Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 990
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Киша и hrisito, да са ви много здрави и усмихнати дечицата! Весело изкарване на празника!

Сиер, Ники е прекрасен Heart Eyes А с Ивка са чудна гледка. Тя изглежда вече тооолкова голяма Simple Smile

И да се оплача набързо - искат ме на работа на 1.02 Sad Отпуската ми е до края на февруари, ама има реорганизация в офиса и ако изпусна шанса, после не се знае дали изобщо ще имам място. Иначе след 3години неработене парите са сравнително приемливи, макар че реално са далеч от това, което вземах преди да родя. Получавам си само част от предишните задачи, което ще е по-малко доходоносно. Няма да мога да направя плавна адаптация за Алекс. Питаха ме има ли кой да я гледа, ако се разболее #2gunfire А най-лошото е, че за добрите неща в живота винаги съм имала усещане, че ще са такива, а сега нямам Confused Нещо ме гризе и дори не знам какво Crazy И от много мислене не успявам да си чуя вътрешния глас, което ме тормози ужасно. Стискайте палци да успея да намеря вярно решение, защото трябва да го направя до утре по обяд ooooh!

# 601
Честит рожден ден на рожденниците!   bouquet

Мила, при големи дилеми аз поживявам 4-5 дни с едното решение, после така с другото и почти винаги после съм наясно кое е по-подходящото.

# 602
Честито на днешните рожденници!
Мила, разбирам те. И аз преживях същото преди да тръгна на работа, само дето имахме "плавната адаптация" към яслата, или по-ското само си мислех, че имаме. Бяха големи терзания докато започна и нямах усещането за "хубаво", но пък след една седмица на работа се почувствах супер. Според мен приеми предложението и започни работа с мисълта, че винаги можеш да напуснеш, ако нещата не вървят.  Peace

# 603
  • София
Мила, при големи дилеми аз поживявам 4-5 дни с едното решение, после така с другото и почти винаги после съм наясно кое е по-подходящото.

Eли, говорихме вчера и трябваше да реша днес. Днес им казах, че тъй като не мога да реша бързо заради обвързаност с други хора (майка, която ще гледа Алекс и все пак си има някаква програма за месеца), отказвам. И ми удължиха срока до утре в 12 Confused Макар че действителният проблем е в мен. Обикновено умея да разчитам разни насочващи знаци, но сега нещо ми е мъгла или не виждам, или и аз не знам какво Rolling Eyes
Благодаря ви за куража Hug Не знам дали вярвате, но ми е полезен Simple Smile

# 604
Почнааааа сеее  Party   bigdance2

newsm59  party023 newsm67

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН [/color]

Да са живи и здрави калпазанковците ви и да се радват на живота както и до сега.

Мила-мама, имай предвид, че след още 2 години вече ще сме на "не ме целувай пред другите", "аз пък искам сама" ... и подобни неизбежни желания. Децата рано или късно тръгват по своя път, започват да живеят своя, независим живот, без да ни питат дали ни харесва и колко сме подготвени. Два пъти се обръщаш и без никакъв плавен преход те одбиват. И какво после? Ако ти харесва работата ти, и мислиш че скоро няма да намериш толкова добра, зграби я. Малката не е нито първото, нито последното дете, което ходи на градина. Една приятелка ми изпрати снимки на дъщеря и от градината, аз бях въодушевена, наистина изглажда много хубаво, става въпрос за градина в надежда, съвсем държавна, обикновенна градина. Така че смело напред.
Айде нема вече компетентни мнения от мене  bowuu (за днес де)

# 605
Айде Честито на рождениците и от мен. Кога станаха на три Simple Smile
Големите ни деца, да са живи и здрави и много, много послушни.

Мила, дано вземеш правилно решение, но сложи и себе си на преден план, не само детето. Аз мисля като bzepic , при Никол нямаше как да има плавен преход, нито с тръгването ми на работа, нито със забременяването, нито с бебето, нито с детската. Всичко от раз, ами справи се детето, и не мисля че съм  осакатила по някакъв начин. Просто помисли, какво ще е най-добро за теб, на този етап, сигурна съм че то ще е най-добро и за детето ти. Важното е мама да е щастлива, тогава всички около нея също са щастливи.
Никол оня ден ми каза, мамо кога ще ходиш пак на работа, и ще ми носиш подаръци  Twisted Evil После помисли и каза, аз ще ходя на работа, ти ще седиш в къщи и ще гледаш бебето Simple Smile

# 606
Мила, нямам никакъв спомен от ходенето на ясла и на градина (освен някакви малки епизоди - всичките щастливи) . Ако ти се ходи на работа - отивай и не се тормози.  Най-хубавото за децата е да имат щастливи майки ....

.. и сега като казах "щастливи майки" се сетих да ви разкажа Вики какви ги иазмисля. Бяхме на гости у баба да празнуваме рожденния и ден . Вики надига да пие от чашата си с вода , а мъжа ми го вижда само с периферията , за миг си помисля , че е взел чашата с ракия на някой, скача и му я дърпа от ръката , за да не я изпие. Виктор е много стреснат и се обръща към него и му вика : "Ти си луд ... ти си , ти си ... мама! "  Joy hahaha  ..Градира ги нещата съвзем успешно -  Crazy

# 607
  • Варна
... Виктор е много стреснат и се обръща към него и му вика : "Ти си луд ... ти си , ти си ... мама! "  Joy hahaha  ..Градира ги нещата съвзем успешно -  Crazy

Joy  Peace
Честит празник на празнуващите дечица, да са здрави и повече усмихнати  Hug

# 608
  • София
Честито на рожденниците и от мен newsm59 Да са здрави, щастливи и с много късмет  ura
Мила, според мен никога няма да дойде "правилното" и подходящото време за отделяне от детенце. Когато и да е то, ние, майките май го преживяваме по-трудно от децата. Аз, лично много трудно понесох ситуация с връщането ми на работа. Бях се разбрала с шефката да се върна февруари, когато Ники стане на 2. Но заместничката ми си намерила друга работа и напуснала и трябваше и аз така като теб да взимам решение буквално за 2-3 дни дали да се връщам или не. Чувствах се ужасно, все едно предавам Ники и го изоставям, за да си "гледам кефа"  Sad. Още повече, че бях единствената майка от компанията, която се връща на работа и дава детето си на ясла.
Ти си знаеш най-добре, но според мен отивай на тръстиката Laughing Алекс вече е голямо момиче 4470
["Ти си луд ... ти си , ти си ... мама! "  Joy hahaha  ..Градира ги нещата съвзем успешно -  Crazy

Joy Joy Joy Радостче, не си сама - много смееееееееееееее  newsm10

# 609
Айде наш ред е днес.
Да се почерпите за голямото ми малко момиче!
Днес голям юбилей Simple Smile))
Досега обикалях за подаръци, че Никол на обяд ще си дойде и трябва да сме подготвени.
Та  и Марина намаза Simple Smile
Отивам да опаковам.

# 610
  • Стара Загора
Джоя, да ти е жива и здрава Никол, послушна и грижовна кака   bouquet
Весел празник!

# 611
  • София
joya, да ти е жива и здрава Никол! Да е все така чаровна и дива! Весел празник  Hug

# 612
Мила, аз ще те посъветвам да слушаш вътрешния си глас.. няма значение какво ще направя аз или която и да е в твоята ситуация.. ти си човекът.. каквото и да решиш не се страхувай как ще се справиш.. ще се .. няма начин..

# 613
Честит рожден ден на Никол!
Здраве и веселиигри и желая!

# 614
Честит Рожден Ден на Никол!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт