Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 911
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Еха  Grinning Честито на Мяуче. Да й е жива и здрава малката Людмила, а Каля да бъде грижовна и любяща кака  Hug

# 676
ЧЕСТИТО НА МЯУ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ПОЧТИ ТОЛКОВА ПАЛАВА КАТО КАКА КАЛИНА!!!   bouquet
Дали ще я пишат на 4. февруари  Wink, да са съвсем с Иво в един ден  Grinning
Честит рожден ден и на днешните пораснали сладури, да са здравички и колкото може повече веселби и игри.
Сестра ми все това ми повтаряше, че след третата година било рахат, аз не и вярвах, ама сега съм склонна да повярвам. Един познат пък каза, че след третата година мирясвали и ти давали малко да вдъхнеш въздух до 10-тата когато се почвало истинският ад - пубертета  Twisted Evil.
Ай стига съм ви плашила лек ден на двички и чудесен празник на празнуващите.

# 677
  • варненка от София
ЧЕСТИТО НА МЯУ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ПОЧТИ ТОЛКОВА ПАЛАВА КАТО КАКА КАЛИНА!!!   bouquet
Дали ще я пишат на 4. февруари  Wink, да са съвсем с Иво в един ден  Grinning

Да, на 4-ти е записана. Това беше и моята заръка, да роди на 4-ти и тя я спази  Mr. Green. Когато роди Калинуша, спази датата 31-ви, за да са на една дата с нашата кака, макар и с половин година разлика, за мънинка бях определила вчерашната дата, за да са отново с почти половин година разлика с нашата втора госпойца. Абе слуша си ме Мауче, не е като да не ме слуша  Mr. Green Още веднъж да са живи и здрави и на рождениците весел празник.

# 678
Честит рожден ден на Людмила!!!  Grinning Нека живота й е пълен с много любов, красота и свобода, както подхожда на една водолейска дама Simple Smile))   bouquet

Честит трети рожден ден и на всички пораснали деца!  Hug

Бадемче, като гледам лентичката съвсем не е останало време Simple Smile Леко и красиво раждане!  Hug

# 679
  • Стара Загора
Добре дошла на Людмила - да расте здраво, спокойно и ящно бебче  Grinning
Мяуче, честита ти втора  щерка, много радост да ти носят двете красавици  Hug

# 680
Почепката от нас, благодаря за поздравите.

Честито на Мяуче, тези дни често се присещах за нея. На малката Людмила желая много здраве и късметът винаги да е с нея.  Kissing Heart

# 681
Честит празник на Людмила! Нека бъде здрава! Мяу прегръдки от нас!

# 682
Страхотна новина...

Честито Мяу,да е жива и здрава Людмила, да ви носи радост и усмивки!
 newsm51
На теб бързо възстановяване.

Честит Рожден Ден на Ясен!   newsm59

# 683
Здравейте и от нас. Никола днес става на три годинки. Да честитя и на Михаил на Galastra, Йоана на cedric и Мери на kali77.

Галя вчера привечер май ви мернах в Била, ама не бях много сигурна дали сте вие. Хубав ден на всички и весел празник на празнуващите.

# 684
  • София
Честит Рожден ден на Никола и Мишо Да растат здрави, послушни и палави момченца за гордост на мама и тати  Hug
Скоро ще започне един бебевалеж тук. Като гледам колко малко време остава до края на всички ви.   bouquet

# 685
Честито, Мяу! Да е жива и здрава малката госпожица и много щастлива и обичана!

Честит рожден ден на Ясен!

Ирка  Hug

# 686
Честита Людмила на Мяу! Да е здравичка и весело детство й желая. Мяу, да стваш бързо на крака и ви чакаме тук  Hug
Честито на рождениците!

# 687
  • София
Честит празник на рождениците тези дни   bouquet Да са здрави и щастливи  nbirthday
Честита дъщеричка, Мяу newsm32 Да е весела, игрива и много да ви радва   bouquet
Мак Hug

# 688
  • София
Честит рожден ден на Миа и Никола Да бъдат здрави и послушни дечица и да изживеят едно приказно детство.  newsm59
На Ясна и rnpn весел празник желая  Hug

# 689
  • София
Мяу, да ти е жива и здрава Людмила! Дано Калинушка да е спокойна и щастлива, че е кака!
ЧРД на Миа, на Никола и на Яско със закъснение! Да са здравички и весели игри им пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт