не може да седи, та си го държа в ръце и самата аз понякога имам нужда от лигавник  Joy

Много ни морят зъбите, целите ръце са ни в устата, ако може и цялото одеало да излапа... Доста е неспокоен, но се надявам скоро да пробият зъбчетата и дане се мъчи повече Сашето  Thinking

С последни Пентаксим позакъсняхме заради грипната епидемия, та ще го бием малко преди празниците.

Тичам, че малчо е гладен и мрънкоти от кошарата  Crazy baby_neutral

# 314
Здравейте и от нас-наистина в това смотано време кво да правим освен да висим във форума. Аз сега съм се зачела в една тема от форума-"Разбрах, че съм бременна, чак когато родих" та чак едни клипчета гледах.
mo72 и ние ходихме при доктор Алексиев, но аз оставам с впечатление, че има 2-ма лекари ортопеди с това име-и двамата маи работят в Горна Баня. Ние ходихме при този http://www.einet.bg/~alexiev/ и аз съм много доволна от него. При който и да отидете стискам палци всичко да е ОК  Hug

Общи условия

Активация на акаунт