Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 990
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Popovo
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ! newsm59

# 616
Честитка за 3 годишните ни малгуганчета  Hug Желая им здраве и много щастливо детство!
Милааа, какво стана? Според мен твърде много си била вкъщи и затова трудно ще се решиш. Това за "плавната адаптация" е малко пресилено, аз също исках така, но въпреки, че малко си бях вкъщи, Мартин не се адаптира достатъчно. Беше малък и си поплакваше доста. За боледуването няма да коментирам, още ходи по няколко дни, после по месец е вкъщи. Мила, аз бих те посъветвала да се върнеш на работа, защото определено смятам, че това е положителна крачка и някак "връщане в цивилизацията"- поне за мен е така. А Алекс хич не я мисли, мацките са друга работа от кекавите момчетии  Rolling Eyes Скай е права- ще се справиш, просто се хвърляй напред.  Peace И ела да кажеш, какво си решила.
Ние организирахме РД на Мартушът, торта поръчахме, само да сме здравички пу-пу. Тортата голямо чудене беше, картинки изгледах една камара от детски разни, но Марти обяви, че иска торта с конче и....стафиди.... Joy Дано му хареса, какво ще сътворят.

# 617
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ [/color]

Колко прекрасно, малките ни големи мишлета вече стигнаха 3-тата година, брей а вчера беше като се питахме коя е наред и как е минало раждането, направо с умиление си шмръкнах неколко сълзици. Да са живи и здрави малките палавници и да ни пълнят дните и душите цял живот.
Тука има една песничка за една мравчица, дето била полудяла и изяла цял бик и подобни, та моите калпазани я преправили и винаги като съм бясна пеят вместо живяла бясна мравчица - живяла бясна мамица. Винаги им минава номера и започвам да се смея колкото и да съм ядосана. Или малкия идва при мен и с много сериозен тон ми казва "мамо, моля те успокой се, всичко може да се леши спокойно". Как да им се сърдиш  Grinning
Хубаво празневане на празнуващите.

# 618
  Честит Рожден Ден на Ники , Дари и Никол с малко закъснение - да са живи и здрави, весели и усмихнати, много щастие и безгрижно детство   bouquet

Да, кога минаха 3 години .....А кога ми минаха почти 10 - те месеца от Ася  newsm78.То все едно вчера раждах Яни, а пък Ася .....

# 619
Честит рожден ден на КАлина и на Мартин!
Много здрави и послушни Simple Smile
Ние вчера правихме официалното парти на Никол, получи много подаръци и дивя като луда, без да спи, издържа до 11:30 вечерта, и накрая насила я сложих да спи. Откъде извади толкоз енергия не знам.
Да ви кажа много съм доволна от пластелина на Плей дох, подариха ни сладоледената фабрика, и много си играе. За подарък е супер. Аз търсех преди заъболекарския комплект, ама беше изчерпан, но това ме накефи. Бая си поиграхме.
После ще пусна снимки на тортата, беше във формата на мечо пух, и децата много и се радваха.

# 620
  • Стара Загора
Честит трети рожден ден на Марти и Калинушка! Приказно детство, много щастие и здраве  Hug

# 621
Влизам да си поздравя слънчицето с 3-ия му рожден ден! Със специални пожелания и към една малка дама, която днес също е рожденичка. Калинче, бъди здравичка и все така палава. Мама и тате да те слушкат!!! Мяу, честит ви празник, желая ви хубав ден и много спокойни мигове. Чакаме ви с бебче!!!
Благодаря момичета... Hug

# 622
Честит рожден ден на Марти, Калина и Ема!
Здрави и усмихнати деца!

# 623
  • Popovo
         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,ЕМА И МАРТИ! ДА СА ЗДРАВИ И МОГО ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЧИЦА. nbirthday  ura
    bzepic с тази бясна мамица искрено ме разсмя. Joy Права си на такива думи няма как да се сърдиш, колкот и да си ядосана.
   Вили от утре е на детска градина.Надявам се поне този път да издържим малко по дъллго време без да се разболяваме.Вчера денят беше прекрасен и излизахме на разходка из града.Днес обаче вали дъжд и ще си стоим в къщи.С този "Ну пагади" ДВД-то не спира да работи, пипам го а то загряло и май Вили немисли скоро да го спираме.  Naughty
  Хайде приятен ден от мен!

# 624
Хей Бейби, честитооооооо....Смела си ти... Hug Бравос! Желая ти много спокойствие и приятни мигове.

# 625
  • София
Честит рожден ден на Мартуш, Кали и Ема!

Бейби, честито и на теб ! Hug

# 626
  • София
Честит рожден ден на Марти и Каля Да са здрави, щастливи и послушни дечица и да изживеят едно приказно детство

Бейби, Честито! Лека бременност и на финала едно здраво и пухкаво бебче  Hug

# 627
Честит рожден ден на Марти, Калина и Ема!!! Бъдете здрави и щастливи! А специално за Каля нека открие бързо радостта и щастието да бъде кака! Simple Smile

Бейби, честито! Лека и щастлива бременност!

# 628
  • София
Честито на днешните рожденици  newsm59 Много здраве и щастливи дни!
Бейби, честито коремче  preggo

# 629
Благодаря ви, момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт